Наши партнеры

MenuOptakt: PSV Eindhoven – FC København

Europa League

FC København skal en tur på Phillips Stadion for at møde hollandske PSV Eindhoven, som ligger nummer et i pulje K med fire point for to kampe og lige efter følger CFR Cluj og FC København med hver tre point.

Det hollandske hjemme hold har hidtil spillet på udebane mod Sparta Prag, hvor det blev til uafgjort 2-2 efter et dramatisk sidste kvarter af kampen, som begge hold scorede to mål i. For lidt over tre uger siden mødte PSV rumænske Cluj på hjemmebane og de blev besejret med 1-0.

I PSV Eindhoven har man respekt for FC København, som de husker for at have vundet samlet over Ajax Amsterdam.

“FC København har positive minder fra Holland. De har spillet to kampe i vores land og begge er endt med sejre over Ajax. Deres defensiv er stabil. De har mere psykisk styrke end Brøndby, som vi mødte i en venskabskamp før sæsonen,” forklarer cheftræner i PSV, Fred Rutten, til hollændernes hjemmeside.

De danske gæster lagde Europa League ud på udebane mod CFR Cluj, hvor det blev til et nederlag på 2-0. I anden kamp var de tilbage i de kendte rammer i Parken. Der mødte FCK Sparte Prag, som blev sendt hjem med et nederlag på 1-0 i bagagen.

Ståle Solbakken har før været med til at skabe mirakler i Holland, og han tror på endnu et.

“Styrkeforholdet mellem os og dem er nærmere 50/50, end folk tror, så det kan godt lade sig gøre at slå PSV. Det er ikke sådan, at der skal mirakler til, for at vi kan klare os mod dem,” siger Solbakken til Ritzau.

Værterne PSV Enidhoven er uden både Ooijer og Koevermans, som begge døjer med skader.

Gæsterne fra FC København har igen Mathias “Zanka” Jørgensen til rådighed, mens Jesper Christiansen stadigvæk ikke er helt klar. Ingen af holdene er ramt af karantæner.

Forventede startopstillinger:

PSV Eindhoven:

Isaksson

Manolev – Rodriguez – Oolijer – Piters

Bakkal – Engelaar

Lazovic – Afellay – Dzrsudzsak

Toivonen

FC København:

Wiland

Pospech – Larsson – Antonsson – Wendt

Kvist – Nørregaard – Hutchinson – Grønkjær

Ailton – Santin

TotalBold.dk’s bud på kampen:

FC København har vist opadgående formkurve i SAS Ligaen, mens PSV Eindhovens trup er på papiret stærke. Samtidig har PSV fået en god start på den hollandske Eresdivision, hvor de ligger nummer to med 24 point efter ti kampe.

Vi tror, at PSV viser sig at være for stærke for FCK, der efter vores vurdering, vil rejse hjem til Danmark med et nederlag på 2-1.

Skrevet af Patrick AndersenKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu