Наши партнеры

MenuOptakt: Primera Division 7. Runde

Spansk fodbold

Der er lagt op til en spændende runde 7 i den spanske Primera Division. Barcelona tørner bl.a. sammen med Atletico Madrid, og Laudrups Getafe skal en tur til Mallorca.

Valencia – Espanyol (Spilles lørdag den 06-10-2007 kl. 22:00)

Valencia har vundet de seneste fem opgør i den spanske Primera Division, og er lige nu placeret på tredjepladsen kun et enkelt point efter førerholdet, Real Madrid. Også lørdagens modstander, Espanyol, har fået en udmærket start på sæsonen. Efter en lidt vaklende start er de nu oppe på sjettepladsen med 10 point efter seks kampe. Valencia er dog store favoritter til lørdagens enlige opgør, og hjemme på Mestalla, bliver det en nærmest umulig opgave for Espanyol. En anden negativ statistik, set med Espanyol-briller, er at man skal tilbage til starten af 2004 for sidst at finde en sejr til de blå-klædte over netop Valencia.

Osasuna – Villarreal (Spilles søndag den 07-10-2007 kl. 17:00)

Villarreal med danske Jon Dahl Tomasson i truppen, har fået en formidabel start på denne sæson. I midtugen kvalificerede de sig til UEFA-Cup gruppespillet, og i ligaen imponerer ”Den gule båd”. Her er det blevet til fem sejre ud af seks mulige, det enlige nederlag var til Real Madrid, hvor det blev til en afklapsning på hele 0-5. De fem mål er de eneste Villarreal har lukket ind i denne sæson, og den statistik taler vist for sig selv. Søndagens modstander, Osasuna, er derimod kommet noget svingende i gang. Holdet har kun fået en sejr indtil videre, og er placeret i den nederste halvdel inden kampen på søndag. Derfor er det da også danskerholdet der er storfavoritter i diverse medier, og mon ikke de kan rejse hjem søndag med en sejr i bagagen.

Real Madrid – Huelva (Spilles søndag den 07-10-2007 kl. 17:00)

Primera Divisions duks, Real Madrid, tager søndag eftermiddag mod Huelva på Santiago Bernabeu. Bernd Schusters mandskab har fået en fænomonal sæsonstart, og indtager som før nævnt ligaens førsteplads. Derfor ser oddsene dårlige ud for Huelva, som i øjeblikket frister tilværelsen på ligaens niendeplads. En positiv erindring er dog nok i udeholdets hukommelse. Sidst de to hold spillede på Bernabeu blev det til en overraskende udesejr på hele 3-0. Dermed er det sikkert et optimistisk Huelva-hold, som dukker op søndag eftermiddag.

Sevilla – Deportivo La Coruna (Spilles søndag den 07-10-2007 kl. 17:00)

To kriseramte mandskaber tørner søndag aften sammen i den spanske liga. Efter en flot start med poleret spil og masser af mål, er Sevilla løbet ind i en regulær formkrise. I de sidste tre kampe har holdet således ikke fået et eneste point, og hvis de rød- og hvidstribede skal spille med om mesterskabet igen i år, skal der snart sejre til. Derfor er kampen mod næsten ligeså formsvage Deportivo La Coruna en yderst vigtig kamp for mesterskabsaspiranterne. Og statistikerne taler for hjemmeholdet – i de sidste fire kampe de to hold har spillet mod hinanden, er det hver gang endt med Sevilla-sejr.

Mallorca – Getafe (Spilles søndag den 07-10-2007 kl. 17:00)

”Jeg er meget stolt af mit hold. Jeg mener, at vi var bedre end Real Madrid. I det meste af kampen spillede vi fantastisk i alle spillets faser. Men desværre havde vi ikke heldet.” Sådan udtalte Michael Laudrup sig overfor Ekstra Bladet efter sidste weekends kamp mod Real Madrid. Og netop den kommentar er meget rammende for Getafes sæsonindledning. Spillet har været upåklageligt, men skarpheden foran mål er udeblevet totalt. Og netop derfor ligger Laudrup og Faxes mandskab nu andensidst i Primera Division. Den position skal forbedres når de søndag gæster ferieøgen Mallorca. Kampen kan dog godt blive en svær kamp for Getafe, som aldrig har vundet på Mallorca.

Zaragoza – Levante (Spilles søndag den 07-10-2007 kl. 17:00)

Selvtilliden på de to hold må være som nat og dag. Zaragoza kommer med en frisk 2-0 sejr over Sevilla, mens Levante er ligaens bundprop med kun et enkelt point. Derfor spås Levante heller ikke mange chancer mod Zaragoza, som plejer at være stærke hjemme på La Romareda. Til plussiden for søndagens udehold skal dog nævnes, at de sidste tre kampe de to hold har spillet er det blevet til remis. Dermed øjner Levante måske en god mulighed for at fordoble pointhøsten søndag eftermiddag.

Murcia – Betis (Spilles søndag den 07-10-2007 kl. 17:00)

Oprykkerne fra Murcia har været sæsonens helt store overraskelse i Primera Division, hvor det senest blev til en 4-1-sejr over Valladolid. Betis derimod har skuffet fælt i sæsonens begyndelse, og fem point for seks kampe er bestemt ikke tilfredsstillende for klubben. Betis har dog aldrig tabt til Murcia, og mon ikke de grøn- og hvidstribede gerne vil holde fast i den statistik. I hvert fald er der lagt op til et spændende og meget vigtigt opgør søndag eftermiddag.

Barcelona – Atletico Madrid (Spilles søndag den 07-10-2007 kl. 17:00)

Det er to hårdtsatsnde mandskaber der søndag eftermiddag, krydser klinger på mægtige Camp Nou. De to hold har begge tilsyneladende fundet kampformen, efter en noget beskeden start på sæsonen. I skrivende stund er de to hold placeret på henholdsvis fjerde- og femtepladsen, og der er derfor lagt op til dramatik. Sidst de to mandskaber spillede mod hinanden, blev det til en knusende Barcelona-sejr på hele 6-0. Det resultat vil Atletico nok gøre alt for at slette fra hukommelse, og der er lagt op til en spændende affære mellem klubberne.

Athletic Bilbao – Almeria (Spilles søndag den 07-10-2007 kl. 17:00)

Oprykkerne fra Almeria må søndag aften en tur til Baskerlandet, hvor Athletic Bilbao venter. Begge hold ligger i det brede midterfelt, og det er derfor også en forholdsvis betydningsfuld kamp for begge hold. Athletic og Almeria har aldrig før spillet mod hinanden, og det bliver interessant at se hvordan deres første møde med hinanden bliver.

Santander – Valladolid (Spilles søndag den 07-10-2007 kl. 21:00)

Ligesom før er det to mandskaber, der er placeret i det brede midterfelt. Kampen bliver den sidste i denne runde, men bestemt ikke uden betydning. De to hold plejer som regel at spille i bunden af rækken, og der er alle point vigtige. Et andet karakteristisk træk når de to hold spiller mod hinanden, er at holdene sjældent scorer mere end tre mål, og det bliver interessant at se om det bliver ved søndag aften.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu