Наши партнеры

MenuOptakt: Primera Division 6. Runde

Spansk fodbold

Vi har kigget nærmere på sæsonens sjetterunde i Primera Division. Den mest bemærkelsesværdige kamp spilles søndag aften, når Laudrup og Getafe, får besøg af lokal-rivalerne fra Real Madrid. Dette bliver samtidig Schusters gensyn med sit gamle mandskab. Få det samlede overblik herunder.

Zaragoza – Sevilla (Spilles lørdag d. 29-09-2007 20:00)

Runden sparkes i gang med kampen mellem Zaragoza og Sevilla. Begge hold kommer til opgøret med nederlag i bagagen, derfor vil begge hold være opsatte på at få en sejr. Sevilla har hårdt brug for en sejr efter to nederlag i træk, hvis de vil gentage deres succes sidste år i toppen af tabellen, mens Zaragoza også skal til at bide fra sig, hvis de ikke vil ende i midten af tabellen ligesom i sidste sæson.

Levante – Barcelona (Spilles lørdag d. 29-09-2007 22:00)

Levante jagter fortsat sæsonens første sejr, mens gæsterne fra Barcelona, så småt er kommet op i gear i denne sæson. I onsdags tabte Levante intet mindre end 4-1, hvilket var deres fjerde nederlag i denne sæson. Aftenens modstandere fra Barcelona vandt derimod 4-1 mod Zaragoza, hvor især Messi gjorde en god figur. Barca ligner klare favoritter mod et svagspillende hjemmehold.

Espanyol – Deportivo La Coruna (Spilles søndag d. 30-09-2007 17:00)

Espanyol tager med en smal, men vigtig 3-2-sejr mod Sevilla hjemme mod Deportivo La Coruna. Netop hjemmeholdets sejr over sidste sæsons tredjeplads, vil uden tvivl give dem blod på tanden til søndagens opgør. Udeholdet Deportivo har blot vundet et opgør i denne sæson, og ligger derfor på en 15. plads i ligaen. Der hersker ingen tvivl om, at Espanyol vil være de store favoritter efter sejren over Sevilla.

Almeria – Santander (Spilles søndag d. 30-09-2007 17:00)

Oprykkerne, Almeria, er kommet yderst godt i gang med sæsonen i den bedste række, hvor de i øjeblikket indtager en ottendeplads, samt står noteret for to sejre. Santander har ikke vundet deres seneste to opgør. Dermed vil det sprudlende Almeria-hold være favoritter, når de søndag tager imod et skrøbeligt Santander-hold.

Atletico Madrid – Osasuna (Spilles søndag d. 30-09-2007 17:00)

Hovedstadsklubben har fået en udmærket start på denne sæson, hvor mandskabet i øjeblikket indtager en femteplads i ligaen, med blot et enkelt nederlag på kontoen. Værre ser det dog ud for gæsterne, Osasuna. Holder har kun formået at hive en enkelt sejr hjem, hvorfor holdet ligger på en syttendeplads, det er dog værd at bide mærke i, at holdet har en udsat kamp mod Sevilla til gode.

Betis – Mallorca (Spilles søndag d. 30-9-2007 kl. 17:00)

Hjemmeholdet Betis har fortsat den første ligasejr til gode. I de første fem kampe i denne sæson er det blevet til tre nederlag samt to uafgjorte. Det placerer dem under nedrykningsstregen på 18. pladsen. Modstanderne fra Mallorca har fået en anderledes god start. To sejre er det blevet til indtil videre, senest i sidste spillerunde, hvor holdet på hjemmebane slog Valladolid. Betis har fordel af hjemmebane i denne kamp, men Mallorca har lagt godt ud.

Valladolid – Murcia (Spilles søndag d. 30-9-2007 kl. 17:00)

Oprykkerne Valladolid har i de første fem spillerunder hentet en enkelt sejr, mens det også er blevet til to nederlag samt to uafgjorte kampe. Murcia er også oprykkerhold og har samme statistik som Valladolid. De to hold er derfor begge på jagt efter sejr nummer to, og i sidste spillerunde tabte de begge. De vil derfor angiveligt være ekstra opsatte på point i denne kamp, som kan blive vigtig i sidste ende, når regnskabet skal gøres op, og nedrykkerne skal findes. Det er en lige kamp, hvor Valladolid via hjemmebanen har en lille fordel.

Villarreal – Athletic Bilbao (Spilles søndag d. 30-9-2007 kl. 17:00)

Jon Dahl Tomassons Villarreal har åbnet denne sæson godt. De indtager efter de første fem spillerunder en flot andenplads et enkelt point efter førerholdet Real Madrid. Fire sejre og et nederlag er hvad det er blevet til, og det skal blive spændende at følge, hvor længe holdet kan holde den gode form. Gæsterne fra Athletic Bilbao er placeret som nummer 14 inden denne spillerunde. I sidste spillerunde tabte holdet på hjemmebane 2-0 til Atletico Madrid. Denne kamp ligner endnu et nederlag. Hjemmeholdet Villarreal er favoritter til at vinde.

Getafe – Real Madrid (Spilles søndag d. 30-09-2007 19:00)

Michael Laudrup kommer overfor sæsonens første enorme opgave i Getafe-trænersædet, når lokal-braget mod byens mægtige hold, Real Madrid, afvikles søndag aften. Laudrup jagter stadig sin første sejr for den lille Madrid-klub, og det ville være noget at en sensation, at få den mod Real Madrid, der har virket meget opsatte på at gentage mesterskabssuccesen fra sidste sæson. Det bliver også kampen, hvor Schuster skal møde sin gamle klub. Vi tror dog ikke, at Schuster vil skåne sin gamle klub fra endnu et nederlag, derfor tror vi på en Real-sejr.

Huelva – Valencia (Spilles søndag d. 30-09-2007 21:00)

Valencia gæster Huelva med stor selvtillid. Holdet er ubesejret i de seneste fire kampe. Hjemmeholdet kan dog ikke prale af en lige så flot statisik, da de kun er udesejret i de seneste to opgør. De indtager en syvendeplads, og må til opgøret se bort fra den ene af deres to angribere, Sinama-Pongolle. Valencia er meget deres seneste sejre på stribe favoritter til at hugge de tre point.

Skrevet af Pernille Nielsen og Casper LohseKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu