Наши партнеры

MenuOptakt: Primera Division 4. runde

Spansk fodbold

Det ligner lette hjemmesejre til både Barcelona og Real Madrid, mens Michael Laudrups Getafe kommer på en svære opgave, ude mod Valencia.

Sevilla – Espanyol (Spilles tirsdag den 25-09-2007 kl. 21.00)

Sevilla som kom godt fra start i Primera Division, er efter Puertas tragiske dødsfald, kommet ind i en skidt periode. Klubben har bl.a. tabt Super Cup finalen mod Milan og Champions League kampen mod Arsenal og senest liga kampen mod Barcelona, i klubbens seneste fire kampe. Sevilla må undvære klubbens kaptajn, Javi Navarro, som har været ude med en længere varig skade. Også klubbens stjerne-angriber, Luis Fabiano er ude med en skade. Espanyol har fået en skidt start på årets sæson, Espanyol indtager nemlig kun en beskeden 16 plads i ligaen, efter sæsonens første fire kampe. Sevilla har en frygtindgydende statistik hjemme på Sanchez Pizjuan, så Espanyol skal spille op til deres bedste, for at få point med hjem.

Osasuna – Levante (Spilles onsdag den 26-09-2007 kl. 20.00)

Der er vigtige point på spil, når Osasuna hjemme tager i mod Levante. Begge parter har fået en meget ringe start på Primera Division, hvor klubberne kun har scoret tre point til sammen, henholdsvis to point til Osasuna og kun et enkelt til Levante. Levante må undvære nyindkøbte Shota Arveladze, som stadig ikke har fået mulighed for at bevise sin klasse for Levante, som han gjorde for AZ Almaar. Osasuna som ellers er spået en god sæson, må betegnes som spinkle favoritter.

Santander – Villarreal (Spilles onsdag den 26-09-2007 kl. 20.00)

Villarreal med danske Jon Dahl på toppen, har fået en yderst acceptabel start på sæsonen, udover deres afklapsning hjemme mod Real Madrid for to uger siden. Villarreal besidder en meget flot andenplads, mens gæsterne fra Santander ligger i bunden af tabellen. Santander skal stå meget tidligt op, hvis de vil have point på eget græs, mod et sprudlende Villarreal-hold.

Murcia – Almeria (Spilles onsdag den 26-09-2007 kl. 20.00)

Murcia og Almeria tager for første gang i mod hinanden, siden begge mandskaber rykkede op i Primera Division i år. Begge parter har fået en acceptabel start på sæsonen og hvis man ikke viste at de var oprykkere fra i år, ville man heller ikke vide det, set ud fra deres meget flotte spil. Der venter en yderst spændende og intens fodboldkamp, hvor det er svært at udpege en favorit.

Mallorca – Valladolid (Spilles onsdag den 26-09-2007 kl. 20.00)

Oprykkerne fra Valladolid har overrasket alt og alle, ved at spille uafgjort mod selveste Real Madrid i sidste spillerunde. Mallorca og Valladolid er begge kommet godkendt fra start og de indtager begge en delt sjette plads. Begge parter står godt til hinanden, men Valladolid har tanket en masse selvtillid, efter deres flotte præstation mod Real Madrid. Derfor må man forvente, at Valladolid fortsætter sine flotte takter, med en udesejr mod Mallorca.

Valencia – Getafe (Spilles onsdag den 26-09-2007 kl. 20.00)

Getafe med danske Michael Laudrup i spidsen har stadig deres første sejr til gode, men det tyder ikke på at den kommer i denne runde. Michael Laudrups tropper møder nemlig det stærke Valencia mandskab, anført af top angriberen David Villa. Valencia er efter deres dårlige start mod Villareal taget revanche ved at vinde de seneste tre kampe. Getafe har præsteret at få fire røde kort, i de fire første spillrunder, hvis den statistik fortsætter mod Valencia, skal de ikke regne med at få deres første sejr i hus her. Valencia er storfavoritter til aftenens kamp, men hvis Getafe vil skabe en overraskelse, så skal Laudrup gøre noget ekstra ordinært ved sine spillere.

Deportivo La Coruna – Huelva (Spilles onsdag den 26-09-2007 kl. 20.00)

Deportivo har rejst sig efter deres ydmyge hjemmenederlag på hele 3-0 i første runde til oprykkerne fra Almeria. Holdet har siden den miserable første runde hentet fem point i tre kampe, og er ligesom onsdagens modstander, Huelva, placeret i det brede midterfelt. Sidste sæsons helt store overraskelse var Huelva, der som nyoprykkede sikrede sig en imponerende ottendeplads. I år er de dog kommet lidt mere beskedent af sted, men er tilsyneladende ved at finde takten, eftersom de vandt sidste kamp 2-1 over Espanyol. Sidst de to hold stod overfor hinanden i en kamp af betydning, blev det til en udesejr på hele 2-5 til Huelva en sejr, som sikkert er indprintet i mange af Deportivo-spillernes hukommelse, og det bliver spændende at se, hvordan de tackler den situation.

Athletic Bilbao – Atletico Madrid (Spilles onsdag den 26-09-2007 kl. 21.00)

Begge mandskaber vandt deres seneste kamp. Atletico sprudlede mod Santander, og vandt med de imponerende cifre, 4-0. Bilbao var dog mere beskedne, og måtte ”nøjes” med en sejr på 2-1, ude mod Levante. Kampen er ekstrem vigtig for begge parter, Atletic Bilbao kan med en sejr få et fornuftigt hul til ned til nedrykningsstregen, mens Atletico Madrid skal have en sejr for at hænge på i toppen. Sidst de to hold duellerede på Bilbaos hjemmebane, blev det til en afklapsning af hjemmeholdet på hele 4-1, og der er lagt op til en intens kamp onsdag aften.

Barcelona – Zaragoza (Spilles onsdag den 26-09-2007 kl. 22.00)

Barcelona er efter en svag start så småt begyndt at vise det gode spil, som har kendetegnet dem i flere år. Ikke mindst i CL-kampen mod Lyon strålede katalanerne, men også i den seneste kamp viste holdet styrke, og sikrede en smal 2-1 sejr. Holdet må undvære den hårdt udskældte Ronaldinho, men i Lionel Messis tilstedeværelse bliver det tab lettere at overse. Han seneste præstationer er ikke blevet forbigået, og i mange medier nævnes han nu som Barcelonas bedste spiller. Zaragoza har fået en noget blandet start, men hentede i weekenden sæsonen første sejr, hvor det blev til en 2-1 hjemmesejr over Osasuna. Barcelona er storfavoritter til onsdagens opgør, og mon ikke de snupper en sikker hjemmesejr?

Real Madrid – Betis (Spilles torsdag den 27-09-2007 kl. 22.00)

I rundens eneste torsdags-opgør krydser topholdet, Real Madrid, klinger med et af de dårligst præsterede hold i sæsonåbningen, nemlig Betis. Og netop Betis spås ikke mange chancer i opgøret, som på forhånd ligner en nærmest umulig opgave. Ikke nok med de møder et af de absolut bedst spillende hold netop nu, samtidig skal de forsøge at være det førstehold, som snupper point på Real Madrids mægtige hjemmebane, Santiago Bernabeu. Real Madrid må betegnes som storfavoritter i det der næsten kan betegnes som et ”unfair” opgør. Samtidig er det værd at hæfte sig ved, at Wesley Sneijder, som i øvrigt er ligatopscorer, med alt sandsynlighed vender tilbage i startformationen hos kongeklubben.

Skrevet af Mads Danielsen og Thomas A. Mørch.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu