Наши партнеры

MenuOptakt: Primera Division 36. Runde

Spansk fodbold

Mesterskabet er sikret, men det afholder bestemt ikke denne runde fra at levere endnu en omgang spansk underholdning. Getafe skal rette skuden op, El Clasico skal spilles, mens flere af de nedrykningstruede hold spiller afgørende kampe.

Real Madrid – Barcelona (Spilles 07/05, 22:00)

Dybdegående optakt: Link

Betis – Valladolid (Spilles 07/05, 20:00)

Endnu en af bundkampene i den spanske La Primera Division. Trods Betis har hele fem point ned til stregen, er man stadig i teoretisk fare for nedrykning. Man kan dog med en sejr udradere den sidste tvivl om nedrykning. Valladolid er i endnu større for nedrykning, da man blot har to point ned til Osasuna, som efter søndagsnederlaget til de nykårede mestre fra Real Madrid, besidder 17. pladsen.

Getafe – Almeria (Spilles 07/05, 20:00)

Sæsonen fortsætter med at styrte mod afgrunden for Getafe, mens Almeria formår at holde sig i samme succesfylde ridt som hele sæsonen. Sidst de to hold tørnede sammen vandt Getafe med to mål, men mange medier satser på udebanesejr i dagens kamp. Getafe er ligesom mange andre hold i fare for nedrykning, hvorfor det kan blive alt for spændende, hvis ikke sejren kommer i hus i denne runde.

Huelva – Villarreal (Spilles 07/05, 20:00)

I sidste runde blev alt håb om mesterskabet aflivet, da Villarreal, trods en sejr, måtte se Real Madrid spankulere afsted med titlen. Selvom det ikke blev til et mesterskab i denne omgang, må man give Villarreal, at de har spillet et brag af en sæson. Der har ingen slinger været i valsen, modsat dagens modstander, som balancerer på stregen, dog adskilt af en bedre målscore end Osasuna.

Deportivo La Coruna – Levante (Spilles 07/05, 20:00)

Man kan næsten ikke understrege det nok. Levante har været ligaens værste hold med stort V, da man ikke har formået at hente mere end 26 point i de 35 kampe man har spillet indtil videre. Sidst de to hold tørnede sammen var i december måned, hvor Deportivo la Coruna hev en 1-0-sejr hjem. Redaktionen tror på endnu en sejr til hjemmeholdet.

Valencia – Zaragoza (Spilles 07/05, 20:00)

Valencia led i søndags et af klubbens største nederlag nogensinde, da man blev løbet over ende af Barcelona, som blæste Valencia ud af stadion. Man tabte med hele 6-0, og efter nederlaget er man igen i stor fare for nedrykning. Der er kun to point mellem nedrykning og overlevelse. Zaragoza har kun et point ned til stregen, hvorfor en sejr næsten er nødvendig for begge hold. Med en uafgjort kan lavererangerende hold presse sig på bagfra.

Mallorca – Osasuna (Spilles 07/05, 20:00)

Trods trøjefarverne som regel er den samme, har de to næsten intet til fælles i ligaen. Mallorca indtager ligaens 7. plads, mens Osasuna netop er havnet under stregen. Mallorca har fordel af den altid svære hjemmebane, ONO Estadi, som ofte har voldt store hold problemer. Turen til ferieøen er ikke længere end så mange andre rejser, men ser alligevel ud til at have en psykisk indflydelse.

Murcia – Athletic Bilbao (Spilles 07/05, 20:00)

Murcia er ligesom Levante allerede nedrykket før dagens kamp, hvorfor Atheltic Bilbao, måske, kan komme let til en sejr. Det kan dog tænkes at hjemmeholdets slagne tropper vil give den ekstra gas, for at bevise, at denne sæson kun er en engangsfiasko. Bilbao er faldet af i kampen om UEFA Cup-pladser, hvorfor man nu er endt i ingenmandsland. Dog tyder det på udesejr.

Santander – Sevilla (Spilles 07/05, 20:00)

Begge hold har igennem store dele af sæsonen fundet sig i samme gruppe af ligaen. Begge hold har taget del i den pulje, som må kategoriseres som dem, der ikke har kunnet følge med de allerbedste. For Sevilla er det en stor skuffelse, mens Santander er helt vilde i varmen over de gode resultater. Begge hold holder fast i UEFA Cup-pladserne, hvorfor man snildt kan ødelægge modstanderholdets chancer for europæisk fodbold, ved en eventuel sejr.

Espanyol – Atletico Madrid (Spilles 08/05, 21:00)

Espanyol og Atletico Madrid er vel en slags lillebror til det store “El Clasico”, som Real Madrid og Barcelona tager sig af. Der vil ikke være fodbold i ligeså høj klasse, som når de store mesterskabsaspiranter spiller op, men Espanyol og Atletico Madrid har før disket op med vanvittigt god underholdning, når de to midterhold har foldet sig ud i kampens hede.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu