Наши партнеры

MenuOptakt: Primera Division 35. Runde

Spansk fodbold

Real Madrid kan i denne runde med sikkerhed sætte mesterskabspokalen i Madrid, når bundproppen Osasuna tager imod de hvidklædte fra hovedstaden. Barcelona og Valencia tørner sammen, mens flere af bundholdene har vigtige kampe.

Atletico Madrid – Huelva (Spilles 03/05, 20:00)

Atletico ligger før dagens opgør i kamp om pladserne til europæisk fodbold. Der er blot to point ned til Santander, som befinder sig på 5. pladsen. En sejr er nødvendig, men der skulle dog også være basis for point mod et generelt svagere hold. Huelva har blot to point ned til stregen, så skulle det lykkedes dem at hente point, vil det være nogle særdeles tiltrængte nogle af slagsen. Atletico Madrid burde med lethed hive en sejr hjem.

Zaragoza – Deportivo la Coruna (Spilles 03/05, 20:00)

Deportivos himmelflugt har været mere eller mindre utrolig. Holdet har efter nogle svage sæsoner, men nu går det mod uanede højder. Der er seks point op til Atletico Madrid på 4. pladsen, men mon ikke ledelsen i klubben, europæisk fodbold eller ej, vil stille sig tilfreds med dette års resultater? Zaragoza fortsætter sit styrtdyk, trods markante spillere som Diego Milito, Roberto Ayala og Pablo Aimar.

Sevilla – Valladolid (Spilles 04/05, 17:00)

Christian Poulsen og Co. får besøg af bundholdet Valladolid, som skal forsøge at overraske på udebane. Trods Valladolid befinder sig på en 14. plads, er holdet stadig i stor fare for nedrykning. Sevilla kæmper for de europæiske pladser, men sæsonen har været lettere besværet. Sevilla har endda kun dårlige oplevelser imod Valladolid, da man ikke har slået holdet siden 2002. Det kunne dog godt ligne en hjemmesejr.

Almeria – Betis (Spilles 04/05, 17:00)

For to år siden, havde jeg personligt sat mine penge på Betis. Sådan er det dog ikke i denne sæson, hvor Almeria har overrasket gud og hver mand. Almeria befinder sig højere oppe i ligaen end Betis, trods andaluserne har langt mere stjernestøv i truppen. Sidst de to hold mødtes var i december måned, hvor Betis besejrede Almeria på hjemmebane med 3-1. Kan resultatet blive det omvendte af sidste opgør?

Villarreal – Getafe (Spilles 04/05, 17:00)

Efter sidste uge er Villarreal det eneste hold, som stadig har en chance for at vinde mesterskabet, hvis man ser bort fra Real Madrid. Der er dog ikke mange andre end Villarreal-tilhængere, som sætter sin lid til et mesterskab hos den lille by. Dog vil mange bookmakere sætte deres lid til Villarreal, som burde slå et kriseramt Getafe-hold. Om Villarreal vinder eller ej, afhænger mesterskabet af Real Madrids præstationer mod Osasuna. Villarreal skal håbe på fejltrin i Pamplona.

Levante – Espanyol (Spilles 04/05, 17:00)

Alle ved det, de ved det selv. Præsidenten ved det og Espanyol har også hørt om det. Levante er Spaniens absolut bedste bud på en nedrykker, allerede før den svære hjemmekamp mod Espanyol er spillet. Barcelona-klubben har dog haft en svær måned og har således ikke hentet en sejr i de sidste fem kampe. Herunder er modstandere som Barcelona, Atheltic Bilbao, Osasuna og Real Zaragoza.

Athletic Bilbao – Mallorca (Spilles 04/05, 17:00)

I de sidste år har Atheltic Bilbao vundet over Mallorca, når øboerne har spillet mod de rødstribede tropper fra Baskerlandet. Således har Bilbao vundet fem ud af seks kampe mod Mallorca. Bilbao har i de seks kampe nettet atten gange, mens Mallorca blot har scoret ni gange. Det tyder på en hjemmesejr til Bilbao, som dog ikke ligger bedst i tabellen. Der er ikke den store afstand imellem, da de to hold besidder 10. og 11. pladsen.

Santander – Murcia (Spilles 04/05, 17:00)

Santander har været intet mindre end absolut succesfulde i denne sæson. Man har overskredet forventninger med flere mil, blandt andet ved fremragende spil af den unge Ezequiel Garay. Murcia derimod, har befundet sig den mørke ende af tabellen. Holdet ligner et fremragende bud på nedrykker nummer to, da der er hele ti point op til overfladen. Sejr eller ej, vil det se usædvanligt svært ud for Murcia, som efter denne sæson, sandsynligvis, vil befinde sig i LIGA BBVA.

Barcelona – Valencia (Spilles 04/05, 19:00)

På papiret den bedste kamp i denne runde. Dog har de seneste måneders spil fra de to stjernespækkede mandskaber været langt under middel. Det bliver krisernes kamp, når Valencia gæster Camp Nou. Den absolut sidste chance for den mindste smule oprejsning for katalanerne, som har haft en af de værste sæsoner i Frank Rijkaard regeringstid. Valencia vil garanteret også glæde sig over en sejr, i tilfælde af sådan en.

Osasuna – Real Madrid (Spilles 04/05, 21:00)

Kampen, hvor hele sæsonen kan blive afgjort. Med en sejr, eller blot et fejlskridt fra Villarreals side, kan madrilerne sætte sig på tronen og kåre sig selv som spansk mester. Dermed kan ”El Clasico” blot have symbolsk værdi, da mesterskabet, måske, allerede vil være at finde i Madrid til den tid. Osasuna er et godt hold, men har meget mindre at kæmpe om, end hvad Real Madrid har. Redaktionen tror på et mesterskab til Real Madrid.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu