Наши партнеры

MenuOptakt: Primera Division 33. Runde

Spansk fodbold

Så byder Spanien endnu en gang på en runde god fodbold. Lørdag vil der være lokalderby når Espanyol gæster Nou Camp. Søndag skal Real Madrid forsøge at hente point med stærke Santander, som vil have fordel af hjemmebanen.

Atletico Madrid – Betis (Spilles 19/04, 20:00)

Betis er på en svær opgave mod stærke Atletico Madrid, som i øjeblikket befinder sig på en 4. plads, skarpt forfulgt af Santander og Sevilla. Ikke nok med, at Atletico virker til at have oddsene på sin side, har de også fordel af hjemmbanen. En svær udekamp for Betis, som skal forsøge at overraske.

Zaragoza – Huelva (Spilles 19/04, 20:00)

Ugens største bundbrag. Zaragoza ligger før dagens kamp lige under stregen, mens Huelva kun lige holder sig oven vande, ved at være placeret på en 17. plads. Der er tre points forskel mellem de to hold, hvilket gør, at en sejr er alfa omega for begge mandskaber. Se frem til en vidunderlig bundfight.

Barcelona – Espanyol (Spilles 19/04, 20:00)

Kæmpe lokalbrag. Espanyol befinder sig på en 8. plads, mens Barcelona forsøger at hænge på Real Madrid, som brager mod klubbens 31. mesterskab. Barcelona får fordel af hjemmebanen, men må ikke undervurdere Espanyol, som har vist sig som et stærkt mandskab gennem store dele af sæsonen.

Sevilla – Almeria (Spilles 19/04, 22:00)

Almeria har overrasket, mens Sevilla ikke helt har kunne leve op til de opsatte forventninger. Christian Poulsen og Co. får besøg af et farligt mandskab, som har overrasket store modstandere i løbet af sæsonen. Almeria besidder 7. pladsen med 45 point, mens Sevilla besidder 6. pladsen, blot seks point foran netop Almeria.

Villarreal – Valladolid (Spilles 20/04, 17:00)

De to holds navne minder lidt om hinanden, men deres placering i tabellen er vidt forskellig. Villarreal kæmper stadig med om mesterskabet, placeret ti point efter Real Madrid. Valladolid holder sig nogenlunde væk fra den helt store nedrykningsstrid. En uafgjort vil være særdeles acceptabelt for Valladolid.

Levante – Getafe (Spilles 20/04, 17:00)

Getafe har lidt to ærgrerlige tab, da man først tabte til Bayern Munchen, før man senere tabte 3-1 til kriseramte Valencia. Til dagens kamp skulle der være basis for at hente point, idet Levante nærmest er rykket ned. Interne stridigheder i klubben skaber altid uro, hvilket blot giver en endnu større chance for Getafe.

Osasuna – Deportivo La Coruna (Spilles 20/04 17:00)

Begge hold ligger nogenlunde i ingen-mands-land, hvor en sejr kan sikre stor fremgang i tabellen. Vinder Osasuna indhenter de Deportivo la Coruna, som befinder sig på 9. pladsen. Der er nemlig kun tre points forskel mellem de to hold , hvilket helt sikkert vil spille ind, når spillerne går ind i tacklingerne.

Murcia – Mallorca (Spilles 20/04 17:00)

Murcia kan selvsagt få god brug af hjemmebanefordelen, som måske kan hjælpe dem til en sejr. Mallorca er at finde på 11. pladsen, med 41 point. Murcia kæmper bravt for at undgå nedrykning, og et nederlag i dagens kamp kan gøre det af med selv de mest optimistiske forhåbninger.

Santander – Real Madrid (Spilles 20/04, 19:00)

Ligaens førerhold gæster en af sæsonens helt store overraskelser. Racing Santander har imponeret og kan bryste sig med en flot 5. plads. Med en sejr kan Racing måske begynde at drømme om CL-kvalifikation, og en sejr virker for øvrigt ikke helt urealistisk når modstanderen er et kriseramt Real Madrid-hold. Denne kamp kan gøre drastiske ting ved Primera Division.

Athletic Bilbao – Valencia (Spilles 20/04, 21:00)

Udover en flot indsats i pokalturneringen, har sæsonen været alt andet end prangende for holdet som hører til på Mestalla. Valencia er, teoretisk set, stadig i fare for nedrykning. Kun fem point adskiller Valencia og Zaragoza, som befinder sig lige under stregen. Valencia skal have gang i de flotte takter fra Getafe-kampen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu