Наши партнеры

MenuOptakt: Primera Division 31. Runde

Spansk fodbold

Denne runde i den spanske La Primera Division byder på en masse spændende kampe. Deriblandt skal Michael Laudrup og John Faxes Getafe i kamp mod Barcelona. Ligaens nummer tre, Villarreal, tager til Andalusien, hvor Sevilla skal agere modstander, mens Real Madrid gæster ferieparadiset Mallorca.

Osasuna – Recreativo Huelva (Spilles lørdag d. 05-04-2008 kl. 20.00)

Recreativo de Huelva skal forsøge at snuppe point med hjem fra Pamplona. Holdet ligger under nedrykningsstregen og vil gøre alt for at hive en sejr, eller blot et enkelt point hjem. De skal dog ikke forvente at slippe af sted med point uden kamp, da Osasuna er placeret på 14. pladsen, tæt forfulgt af blandt andre Recreativo. Kampen i bundstriden er intens, så der vil være masser at kæmpe for, når Osasuna og Recreativo tørner sammen.

Mallorca – Real Madrid (Spilles lørdag d. 05-04-2008 kl. 22.00)

Rundens andet lørdagsopgør står mellem Mallorca og de regerende mestre Real Madrid. Mallorca huserer på niendepladsen, men det vil ikke være første gang, at Mallorca overrasker, hvis de volder kongeklubben besvær. Efter sidste uges blamage fra Barcelona kan Real Madrid tillade sig at smide point, da de har et forspring på seks point ned til nærmeste forfølger. Real Madrid vil være på vagt, mens Mallorca vil forsøge at skabe sensationen.

Atletico Madrid – Almeria (Spilles søndag d. 06-04-2008 kl. 17.00)

En af sæsonens store positive overraskelser har været Almeria, som har haft en usædvanlig god sæson. De ligger lunt på ottendepladsen, langt væk fra det truende nedrykningsfelt. Almeria kan dog på ingen måde undervurdere dagens modstander, som ligeså har stået stærkt i indeværende sæson. Specielt skal undertippede Almeria passe på Atletico Madrids Sergio Aguero, som har bombet La Primera Division synder og sammen. Atletico Madrid fansene forventer sejr.

Levante – Valladolid (Spilles søndag d. 06-04-2008 kl. 17.00)

Levante er så godt som stået af toget, da de ligger placeret på en absolut sidsteplads. Holdet har ikke formået at hente mere end 19 point i 30 kampe. Dagens modstander kan dog gå hen og blive en, som man tager point fra. Valladolid ligeså er suppet ind i den hårdføre bundkamp, hvor hvert et point tæller. Højst sandsynligt vil begge hold gå ind til kampen med et håb om sejr. Hjemmebanefordelen kan dog blive et vigtigt parameter for Levante, når pointene skal fordeles.

Zaragoza – Betis (Spilles søndag d. 06-04-2008 kl. 17.00)

Ingen af de to hold har haft en storslået sæson. Værst er det gået for Zaragoza, som balancerer på nedrykningsstregen. Holdet har lukket en stor mængde mål ind, hvilket har kostet vitale point.

Betis har heller ikke haft en nævneværdig sæson, men de huserer dog oppe på en 13. plads. Ingen tvivl om, at de to hold har et større potentiale i forhold til de nuværende takter. Begge hold har meget at skulle bevise.

Athletic Bilbao – Espanyol (Spilles søndag d. 06-04-2008 kl. 17.00)

Begge hold er nordspanske og begge hold er placeret i den gode ende af tabellen. Espanyol vil kæmpe for vigtige point i kampen om europæiske pladser, mens baskerholdet vil forsøge at hale ind på blandt andre Espanyol i tabellen. Athletic Bilbao er altid stærke på hjemmebane, men Espanyol har også et es i ærmet. Den velkendte Raul Tamudo, er forblevet loyal over for klubben og hjælper den lige nu på vej mod nye europæiske eventyr.

Santander – Deportivo (Spilles søndag d. 06-04-2008 kl. 17.00)

Santander har været stærkere end tidligere sæsoner og ligger på vippen til Champions League kvalifikation. Deportivo er modsat falmet i forhold til tidligere storheder, hvor man blandt i 2001 hentede klubbens første og eneste mesterskab. Deportivo har scoret få mål, mens Racing er det hold i ligaen, som har lukket færrest mål ind. Det ligner derfor ikke et målrigt opgør, når Deportivo La Coruna skal til Santander.

Murcia – Valencia (Spilles søndag d. 06-04-2008 kl. 17.00)

Det ligner Davids kamp mod Goliath, når Valencia gæster La Nueva Condomina, hvor bundproppen Murcia har hjemme. Valencias sæson har været turbulent, ikke mindst på grund af den nytilkomne Ronald Koeman, som har truet med stor udskiftning i truppen. Storholdet må kigge langt efter europæisk fodbold, da man i øjeblikket kun huserer på ellevepladsen i ligaen. Det har været en skuffende sæson for David Villa og co., hvilket Murcia måske kan drage nytte af.

Sevilla – Villarreal (Spilles søndag d. 06-04-2008 kl. 19.00)

Muligvis ugens opgør. Sevilla lægger stadion til opgøret, hvor den nye mesterskabsaspirant Villarreal, vil forsøge at hive en sejr med hjem. Villarreal er i de seneste par uger blomstret i rollen som titelkandidat og ligger seks point efter Real Madrid. Netop Real Madrid besejrede i sidste uge Sevilla, som vil have gavn af en portion oprejsning mod ”Den Gule Ubåd”. Taber Real Madrid ude mod Mallorca, er mesterskabet kun tre point væk for Villarreal, som i øjeblikket rider på en bølge af succes.

Barcelona – Getafe (Spilles søndag d. 06-04-2008 kl. 21.00)

Med danske briller kan dette ses som ugens kamp. Hele Danmarks, og for den sags skyld også Spaniens Michael Laudrup, skal forsøge at skabe endnu en sensation mod et storhold. I Spanien har man endnu ikke glemt triumfen mod Real Madrid. Alle husker vel nok kampen, hvor en flok jublende Real Madrid-spillere, sov i timen. Vi kommer nok ikke til at se den slags mål i søndagens opgør, men Barcelona og Getafe vil diske op med lækkerier til de fodboldinteresserede. Barcelona skal forsøge at løfte sig fra ligakrisen.

Skrevet af David ThystrupKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu