Наши партнеры

Menu



Optakt: Primera Division 3. Runde

Spansk fodbold

Denne 3. runde i den spanske Primera Division byder på flere spændende opgør. Laudrup & Faxe skal forsøge, at hente sæsons første sejr mod sidste års UEFA Cup-overraskelse, Espanyol. Derudover bliver kampen mellem Real Madrid og oprykkerne fra Almeria interessant at følge.

Real Madrid – Almeria (Spilles den 15/09-2007 kl. 20:00)

Real Madrid er det eneste hold I ligaen, der har vundet sæsonens første to kampe. Derfor må de også betegnes som store favoritter, når de hjemme på Santiago Bernabeu tager imod oprykkerne fra Almeria. Godt nok har Almeria fået en flot sæsonstart med en storsejr over Deportivo og et knebent nederlag hjemme mod Valencia, men det ændrer ikke på forventningerne til Schusters drenge, som skal forsøge at følge op på den fabelagtige præstation sidste gang mod Villarreal. En sejr er det eneste, der tæller for kongeklubben.

Valencia – Valladolid (Spilles den 15/09-2007 kl. 20:00)

Valencia rejste sig i forrige uge med en smal sejr over oprykkerne fra Almeria, efter deres skandaløse nederlag til Jon Dahl Tomassons Villarreal i første runde. Udeholdet fra Valladolid har fået en rigtig fin sæsonstart med 4 point i de første to kampe, og der er derfor lagt op til et spændende opgør lørdag aften – dog med mesterskabsaspiranterne Valencia i favoritrollen.

Athletic Bilbao – Zaragoza (Spilles den 15/09-2007 kl. 22:00)

Begge mandskaberne har fået en halvdårlig start med kun et enkelt point efter de to første kampe. Derfor må man forvente, at det bliver en tæt kamp, hvor ingen af holdene vil risikere for meget. Sidst de to hold mødtes spillede de en ganske underholdene kamp, som endte 4-3 til Zaragoza. Lad os håbe, at kampen bliver en lige så spændende og målrig affære, som sidste gang de to hold krydsede klinger.

Santander – Levante (Spilles den 16/09-2007 kl. 17:00)

Ingen af disse hold har endnu vundet i denne sæson, og noget kan godt tyde på, at det bliver en langgaber. Holdene har nemlig kun formået at score et enkelt mål tilsammen i denne sæson. Santander bliver dog betegnet som favorit mod sidste års oprykkere, Levante.

Murcia – Atlético Madrid (Spilles den 16/09-2007 kl. 17:00)

Oprykkerne fra Murcia er kommet godt fra land i den nye sæson. Holdet har på imponerende vis sikret sig fire point i de første to kampe. Anderledes skidt er det gået for søndagens modstander, hårdtsatsende Atlético Madrid, som kun har formået at hente et point indtil videre. Til gengæld kan Atlético glæde sig over, at de ikke har tabt en kamp til Murcia i de seneste seks år.

Mallorca – Villarreal (Spilles den 16/09-2007 kl. 17:00)

Mallorca tager søndag, hjemme på San Moix, imod Villarreal. Hjemmeholdet har fået en rigtig god start på sæsonen, hvor det er blevet til fire point i de første to opgør. Villarreal har derimod fået en temmelig blandet start på den nye sæson. Først imponerede de, ved ude at besejre Valencia med hele 3-0, hvorefter de hjemme fik en afklapsning på hele 5-0 af Real Madrid. Der er derfor lagt op til en spændende match som kan vippe til begge sider.

Deportivo La Coruna – Betis (Spilles den 16/09-2007 kl. 17:00)

Deportivo har fået en mareridtstart på sæsonen 07/08. Oprykkerne fra henholdsvis Murcia og Valladolid skulle ligne overkommelige modstandere inden sæsonstarten. Men de to hold har på imponerende vis pillet glansen fra det tidligere storhold, Deportivo. Heller ikke søndagens modstander Real Betis har imponeret i sæsonens begyndelse. To uafgjorte kampe mod Huelva og Espanyol har ikke vakt begejstring hos klubbens bestyrelse. Derfor må man forvente en herrefight, hvor der skal spilles med musklerne i kampen mellem de to sovende kæmper.

Espanyol – Getafe (Spilles den 16/09-2007 kl. 17:00)

Laudrup & Faxe har stadig deres første ligasejr til gode. Deres to første kampe i den spanske Primera Division er blevet ødelagt af dumme røde kort. Alligevel har Getafe formået at hente et enkelt point. Det samme har Espanyol, som søndag er vært for en spændende kamp mellem de to hold. Igen må man forvente en tæt kamp, hvor hjemmebanen måske kan give Espanyol en fordel.

Sevilla – Huelva (Spilles den 16/09-2007 kl. 19:00)

Søndag spiller Sevilla deres første ligakamp efter Antonio Puertas tragiske død i kampen mod Getafe. Alt tyder dog på en hjemmesejr til Christian Poulsens mandskab. Sevilla har vundet alle kampe over netop Huelva siden starten af 2003, og Sevilla har også en fordel i form af hjemmebane. Sidste år var Sevilla ligaens bedste hjemmehold. Hele 47 point blev hentet i deres 19 kampe på hjemmebane sidste sæson.

Dermed ligger favoritværdigheden hos sidste års treere, Sevilla.

Osasuna – Barcelona (Spilles den 16/09-2007 kl. 21:00)

Barcelona må undvære stjerneangriberne Samuel Eto’o og Lionel Messi til weekendens opgør. Eto’o er langtidsskadet, og Messi har pådraget sig en mindre skade i den ene læg. Til gengæld kan de glæde sig over, at de møder et hold, som endnu ikke har scoret i ligaen. Hertil skal det dog siges, at Osasuna kun har spillet en enkelt kamp i denne sæson. Alt i alt kan det godt blive en spændende kamp, hvor Barcelona burde have en klar fordel, eftersom Osasuna ikke har spillet kamp i tre uger.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu