Наши партнеры

MenuOptakt: Primera Division 28. Runde

Spansk fodbold

Runde 28 byder på Valencia mod Sevilla, som absolut ikke bliver kedelig, derudover bliver det spændende at se, om Laudrup og co. kan udbygge på deres seneste ubesejrede ligakampe. Real Madrid møder Deportivo i rundens første opgør, mens rivalerne Atletico spiller rundens sidste opgør, når de møder Levante. Vi bringer dig det komplette overblik her.

Deportivo La Coruna – Real Madrid (Spilles lørdag d. 15-03-2008 kl. 20:00)

Bundholdet Deportivo tager hjemme imod førerholdet Real Madrid, der er ubesejret i deres seneste to ligakamp, mens hjemmeholdet er ubesejret i deres seneste tre opgør, hvilket har ført dem væk fra farezonen. Deportivo fik senest 2-2 mod kriseramte Valencia, mens Real vandt knebent 2-1. Deportivo må se bort fra Hildalgo og Munua, der begge er skadet, mens hovedstadsklubben har Metzelder, Salgado, van Nistelrooy, Gago og Robben på skadeslisten.

Real Betis – Athletic Bilbao (Spilles lørdag d. 15-03-2008 kl. 20:00)

I sidste runde led Real Betis et 3-0-nederlag til topholdet Racing Santander, mens Bilbao sikrede sig en 2-0-sejr mod Valladolid. Dermed ligger de på en 13. plads, mens Santander indtager femtepladsen. Begge hold er skadefrie, mens de ligeledes har en karantæne hver. Betis til Melli og Bilbao til Amorebieta.

Recreativo Huelva – Real Murcia (Spilles lørdag d. 15-03-2008 kl. 20:00)

Huelva led et stort nederlag i sidste runde til Mallorca på hele 7-1, hvilket forhåbentligt har fået dem til at vågne op, da de i øjeblikket ligger under nedrykningsstregen. Murcia led et 3-0-nederlag til Laudrups Getafe, så de har ligeledes fået ridser i lakken forud for kampen. Begge hold har fem spillere skadet hver, og dermed kan vi vente et opgør uden de vanlige startere.

Valencia – Sevilla (Spilles lørdag d. 15-03-2008 kl. 22:00)

Valencia sikrede sig senest uafgjort 2-2 mod Deportivo, og dermed er holdet så småt på vej tilbage på vindersporet. Sevilla vandt smalt 2-1 over ligaens absolutte bundhold, Levante, hvilket vidner om, at Poulsen og co. ikke er oppe i gear for tiden. Valencia har tre skadede spillere, mens Sevillas skadesliste rummer fire navne, hvoraf Renato er det ene.

Getafe – Racing Santander (Spilles søndag d. 16-03-2008 kl. 17:00)

Getafe ridder videre på sejrsbølgen med deres seneste 3-0-sejr over Murcia. Danskerklubben ligger fortsat på tiendepladsen, men de gnaver sig stille ind på topholdene. Racing vandt senest 3-0 over Betis, og dermed har de også blod på tanden forud for opgøret mod de frembrusende madrilenere. Getafe har seks spillere skadet, hvoraf Granero er den ene. Racing har blot to spillere skadet. Det drejer sig om Lopez og Ismodes.

Espanyol – Real Mallorca (Spilles søndag d. 16-03-2008 kl. 17:00)

De to midterhold Espanyol og Mallorca mødes i Barcelona, hvor der vil være optimisme at spore hos Mallorca, der kommer til storbyen med en 7-1-sejr i bagagen, mens Espanyol tager imod Mallorca med et 2-1-nederlag i erindringen mod Real Madrid. De la Pena, Lacruz og Rufete er alle skadede, mens Tamudo og Kameni har karantæne, dermed vil det være et svækket hjemmehold, der tager imod Mallorca, der blot må undvære Castro, Dorado og Webo, mens Scaloni har karantæne.

Villarreal – Real Zaragoza (Spilles søndag d. 16-03-2008 kl. 17:00)

Jon Dahl og co. hentede senest en yderst opløftende 2-1-sejr mod FC Barcelona, da Jon Dahl blev matchvinder. Holdet ligger på tredjepladsen og med et komplet trup til rådighed for Pellegrini, vil der uden tvivl ligge et tungt pres på spillernes skuldrer søndag mod Zaragoza, der ligger på 15. pladsen via deres seneste 2-1-sejr over Atletico Madrid. Gæsternes Juanfran har karantæne.

Valladolid – Osasuna (Spilles søndag d. 16-03-2008 kl. 17:00)

Oprykkerne fra Valladolid får hjemme besøg af Osasuna, der ligger på ligaens tolvteplads. Valladolid led senest et 2-0-nederlag til Almeria, og dermed ligger holdet blot to point fra nedrykningsstregen. Osasuna må betegnes som favoritter.

Almeria – FC Barcelona (Spilles søndag d. 16-03-2008 kl. 19:00)

Fremstormende Almeria får hjemme besøg af storklubben FC Barcelona. Men den lille oprykkerklub lader sig ikke skramme af prominente besøg. Det stod klart tidligere i sæsonen mod Real Madrid. FC Barcelona tabte senest 2-1 til Villarreal, dermed er pointforskellen mellem dem og deres ærkerivaler Real Madrid øget til otte point. Også Almeria led senest et nederlag til Osasuna, der lød på 2-1.

Atletico Madrid – Levante (Spilles søndag d. 16-03-2008 kl. 21:00)

Topholdet Atletico Madrid skal hjemme forsøge, at snuppe point fra ligaens absolutte bundhold i rundens sidste opgør. Senest måtte Madrid-klubben forlade Zaragoza med et 2-1-nederlag i bagagen, dermed skal holdet rejse sig søndag aften. Levante tabte senest 2-1 til Sevilla, men absolut ikke overbevisende spil, som Sevilla viste. Atletico burde dog kunne hente point sent søndag.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu