Наши партнеры

MenuOptakt: Primera Division 24. Runde

Spansk fodbold

I denne runde skal Real Madrid forsøge at bygge videre på sidste rundes storsejr over Valladolid med en sejr over Real Betis på udebane. Deres nærmeste forfølger, FC Barcelona, skal tilbage på sporet efter uafgjort i sidste runde og møder i denne runde Zaragoza, som er værter for det sene opgør lørdag aften. Jon Dahls Villarreal tager søndag aften imod Racing Santander i en topkamp og samme aften tager Michael Laudrups Getafe hjemme imod Valencia, en kamp danskerens hold gerne skal vinde, hvis de skal have afstand ned til stregen. Få det komplette overblik over fireogtyvende runde her.

Real Betis – Real Madrid (Spilles lørdag d. 16-02-2008 kl. 20:00)

Betis kommer senest fra et 3-1 nederlag ude til Valencia, og må stadig se sig selv i kampen for at undgå nedrykning. Derfor ville tre point i denne runde lune gevaldigt, men de får det svært overfor rækkens duks. Real Madrid ligger suverænt i toppen af La Primera Division, med et otte points forspring til nærmeste forfølger FC Barcelona. Deres foreløbige suveræne sæson kulminerede i sidste runde med 7-0-sejren hjemme over Valladolid og de kommer derfor ind til denne kamp med selvtilliden i top.

Espanyol – Sevilla (Spilles lørdag d. 16-02-2008 kl. 20:00)

Espanyol tager i denne runde imod Christian Poulsens Sevilla. Espanyol kommer fra et overraskende 1-2-nederlag på hjemmebane til Recreativo Huelva i sidste runde. De har dog vist sig stærke indtil videre i sæsonen, hvilket også vises ved at de har skrabet 39 point sammen i 23 kampe i denne sæson, hvilket placere dem som nummer fem. Til sammenligning har rundens modstander fra Sevilla skrabet 33 point sammen for samme antal kampe, hvilket giver dem en øjeblikkelig 7. plads, lige uden for UEFA Cup-pladserne. De spillede i sidste runde mod rækkens nummer to, FC Barcelona, og hev uafgjort, 1-1, i land.

Zaragoza – FC Barcelona (Spilles lørdag d. 16-02-2008 kl. 22:00)

Hjemmeholdet Zaragoza kommer fra et 1-0-nederlag på udebane til Osasuna i sidste runde, men de har været meget svingende det sidste stykke tid, så for dem kan alt ske. De ligger i øjeblikket på 10. pladsen i rækken med 29 point for 23 kampe. Det er 19 point efter rundens modstander og rækkens nummer to, FC Barcelona. Efter to 1-0-sejre i træk, fik FC Barcelona kun et point med sig fra Sevilla i sidste runde, og må derfor se sig selv otte point efter rækkens duks, Real Madrid. De har derfor brug for alle tre point i rundens opgør, hvis de stadig skal gøre sig forhåbninger om mesterskabet.

Levante – Osasuna (Spilles søndag d. 17-02-2008 kl. 17:00)

Levante ligger absolut sidst i Primera Division inden denne rundes opgør mod Osasuna, der ligger nummer 14. Osasuna har kun to point ned til nedrykningsstregen i skrivende stund og det betyder, at begge hold har brug for sejren og de tre point fra denne kamp, da de begge er i fare for nedrykning.

Villarreal – Racing Santander (Spilles søndag d. 17-02-2008 kl. 17:00)

Jon Dahl Tomassons Villareal tager i denne runde imod Racing Santander, som i øjeblikket indtager 6. pladsen med 34 point. Da Villareal ligger nummer 4, bliver det en kamp for at komme med ud i Europa i næste sæson for begge hold. Santander kæmper for UEFA Cuppen, mens Villareal kæmper for at hente Barcelona og derved komme direkte med i Champions League næste sæson. Villareal kommer fra en 0-1-sejr over Murcia, mens Santander i sidste runde tabte 0-2 til Atletico Madrid.

Almeria – Murcia (Spilles søndag d. 17-02-2008 kl. 17:00)

Almeria kommer med en af Primera Divisions bedste formkurver i øjeblikket. Dette selvom de kun fik uafgjort i sidste kamp mod Mallorca. De tager hjemme imod Murcia, de frister en tilværelse som nummer 19 i rækken med kun 23 point i 23 kampe, hvilket bl.a. skyldes deres seneste række af dårlige resultater.

Valladolid – Mallorca (Spilles søndag d. 17-02-2008 kl. 17:00)

Hjemmeholdet Valladolid har noget at rette op på i forhold til sidste runde, hvor man tabte 7-0 til stærke Real Madrid. Mallorca har derimod to uafgjorte kampe at se tilbage på. Begge hold er i øjeblikket midterhold, men med mulighed for at rykke ned, da der kun er henholdsvis tre og fire point til nedrykningsstregen, så en sejr ville lune godt for begge hold.

Recreativo Huelva – Deportivo La Coruña (Spilles søndag d. 17-02-2008 kl. 17:00)

I denne kamp bliver vi vidner til en rigtig bundgyser. Recreativo ligger nummer 17 med et point ned til dagens modstander Deportivo La Coruña, som i øjeblikket er at finde under nedrykningsstregen. Recreativo kommer dog netop fra en udebanesejr i sidste runde over Espanyol. Dog har Deportivo ikke tabt i de seneste tre kampe, hvor det er blevet til syv point ud af ni mulige, så der er lagt op til en god kamp.

Getafe – Valencia (Spilles søndag d. 17-02-2008 kl. 19:00)

Michael Laudrup og John Faxe Jensens Getafe ligger inden hjemmebanekampen mod Valencia placeret som nummer 12 i Primera Division med kun fire point ned til nedrykningsstregen, så en sejr ville lune gevaldigt. Dette bliver dog svært, da de skal op imod formstærke Valencia, der har vundet deres seneste to opgør. Valencia er kun et point fra en UEFA Cup plads, så de vil også kæmpe for at hive en sejr i land, for at holde trit med de resterende hold i kampen om Europa Cup-pladserne.

Atletico Madrid – Athletic Bilbao (Spilles søndag d. 17-02-2008 kl. 21:00)

Hjemmeholdet ligger i øjeblikket på en flot fjerdeplads og er derfor stadig med i kampen om Champions League-pladserne, hvilket gør, at de vil give alt hvad de har, på trods af mange skader. De mange skader bliver Athletic Bilbao nødt til at udnytte, da de i øjeblikket er et af de hold, der kæmper for ikke at rykke ned. De ligger i øjeblikket nummer 15 i rækken med kun to point til nedrykningsstregen, men kom dog i gang i sidste runde med en sejr over rækkens bundprop, Levante.

Skrevet af Ronni BødkerKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu