Наши партнеры

MenuOptakt: Primera Division 22. Runde (Opd. 15:32)

Spansk fodbold

Real Madrid og Almeria åbner i aften 22. runde, hvorefter Betis tager imod bundholdet Deportivo. I morgen møder Sevilla bundholdet Huelva, mens FC Barcelona skal forsøge at besejre Osasuna, for ikke at øge afstanden i toppen. Getafe med danskerduoen i trænersædet møder Espanyol i rundens afsluttende opgør. Vi bringer overblikket over denne 22. runde.

Almeria – Real Madrid (Spilles lørdag d. 02-02-2008 kl. 20:00)

Oprykkkerfra fra Almeria, der i øjeblikket ligger på en syvendeplads, med deres seneste 1-0-sejr over Valencia, tager i aften imod et slagkraftigt Real Madrid-mandskab. Hovedstadsklubben ligger ni point foran FC Barcelona på andenpladsen. De er ubesejret i deres seneste ti ligaopgør, dermed skal der en Almeria-pragtpræstation til, for at slå dem ud af kurs. Madrid må undvære Diarra, der spiller African Nations Cup, samt Pepe og Heinze, der begge er skadet.

De forventede opstillinger:

Almeria: Alves – Bruno, Garcia, Pulido, Mane – Corona, Gutierrez, Melo – Ortiz, Negredo, Cisma.

Real Madrid: Casillas – Salgado, Ramos, Cannavaro, Torres – Baptista, Gago, Sneijder, Robinho – Raul, Ruud van Nistelrooy.

Real Betis – Deportivo La Coruna (Spilles lørdag d. 02-02-2008 kl. 22:00)

Hverken Real Betis eller Deportivo La Coruna har imponeret i denne sæson. Begge hold ligger i den bitre ende af tabellen. Værst ser det imidlertid ud for Deportivo, der ligger under nedrykningsstregen. Betis vandt senest 2-1 mod Espanyol på udebane, mens Deportivo slog oprykkerne Valladolid 3-1.

De forventede opstillinger:

Real Betis: Ricardo – Damia, Juanito, Melli, Vega – Rivera, Arzu, Edu, Capi – Caffa, Pavone.

Deportivo La Coruna: Agosto – Manuel Pablo, Pablo Amo, Coloccini, Lopo – Filipe, Juan Rodriguez, Tomas, Sergio – Guardado, Xisco.

Atletico Madrid – Real Murcia (Spilles søndag d. 03-02-2008 kl. 17:00)

Atletico Madrid tager i aften imod bundholdet, Murcia. Atletico indtager i skrivende stund en fjerdeplads, og de står senest noteret for et 1-0-nederlag til Real Mallorca. Klubben har ikke vundet deres seneste to kampe, og dermed har de noget at bevise for hjemmepublikummet. Murcia ligger på en 18. plads, dvs. akkurat i nedrykningsfarezonen, og de har ikke besejret deres modstandere i deres seneste tre kampe.

De forventede opstillinger:

Atletico Madrid: Abbiati – Perea, Pablo, Eller, Pernía – Maxi, Motta, R. García, Simão – Forlán, Agüero.

Real Murcia: Notario – De Coz, Arzo, Ochoa, Peña – Rosinei, Pablo García, Movilla, Regueiro – Alonso, Baiano.

Villarreal – Real Mallorca (Spilles søndag d. 03-02-2008 kl. 17:00)

Den Gule Ubåd som Villarreal kaldes, måtte i sidste runde forlade Madrid med et knebent 3-2-nederlag i bagagen. Holdet indtager, trods nederlaget, fortsat tredjepladsen. Når holdet i aften møder Mallorca, må de se bort fra Senna, der blev skadet i midtugens Copa del Rey-opgør mod Barcelona, og Fuentes, der er langtidsskadet. Mallorca er ubesejrede i deres seneste tre ligaopgør, og indtager i øjeblikket en 13. plads. Holdet må undvære Castro, Webo og Dorado, der alle er skadede.

De forventede opstillinger:

Villarreal: Diego Lopez – Javi Venta, Cygan, Capdevila – Cani, Bruno Soriano, Josico, Pires – Nihat, Rossi.

Real Mallorca: Lux – Ramis, Nunes, Ballesteros, Fernando Navarro – Basinas, Borja – Varela, Ibagaza, Jonas – Guiza.

Levante – Racing Santander (Spilles søndag d. 03-02-2008 kl. 17:00)

Ligaens absolutte bundhold hedder fortsat Levante. De tager i aften imod Racing Santander, der indtager den pæne ende af tabellen på en sjetteplads. Santander har ikke vundet deres seneste to opgør, mens Levante er ubesejrede i deres seneste to ligaopgør.

De forventede opstillinger:

Levante: Kujovic – Castedo, Serrano, Maior, Descarga – Courtois, Berson, Lozano, Juanma – Iborra – Riga.

Racing Santander: Coltorti – Díaz, Navas, Lozarano, Pinillos – Serrano, Colsa, Duscher, Álvarez – Tchite, Smolarek.

Recreativo Huelva – Sevilla (Spilles søndag d. 03-02-2008 kl. 17:00)

Bundholdet Recreativo Huelva, der ikke har sejret i deres seneste seks ligakampe møder i aften Sevilla. Sevilla ligger pt. på en ottendeplads, med 29 point på kontoen. Senest hentede de en 2-1-sejr på hjemmebane over Osasuna, hvilket var en tiltrængt sejr ovenpå to nederlag.

De forventede opstillinger:

Recreativo Huelva: Sorrentino – Poli, Cáceres, Bouzón, Moya – Tornavaca, Martins, Vázquez, Camuñas – Guerrero, Sinama-Pongolle.

Sevilla: Sanctis – Dragutinovic, Escudé, Mosquera, Alves – Capel, Maresca, Poulsen, de Mul – Renato, Fabiano.

Valladolid – Valencia (Spilles søndag d. 03-02-2008 kl. 17:00)Oprykkerne fra Valladolid ligger for øjeblikket på en tiendeplads. I deres seneste kamp, tabte de 3-1 til bundholdet Deportivo La Coruna, der pludselig blomstrede op. Aftenens modstander, Valencia, ligger en plads over Valladolid, nemlig på ligaens niendeplads. Valencia har ikke vundet et opgør i Primera Division i deres seneste ni opgør. Senest blev holdets ydmygelse total, da de tabte til oprykkerholdet Almeria. Valladolid må undvære førstevalget på målmandsposten, Sergio Asenjo, idet han blev vist ud i deres seneste opgør, imens Valencias Ruben Baraja og Alexis er skadede. Santiago Canizares, David Albelda og Miguel Angulo er fortsat frosset ud.

De forventede opstillinger:

Valladolid: Alberto – Lopez, Bea, Garcia Calvo, Marcos – Rubio, Dorado, Sisi, Victor Fernandez – Capdevila, Llorente.

Valencia: Hildebrand – Caneira, Albiol, Helguera, Moretti – Marchena, Maduro, Banega – Joaquin, Villa, Mata.

Real Zaragoza – Athletic Bilbao (Spilles søndag d. 03-02-2008 kl. 17:00)

Midterholdet Zaragoza skal i aften prøve kræfter med Athletic Bilbao. Zaragoza har ikke tabt deres seneste tre opgør, senest fik de 2-2 mod Santander på udebane. Baskerne Bilbao skal findes længere nede i tabellen på en femtendeplads. De har ikke vundet deres seneste to opgør, hvor de senest fik uafgjort 1-1 mod Barcelona.

De forventede opstillinger:

Real Zaragoza: Sánchez – Juanfran, Ayala, Fernández, Diogo – Gabi, Celades, Luccin, García – Oliveira, Milito.

Athletic Bilbao: Aranzubia – Koikili, Amorebieta, Ocio, Iraola – López, Muñoz, Martínez, Cuéllar – Yeste – Llorente.

FC Barcelona – Osasuna (Spilles søndag d. 03-02-2008 kl. 19:00)

Barcelona, der indtager en andenplads møder i aften Osasuna, der må tage til takke med sejtendepladsen. Barca er ubsejrede i deres seneste fire ligakampe, med deres seneste 1-1-resultat mod Bilbao. Osasuna tabte deres seneste i Sevilla 2-1. Ronaldinho er tilbage for Barcelona efter en skadepause. Holdet må dog undvære Puyol, der er skadet, mens Eto’o og Toure heller ikke vil være at finde i startformationen i dag, da de spiller Africa Nations Cup. Osasuna må se bort fra Plasil, Pandini og Delporte, der alle er skadet.

De forventede opstillinger:

FC Barcelona: Valdés – Abidal, Milito, Thuram, Zambrotta – Márquez, Deco, Iniesta – Krkic, Henry, Messi.

Osasuna: Ricardo – Monreal, Flaño, Cruchaga, Azpilicueta – Carlos Vela, Puñal, Javi García, Torres – Plasil – Sola.

Getafe – Espanyol (Spilles søndag d. 03-02-2008 kl. 21:00)

Laudrup og co. i Getafe står i aften overfor Espanyol i rundens sidste opgør. Getafe ligger på 11. pladsen, og de vandt deres seneste ligakamp 3-1 over Huelva. Bedre går det for aftenens modstander, Espanyol, der indtager en femteplads. Holdet har dog ikke vundet de seneste tre opgør, hvilket betyder, at de er skrøbelige til opgøret. Getafes Pallardo og Sousa er skadesramte, mens Espanyols topscorer, Raul Tamudo, er ude med en brækket arm, og holdets førstemålmand, Kameni, deltager i Africa Nations Cup.

De forventede opstillinger:

Getafe: Abbondanzieri – Licht, Díaz, Belenguer, Contra – Gavilán, De la Red, Casquero, Pablo Hernández – Del Moral, Albín.

Espanyol: Casilla – García, Lacruz, Torrejón, Zabaleta – García Fernández, Hurtado, De la Peña, Valdo – Soriano, Riera.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu