Наши партнеры

MenuOptakt: Primera Division 20. Runde

Spansk fodbold

Tyvende runde byder på en række interessante opgør, for alle spanske fodboldelskere. Getafe med Laudrup i spidsen møder Sevilla med Poulsen på holdet. Søndag aften er der dømt Madrid-derby, når Atletico skal forsøge at slå førerholdet, Real Madrid, ud af kurs, inden FC Barcelona skal prøve på at gøre afstanden mindre i toppen, når de møder Racing Santander. Vi bringer det komplette overblik.

Getafe – Sevilla (Spilles lørdag d. 19-01-2008 kl. 20:00)

Runden åbnes med et brag af en kamp. De to danskerklubber, Getafe og Sevilla, står overfor hinanden lørdag. Sevilla kommer til Getafe med et nederlag på 2-0 mod Athletic Bilbao i bagagen, mens den lille Madrid-klub også står noteret for et 3-2-nederlag til Real Betis i deres seneste ligakamp. Ingen af holdene har leveret pragtpræstationer i denne sæson, og derfor lader kampen til at være meget åben. Sevilla ser dog stærkest ud på papiret, men Getafe har også tidligere overrasket mod mandskaber, der så bedre ud på papiret, f.eks. i deres 2-0-sejr over FC Barcelona i 12. spillerunde.

Villarreal – Valencia (Spilles lørdag d. 19-01-2008 kl. 22:00)

I rundens anden lørdagskamp støder Villarreal og Valencia på hinanden. I sæsonens åbningskamp hentede Villarreal en sikker 3-0-sejr over Valencia, og siden da, har de været mere eller mindre i toppen af ligaen. Valencia derimod leveret skuffende præstationer i denne sæson, hvorfor de pt. må nøjes med syvendepladsen. Villarreals Jon Dahl Tomasson døjer fortsat med problemer i akillessenen, og er dermed ikke med i aften.

Real Betis – Recreativo Huelva (Spilles søndag d. 12-01-2008 kl. 17:00)

Søndag mødes de to bundhold, Real Betis og Recreativo Huelva. Betis har spillet yderst ustabilt i denne sæson. De formåede dog at hive en smal 3-2-sejr hjem mod Getafe i sidste runde, hvilket placerer dem på en 15. plads. Huelva har ikke vundet deres seneste fire opgør, og ligger i øjeblikket på en syttendeplads med samme pointantal som Betis. Betis ligner favoritter i bundopgøret.

Real Zaragoza – Real Murcia (Spilles søndag d. 12-01-2008 kl. 17:00)

Zaragoza tager hjemme imod oprykkerne fra Murcia. Real Murcia har overrasket meget i denne sæson, og indtager i øjeblikket en ellevteplads. Hjemmeholdet Zaragoza har skuffet kolossalt i denne sæson, hvor de ligger på en utilfredsstillende 14. plads. Ydermere har de ikke vundet deres seneste ni ligakampe, en statistik, der taler sit eget klare sprog.

Osasuna – Athletic Bilbao (Spilles søndag d. 12-01-2008 kl. 17:00)

Baskerholdet Athletic Bilbao møder ude nedrykningstruede Osasuna. Bilbao indtager en trettendeplads, og ligger dermed fire pladser bedre end i sidste sæson. Osasuna har ikke vundet deres seneste to kampe, og må tage til takke med en 18. plads. Sidst de to hold mødtes endte opgøret 0-0.

Almeria – Deportivo La Coruna (Spilles søndag d. 12-01-2008 kl. 17:00)

Oprykkerne Almeria ligger før morgendagens kampe på en tiendeplads, mens Deportivo La Coruna ligger under nedrykningsstregen med sølle 17 point på kontoen. Almeria hev i sidste runde en smal 1-0-sejr hjem mod Espanyol, hvilket var deres anden sejr på stribe. Deportivo har omvendt ikke vundet deres seneste to opgør, og en sejr vil uden tvivl løfte holdmoralen.

Valladolid – Espanyol (Spilles søndag d. 12-01-2008 kl. 17:00)

Espanyol krydser på udebane klinger med oprykkerne Valladolid, der ligger på niendepladsen. Espanyol ligger på en flot fjerdeplads, og holdet var før sidste runde ubesejret i deres seneste 14 kampe. Valladolid er ubesejret i deres seneste fire kampe, og deres seneste præstationer vidner om, at de ikke kan slås ud af kurs foreløbig. Barcelona-klubben, Espanyol, må dog betegnes som favorit.

Levante – Real Mallorca (Spilles søndag d. 12-01-2008 kl. 17:00)

Det er umiddelbart umuligt at se, hvordan Levante skal kunne overleve i den bedste række i denne sæson. Holdet har hele 39 point op til ligaens førerhold, Real Madrid, og holdet står kun noteret for to sejre, mens de ikke har vundet deres seneste seks opgør. Mallorca har dog heller ikke vundet deres seneste seks kampe, men med et pointforspring på 14 ligner Levante en overkommelig mundfuld.

Atletico Madrid – Real Madrid (Spilles søndag d. 12-01-2008 kl. 19:00)

Søndag aften byder på madrilensk lokalderby. Førerholdet, Real Madrid, har kun lidt to nederlag i denne sæson, og ligger på en suveræn førsteplads med syv point ned til ærkerivalerne, FC Barcelona. Real er ubesejret i deres seneste otte kampe. Kongeklubben har en del spillere, der er tvivlsomme til kampen, det drejer sig blandt andre om Robben, Heinze, Saviola og Pepe. Hjemmeholdet Atletico har pt. ti point op til storebroderen. De er ubesejret i deres seneste to kampe, og ligger på en flot tredjeplads. Selvom en del Real-spillere er tvivlsomme, må de betegnes som favoritter, med de stærke erstatninger, de også har i truppen.

FC Barcelona – Racing Santander (Spilles søndag d. 12-01-2008 kl. 21:00)

Runden sluttes af med opgøret FC Barcelona mod Racing Santander. Begge hold er ubesejrede i deres seneste to kampe. FC Barcelona kan dog bryste sig med, at ligge på en andenplads, mens Santander ligger på sjettepladsen. Sidst de to hold mødtes, endte affæren

0-0.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu