Наши партнеры

MenuOptakt: Primera Division 2. Runde

Spansk fodbold

Efter sidste uges dramatiske indledning i den spanske Primera Division, med bl.a. Puertas død efter kampen mod Getafe, skal holdene i denne weekend spille 2. runde af Primera Division.

Zaragoza – Santander (Spilles lørdag d. 1. september kl. 22.00)

I sidste runde overraskede Santander utrolig positivt, ved at holde mægtige Barcelona fra fadet i en hel kamp, trods halvdelen af anden halvleg, blev spillet med en mand i undertal. Lørdag skal de så forsøge at besejre Zaragoza, som ikke fik den bedste sæsonstart, efter at have tabt 2-1 til Murcia.

Levante – Murcia (Spilles lørdag d. 1. september kl. 22.00)

Der var meget stor forskel på de to holds præstationer i sæsonåbningen i sidste weekend. Levante fik en ordentlig afklapsning af Mallorca på hele 3-0, mens Murcia flot sejrede over Zaragoza, med cifrene 2-1. Levante kan dog have en fordel i form af, at de er på hjemmebane.

Barcelona – Athletic Bilbao (Spilles søndag d. 2. september kl. 19.00)

Både Barcelona og Athletic Bilbao spillede 0-0 i deres første opgør mod henholdsvis Santander og Osasuna. Derfor må man nok forvente, at Barcelona vil blæse til angreb fra start, og det bliver interessant om vi får ”fabulous four” får at se fra start.

Almeria – Valencia (Spilles søndag d. 2. september kl. 19.00)

Valencia har revanche til gode fra sidste rundes opgør, hvor de på hjemmebane blev ydmyget af Jon Dahl Tommasons Villarreal med hele 3-0. Scenariet er det stik modsatte for oprykkerne fra Almeria. De overraskede alt og alle med deres imponerende sejr på hele 3-0, ude over Deportivo La Coruna. Det kan godt gå hen og blive en mere spændende kamp end man umiddelbart skulle tro, da Valencia har de to stjerner, Joaqúin og David Villa i karentæne.

Valladolid – Deportivo La Coruna (Spilles søndag d. 2. september kl. 19.00)

Her er det igen en kamp, hvor de to hold har fået en vidt forskellig start på sæsonen. Valladolid slog Espanyol på udebane, og Deportivo leverede det vel nok mest pinlige resultat i runden, ved at tabe hele 3-0 til oprykkerne fra Almeria. Valladolid skal forsøge at leve op til deres flotte sæsonåbning, mens Deportivo så sandelig har revanche til gode. Så der er lang i kakkelovnen til et undeholdende opgør søndag aften.

Betis – Espanyol (Spilles søndag d. 2. september kl. 19.00)

Betis skal forsøge at rette op på deres dårlige statistik mod Espanyol, som de ikke har slået siden starten af 2004. I dag skulle der dog være mulighed for at lave om på den statistik for Betis. Espanyol var alt andet end prængende i sidste runde, hvor de tabte hjemme tabte 0-1 til upåagtede Valladolid. Samtidig har Betis hjemmefordel i søndagens kamp.

Getafe – Huelva (Spilles søndag d. 2. september kl. 19.00)

Getafe viste flot spil mod Sevilla i sidste weekend, men måtte alligevel tage til takke med et noget blegt 1-4 nederlag. Så man må forvente at det er et sulten Getafe hold, med Laudrup i spidsen, der løber på banen søndag aften. Det bliver dog ikke bare en “walkover” for madrilenerne, de skal op i mod sidste sæsons helt store overraskelse Huelva, som sidste sæson sluttede en enkelt plads over aftenes modstander, Getafe. Ud fra det må man konkludere, at det der på forhånd kan ligne et lige opgør, som bliver afgjort til fordel for det hold, som er mest kyniske.

Atletico Madrid – Mallorca (Spilles søndag d. 2. september kl. 21.00)

Mallorca spillede en rigtig god kamp sidste weekend, hvor de sendte Levante hjem med et 0-3 nederlag i bagagen. 3 point blev det dog ikke til for søndagens modstander, Atlético Madrid, som trods en kanonstart, tabte på Santiago Bernabeu. Begge hold vil nok gå efter sejren, og derfor er der lagt op til angrebsivrigt fodbold på Vicente Calderon søndag aften.

Villarreal – Real Madrid (Spilles søndag d. 2. september kl. 21.00)

Rundens sidste opgør bliver spillet på El Madrigal, hvor Real Madrid kommer på besøg. Begge mandskaber fik en rigtig god sæsonstart med sejre over Atlético Madrid og Villarreal. Det bliver spændende, at følge Jon Dahl Tommason, som skal forsøge at følge op på sin personlige gode sæsonstart, hvor han i sidste uge bragte “Den gule båd” foran 1-0 i kampen mod Valencia.

Osasuna – Sevilla

UdsatKommentér

En kommentar til “Optakt: Primera Division 2. Runde

  1. JKJ siger:

    Barcelona – Athletic Bilbao (Spilles søndag d. 2. september kl. 19.00)

    Både Barcelona og Athletic Bilbao spillede 0-0 i deres første opgør mod henholdsvis Santander og Osasuna. Derfor må man nok forvente, at Barcelona vil blæse til angreb fra start, og det bliver interessant om vi får ”fabulous four” får at se fra start.

    Det gør vi ikke Eto'o er ude i min 2 mdr, så det bliver højst de fab three vi får at se…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu