Наши партнеры

MenuOptakt: Primera Division 19. Runde – Dagens kampe

Spansk fodbold

Aftenens kampe i Primera Division byder på et opgør i Catalonien, hvor FC Barcelona tager imod Real Murcia, mens baskerklubben, Athletic Bilbao, i aftenens andet opgør tager imod Poulsens Sevilla.

FC Barcelona – Real Murcia (Spilles lørdag d. 12-01-2008 kl. 20:00)

Topholdet FC Barcelona skal hente tre point mod oprykkerne fra Real Murcia i aften, hvis de ikke skal øge afstanden mellem deres ærkefjender, Real Madrid, der sidder tungt på førstepladsen. Oprykkerne Murcia er kommet aldeles fornuftigt i gang med sæsonen, hvor de i øjeblikket ligger lunt på en niendeplads, og er ubesejret i deres seneste tre kampe, derfor skal man absolut ikke afskrive dem fra at drille Barca i aften.

Athletic Bilbao – Sevilla (Spilles lørdag d. 12-01-2008 kl. 22:00)

Baskerklubben, Athletic Bilbao, har fået alt andet end en ønskestart her midt i sæsonen. Holdet har ikke vundet deres seneste fire opgør og indtager i øjeblikket en skuffende syttenplads, med blot et point til nedrykningsstregen. Sevilla har bestemt heller ikke indfriet holdets forventninger i denne sæson. I sidste sæson var holdet med i mesterskabskampen, mens Poulsen og co. i denne sæson må nøjes med en niendeplads. Sevilla må betegnes som favoritter.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu