Наши партнеры

MenuOptakt: Primera Division 19. Runde – Dagens kampe

Spansk fodbold

I aftenens kampe i Primera Division skal Getafe møde bundholdet, Real Betis, mens førerholdet Real Madrid krydser klinger med ligaens absolutte bundhold, Levante. Vi bringer dig hele overblikket over aftenens kampe.

Real Betis – Getafe (Spilles søndag d. 13-01-2008 kl. 17:00)

Betis ligger pt. under nedrykningsstegen, hvilket de søndag aften kan ændre på, når de tager imod Getafe. Getafe med Laudrup og Faxe i trænerstaben har ikke virket overbevisende i denne sæson, hvor de, sæsonen igennem har leveret ujævne præstationer, hvilket placerer dem på en 13. plads. Værre ser det dog imidlertid ud for Betis, der ligger under nedrykningsstregen på en 18. plads. Getafe vil være favoritter, men Betis vil med stor sandsynlighed kæmpe hårdt for point på kontoen.

Osasuna – Racing Santander (Spilles søndag d. 13-01-2008 kl. 17:00)

Osasuna får i aften besøg af en af sæsonens store overraskelser, nemlig Racing Santander. Santander ligger i øjeblikket på en meget flot sjetteplads. Derfor kan der ikke herskes tvivl om, at Santander kommer med stor selvtillid med en 1-0-sejr i bagagen fra sidste spillerunde imod Athletico Bilbao. Osasuna må for deres vedkommende sørge for, at hente point, da holdet ligger lige på kanten af nedrykningsstregen, hvorfor de ikke har råd til at miste for mange point.

Valladolid – Recreativo Huelva (Spilles søndag d. 13-01-2008 kl. 17:00)

Der er lagt op til en bundgyser på José Zorrilla, når oprykkerne fra Recreativo Huelva kommer på besøg. De to hold ligger henholdsvis på en fjortende- og femtendeplads, dog med lige antal point. Valladolid vandt i sidste spillerunde imod Laudrup og co. med hele 3-0, mens Huelva måtte nøjes med ét point imod Almeria. Derfor er der helt bestemt lagt op til en interessant kamp.

Almeria – Espanyol (Spilles søndag d. 13-01-2008 kl. 17:00)

Oprykkerne fra Almeria kan se frem til en hård omgang, når endnu en af overraskelserne i årets Primera Divison betræder græstæppet på Estadio Mediterráneos, når de møder mægtige Espanyol. Espanyol indtager i øjeblikket en særdeles flot tredjeplads. For at gæsterne kan holde fast i toppen af ligaen, skal holdet sejre i aften. Almeria har dog også stærkt brug for point – ellers kan det ende med en returbillet til den spanske Segunda Divison.

Villarreal – Deportivo La Coruna (Spilles søndag d. 13-01-2008 kl. 17:00)

Villarreal med Jon Dahl på holdet startede sæsonen rigtigt godt, med ganske få nederlag. I deres seneste kampe har de dog ikke virket så overbevisende, hvorfor de ligger på en femteplads, hvilket de også sluttede på i sidste sæson. Deportivo La Coruna ligger under nedrykningsstregen, og har skuffet i denne sæson. Holdet har kun hentet fire sejre i denne sæson, derfor må Villarreal betegnes som favoritter.

Zaragoza – Real Mallorca (Spilles søndag d. 13-01-2008 kl. 17:00)

Vi får endnu en bundgyser i denne spillerunde. Zaragoza får nemlig besøg af Real Mallorca. Zaragoza ligger i øjeblikket på en ellevteplads, mens Mallorca indtager tolvtepladsen. Begge hold har 21 point og ligger altså kun tre point fra nedrykningsstregen. Hvis man tager et kig på den forrige spillerunde, så tabte begge hold til henholdsvis Real Madrid og FC Barcelona med 2-0.

Levante – Real Madrid (Spilles søndag d. 13-01-2008 kl. 19:00)

Den gamle Valencia-klub, Levante, tager hjemme imod ligaens førerhold, Real Madrid, der blot har tabt to kampe i denne sæson. Levante ligner en klar nedrykker, eftersom de kun har otte point på kontoen, og hele ni point op til Deportivo La Coruna på 19. pladsen. Levante har ikke vundet deres seneste fem kampe, mens Real Madrid kan prale med, at være ubesejrede i deres seneste syv kampe.

Atletico Madrid – Valencia (Spilles søndag d. 13-01-2008 kl. 21:00)

Der er lagt op til en seværdig kamp i aften, når Valencia gæster Atletico Madrid. Valencia har ikke fået en ønskestart på sæsonen, hvilket har betydet, at storklubben i øjeblikket ligger på en syvendeplads. I modsætning til Valencia, så har Atletico Madrid fået en udmærket start, qua deres fjerdeplads i skrivende stund.

Skrevet af Martin Markus og Casper LohseKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu