Наши партнеры

MenuOptakt: Primera Division 18. Runde

Spansk fodbold

Attende runde i Primera Division byder på et spektrum af mange vigtige opgør, da henholdsvis bundholdene som topholdene ligger lige i hælene på hinanden. FC Barcelona skal rejse sig ovenpå Real Madrid-nederlaget, mens førerholdet, Real Madrid, skal forsøge, at fortsætte den gode stime. Vi bringer dig hele overblikket over denne 18. runde.

Real Mallorca – FC Barcelona (Spilles lørdag d. 05-01-2008 kl. 20:00)

Runden åbnes i aften med kampen mellem Real Mallorca og FC Barcelona. Begge hold skal rejse sig ovenpå sidste rundes opgør. Mallorca led et nederlag til Osasuna, hvor hjemmeholdet tromlede dem over med en 3-1-sejr. FC Barcelona blev på egen bane slået af ærkerivalerne fra Real Madrid, da de to hold tørnede sammen i ”El Clásico”, hvor Barca måtte se sig slået 1-0. Indbyrdes har Barca sejret i ni ud af ti opgør, mens Mallorca har hentet en enkelt sejr.

Espanyol – Villarreal (Spilles lørdag d. 05-01-2008 kl. 22:00)

Barcelona-klubben, Espanyol, sejrede i deres seneste kamp mod Atletico Madrid, hvor de sikrede sig en 2-1-sejr. Holdet har været flyvende i denne sæson, og ligger pt. på en overraskende tredjeplads. Villarreal måtte nøjes med et uafgjort resultat, da de spillede 1-1 mod Huelva på hjemmebane. I aftenens opgør stiller “Den Gule Ubåd” uden Jon Dahl, da han er skadet. Villarreal har klaret sig bedst indbyrdes.

Racing Santander – Athletic Bilbao (Spilles søndag d. 06-01-2008 kl. 17:00)

Santander har overrasket i denne sæson, hvor de i øjeblikket ligger på sjettepladsen. På trods af dette, måtte de dog se sig slået, da de tørnede sammen mod Poulsens Sevilla, hvor de måtte vende hjem med et 4-1-nederlag i bagagen. Baskerklubben, Athletic Bilbao, hentede et uafgjort resultat, da de mødte Murcia. Indbyrdes er Bilbao overlegen med seks sejre mod Santanders to.

Real Murcia – Osasuna (Spilles søndag d. 06-01-2008 kl. 17:00)

Hjemmeholdet, Real Murcia, formåede ikke at vinde over Athletic Bilbao i den seneste runde, hvorfor de måtte nøjes med et uafgjort 1-1-resultat. Bedre endte det for Osasuna, der sikrede sig en 3-1-sejr på hjemmebane mod Mallorca.

Recreativo Huelva – Almeria (Spilles søndag d. 06-01-2008 kl. 17:00)

Huelva startede sæsonen meget svingende, men på det seneste har holdet formået, at holde modstanderne fra at sejre. De er således ubesejret i deres seneste fire opgør, og ligger pt. på en 12. plads. Oprykkerne fra Almeria ligger to pladser efter Huelva, og har ikke vundet deres seneste to opgør. I holdenes otte indbyrdes opgør fører Huelva 3-2, mens holdene har spillet tre kampe uafgjort.

Valencia – Levante (Spilles søndag d. 06-01-2008 kl. 17:00)

Det tidligere tophold i Primera Division, Valencia, har i denne sæson været inde i det, der med rette kan kaldes for en spillemæssig krise. Senest spillede holdet 2-2 mod Zaragoza, og må tage til takke med en syvendeplads. Levante er fortsat ligaens absolutte bundhold, og de fortsætter med at tabe vigtige point i kampen om nedrykning. Således tabte de senest 1-0 til Deportivo. Holdet har nu ti point op til netop Deportivo på 19. pladsen.

Getafe – Valladolid (Spilles søndag d. 06-01-2008 kl. 17:00)

Laudrups Getafe hentede i sidste runde en vigtig 2-0-sejr over Almeria, hvilket betyder, at de nu har taget yderligere afstand til nedrykningsstregen. Tre point skiller dem fra, at ligge på en ottendeplads, men omvendt har de også kun tre point ned til nedrykningsstregen. Oprykkerne Valladolid lige på kanten af nedrykningsstegen, dermed kæmper begge hold for tre vigtige point, der vil give dem et lille pusterum.

Deportivo La Coruna – Atletico Madrid (Spilles søndag d. 06-01-2008 kl. 17:00)

Deportivo repræsentere bund, mens Madrid-klubben, Atletico Madrid, repræsentere top, når de to hold tørner sammen søndag. Deportivo La Coruna har kun formået, at skrabe 17 point sammen i denne sæson, mens Atletico Madrid kan briste sig med, at have hentet næsten det dobbelte, nemlig 31. Både ligaens top- og bundhold ligger meget tæt, derfor vil et hvert resultat have en uhyggelig vigtig betydning for begge mandskaber.

Real Madrid – Real Zaragoza (Spilles søndag d. 06-01-2008 kl. 19:00)

Ligaens førerhold, Real Madrid, formåede i sidste runde, at sejre over ærkerivalerne fra FC Barcelona – på udebane vel og mærke. Madrilerne virker enormt opsatte på, at gøre kunsten efter fra sidste sæson, hvor de hentede det spanske mesterskab. Zaragoza har ikke virket lige så overbevisende i denne sæson, som i deres sidste. Holdet virker meget skrøbelige for tiden, og har ikke vundet deres seneste syv kampe.

Sevilla – Real Betis (Spilles søndag d. 06-01-2008 kl. 21:00)

Poulsens Sevilla tager hjemme imod Real Betis i rundens sidste kamp. Pokalmestrene, Sevilla, har ikke leveret samme formidable resultater, som i sidste sæson, hvor holdet spillede flot og underholdende. Betis ligger under nedrykningsstegen, og har ikke imponeret synderligt meget i denne sæson. På det seneste er de dog kommet bedre med, hvor de foreløbig har vundet deres seneste tre opgør.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu