Наши партнеры

MenuOptakt: Primera Division 17. Runde

Spansk fodbold

Syttenderunde vil utvivlsomt dreje sig meget om ærkerivalopgøret mellem FC Barcelona og Real Madrid. Storklubbernes kamp, der vanen tro byder på masser af intensitet. Laudrups Getafe møder Almeria, der har vist sig skarpe på hjemmebane, mens Christian Poulsens Sevilla og Jon Dahls Villarreal henholdsvis møder Santander og Huelva. Vi bringer dig det komplette overblik over 17. runde.

Almeria – Getafe (Spilles lørdag d. 22-12-2007 kl. 20:00)

Oprykkerne, Almeria, tager hjemme imod Madrid-klubben, Getafe. Hjemmeholdet har placeret sig stabilt i midten af ligaen på en 11. plads, og har i denne sæson leveret gode resultater på hjemmebane, derfor venter der Laudrups mandskab en hård udfordring i aften. Getafe ligger fortsat i den skuffende ende i ligaen på en 14. plads. Der er dog tale om et enkelt point, der skiller de to hold fra hinanden, derfor har Madrid-klubben fortsat alt at kæmpe for.

Zaragoza – Valencia (Spilles lørdag d. 22-12-2007 kl. 20:00)

Intern uro har foreløbig fyldt meget i Valencia, som pt. må nøjes med en skuffende syvendeplads. Det tidligere tophold møder Zaragoza, der i øjeblikket ligger på en niendeplads. Holdet har ikke vundet deres seneste fem kampe, derfor har Valencia en god mulighed for at skaffe point på kontoen i aftenens kamp.

Sevilla – Santander (Spilles lørdag d. 22-12-2007 kl. 22:00)

Sidste sæsons pokalvindere, Sevilla, indtager pt. en tiendeplads i ligaen. De sent i aften besøg af Santander, der har overrasket i denne sæson, og i øjeblikket indtager en sjetteplads. Sevilla er dog ubesejret i deres seneste tre kampe, derfor vil holdet med stor sandsynlighed spille med stor selvtillid, når de i aften kæmper på eget græs.

Valladolid – Real Betis (Spilles søndag d. 23-12-2007 kl. 17:00)

Oprykkerne Valladolid får søndag besøg af bundholdet, Real Betis. Begge hold repræsenterer den dårlige ende af ligaen, og har derfor hårdt brug for point, for at undgå nedrykning. Udeholdet er ubesejret i deres seneste to kampe, mens hjemmeholdet i deres seneste to kampe har lidt nederlag, dermed kan Betis muligvis hente vigtige point i kampen om at undgå nedrykning.

Villarreal – Huelva (Spilles søndag d. 23-12-2007 kl. 17:00)

Jon Dahl Thomassons klub, Villarreal, har foreløbig overrasket i denne sæson. Holdet har bidt sig fast i den dyre ende af ligaen. De ligger pt. på en flot tredjeplads med syv point op til førerholdet, Real Madrid, samt et tre points mellemrum til FC Barcelona på andenpladsen. Huelva er ubesejret i deres seneste tre kampe, hvorfor de kommer til Villarreal med selvtillid i bagagen.

Atletico Madrid – Espanyol (Spilles søndag d. 23-12-2007 kl. 17:00)

Madrid-klubben, Atletico Madrid, mener det alvorligt i denne sæson. De ligger i øjeblikket på fjerdepladsen, og ligner bestemt et hold, der har tænkt sig at blive i toppen. De er nu ubesejret i deres seneste fem kampe, en statistik, der uden tvivl vækker glæde og optimisme på holdet. De er dog skarpt forfulgt at netop Espanyol, der blot er et point efter, dermed venter dig uden tvivl en hård og underholdende kamp.

Levante – Deportivo La Coruna (Spilles søndag d. 23-12-2007 kl. 17:00)

Det er umiddelbart svært at afskrive hjemmeholdet Levante, for at være et af de tre hold, der rykker ned i denne sæson. Blot syv point har holdet skrabet sammen i 16 opgør. De ligger syv point efter netop Deportivo La Coruna, hvorfor forspringet vil blive øget yderligere, hvis Deportivo henter en sejr på udebane. Deportivo har ikke vundet deres seneste fem kampe, hvorfor de har hårdt brug for en sejr.

Osasuna – Real Mallorca (Spilles søndag d. 23-12-2007 kl. 17:00)

Bundholdet, Osasuna, tørner sammen mod Real Mallorca, der ligger placeret i den bedre ende af ligaen. Ingen af holdene har vundet i deres seneste tre kampe, dermed mødes de med lige vilkår, og der vil uden tvivl blive fightet for de tre point til sidste fløjt.

FC Barcelona – Real Madrid (Spilles søndag d. 23-12-2007 kl. 19:00)

Dybdegående optakt bringes senere.

Athletic Bilbao – Real Murcia (Spilles søndag d. 23-12-2007 kl. 21:00)

Baskerklubben, Athletic Bilbao, spiller rundens sidste opgør mod oprykkerne fra Real Murcia. Murcia er ubesejret i en enkelt kamp, mens Bilbao ikke har vundet deres seneste to. Sidst de to hold krydsede klinger tilbage i 2004, endte kampen 2-1 i Athletic Bilbaos favør.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu