Наши партнеры

MenuOptakt: Primera Division 15. Runde

Spansk fodbold

I weekendens runde i Primera Division mødes Atletico Madrid og Getafe, der begge var en tur i Danmark i midtugen for at spille UEFA Cup. Derudover skal rækkens førerhold, Real Madrid, op imod Athletic Bilbao, mens titelkandidaterne Barcelona møder Deportivo La Coruna i rundens sidste kamp. Vi bringer overblikket over femtende rundes kampe.

Osasuna – Valencia (Spilles lørdag d. 8-12-2007 kl. 20:00)

Osasuna tager i rundens første opgør imod Valencia på hjemmeholdet. Osasuna er nummer 13 i ligaen med blot tre point ned til nedrykningsstregen. Valencia besidder rækkens sjetteplads, men skal til at have nogle point på kontoen, hvis de skal holde snor i Real Madrid på førstepladsen. Udeholdet er små favoritter til at sejre i denne kamp, men Osasuna er dog ikke helt uden chancer. De to klubbers sidste møde endte uafgjort 1-1.

Athletic Bilbao – Real Madrid (Spilles lørdag d. 8-12-2007 kl. 22:00)

Ligaen nummer 13 tager imod ligaens tophold og de forsvarende mestre, Real Madrid. Det ligner en svær kamp for Athletic Bilbao. Real Madrid har kun tabt to kampe i Primera Division i denne sæson, mens det er blevet til de sejre. Senest vandt holdet på hjemmebane 3-1 over Santander, mens Bilbao i deres sidste kamp tabte 0-3 til Valencia. Sidst de to klubber mødtes endte det med en overbevisende sejr på 1-4 til Real Madrid.

Levante – Huelva (Spilles søndag d. 9-12-2007 kl. 17:00)

Sidste gang disse to klubber mødtes vandt Levante 2-1 på hjemmebane. Igen i denne kamp er Levante, der ligger sidst i ligaen på hjemmebane. Huelva ligger kun lige over nedrykningsstregen på 17. pladsen. Kun to point bedre en Deportivo, der ligger lige under stregen. Der er derfor vigtige point på spil i dette bundbrag, hvor udeholdet vil være favoritter til at hente alle tre point.

Santander – Mallorca (Spilles søndag d. 9-12-2007 kl. 17:00)

Santander har imponeret indtil videre i denne sæson. Klubben er indehaver af 7. pladsen i ligaen, blot et point efter Valencia, mens de har ni point op til ligaens førsteplads. Mallorca er lige i hælene på Santander. Holdet er nummer otte, og har tre point op til 7. pladsen. Sidste gang de to klubbers mødtes hentede Mallorca en 0-2-sejr, men denne kamp vil sandsynligvis blive mere tæt. Det vindene hold i denne kamp vil nemlig komme tættere på de øvrige tophold.

Zaragoza – Espanyol (Spilles søndag d. 9-12-2007 kl. 17:00)

I sidste spillerunde tabte Zaragoza 2-1 til Huelva, og igen i denne runde kan holdet se frem til en svær kamp. Ligaens nummer fem, Espanyol, kommer på besøg. Holdet spillede i sidste runde uafgjort 1-1 med Barcelona, og kan med en sejr i dette opgør bevare deres flotte placering, og tilmed forbedre den, hvis nogle af de foranliggende hold skulle tabe point i denne runde. Det ligner en tæt kamp, hvor udeholdet via deres seneste gode form vil være favoritter.

Sevilla – Murcia (Spilles søndag d. 9-12-2007 kl. 17:00)

Christian Poulsen og Sevilla har skuffet i Primera Division i denne sæson. Efter 14 kampe er holdet blot placeret som nummer 12 og har kun 16 point på kontoen. Senest spillede holdet uafgjort med Osasuna, hvilket ikke er optimalt. Murcia er et hold, som Sevilla burde slå. De ligger nummer 16 i ligaen, og har dermed ikke langt til nedrykningsstregen. Sidste gang de to klubber tørnede sammen vandt Sevilla 1-3.

Villarreal – Betis (Spilles søndag d. 9-12-2007 kl. 17:00)

Villarreal har overrasket de fleste i denne sæson. Jon Dahl Tomassons klub er placeret på en flot andenplads i ligaen med det samme antal point som Barcelona og med kun fire mindre end Real Madrid. Betis derimod har skuffet i dette efterår. Blot 11 point er det blevet til, at det giver holdet en placering som nummer 19. Ud fra disse fakta ligner det en sikker hjemmebanesejr, selvom meget kan ske i fodbold.

Almeria – Valladolid (Spilles søndag d. 9-12-2007 kl. 17:00)

Almeria og Valladolid ligger side om side i Primera Division. Begge klubber har hidtil hentet fire sejre, spillet fire uafgjorte og tabt seks kampe. Det betyder, at holdene er henholdsvis nummer 14 og 15 i rækken. Der er vigtige point på spil i opgøret, idet tre point kan bringe et af holdene længere væk fra nedrykningsstregen. Sidste gang de to klubber spillede mod hinanden hentede Almeria en smal 3-2-sejr, og det er ikke utænkeligt, at det igen i denne kamp bliver tæt.

Atletico Madrid – Getafe (Spilles søndag d. 9-12-2007 kl. 19:00)

Både Atletico Madrid og Getafe var i midtugen i aktion i UEFA Cuppen. Endnu en ting de to klubber har til fælles er, at de begge spillede i Danmark, og de begge vandt. Atletico slog FCK, mens Getafe vandt over AaB. Atletico er det af de to hold, der har klaret det bedst i ligaen. De er nummer fire i rækken, mens Michael Laudrups Getafe er nummer 10.

Barcelona – Deportivo La Coruna (Spilles søndag d. 9-12-2007 kl. 21:00)

Rundens sidste opgør står mellem titeludfordrene Barcelona og nedrykningskandidaterne, Deportivo La Coruna. Barcelona er fire point efter ligaens førerhold, Real Madrid, og sidst holdet var i aktion spillede de uafgjort med Espanyol. Deportivo tabte i sidste runde til Osasuna, og forventes heller ikke at have mange chancer i dette opgør.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu