Наши партнеры

MenuOptakt: Primera Division 13. Runde

Spansk fodbold

I denne runde af Primera Division skal Michael Laudrup og Getafe forsøge at fortsætte den gode form, når de gæster Zaragoza i rundens sidste opgør. Rundens førerhold Real Madrid skal forsøge at forsvare førstepladsen i kampen mod Murcia, mens konkurrenterne Barcelona møder Huelva. Vi bringer overblikket over rundens kampe.

Sevilla – Real Mallorca (Spilles lørdag d. 24-11-2007 20:00)

Christian Poulsen og co. skal rejse sig ovenpå deres smalle 3-2-nederlag til Villarreal i sidste runde. Sevilla indtager pt. en 10. plads i ligaen, det var bestemt ikke noget ledelsen havde kalkuleret med efter elleve kampe. Gæsterne fra Mallorca har ikke vundet i deres seneste fire ligakampe. I deres seneste kamp mødte de førerholdet, Real Madrid, i en kamp, der endte med et rent målorgie. Kampen endte 4-3 til madrilenerne. Indbyrdes klarer Sevilla sig bedst med fire sejre mod Mallorcas ene. Det seneste opgør mellem de to endte 0-0 på Mallorca.

FC Barcelona – Huelva (Spilles lørdag d. 24-11-2007 20:00)

Den catalanske storklub led i sidste runde et skuffende nederlag til Laudrups Getafe, der har leveret meget bølgende præstationer. Barca nåede aldrig at vise tænder den aften, og eksperter mente, at det var Barcas dårligste kamp de seneste mange år. Kampen endte 2-0. Nu skal Barcelona på hjemmebane gøre skaden god igen mod Huelva, der ligger på en 18. plads. De led deres seneste nederlag til Osasuna på hjemmebane, hvor de tabte 1-0. Indbyrdes er Barca klart bedst med fire sejre på CV’et mod ingen fra Huelvas side. Holdenes seneste indbyrdes opgør endte med en 4-0-sejr til Barca.

Real Murcia – Real Madrid (Spilles lørdag d. 24-11-2007 22:00)

Murcia, der ligger på en 13. plads i ligaen møder ligaens førerhold, Real Madrid. Murcia sidste opgør endte med et nederlag, da de tabte 3-0 til Valencia. Bedre gik Reals seneste opgør, hvor de vandt 4-3 over Real Mallorca. I deres seneste to indbyrdes opgør står mandskaberne lige – begge med en enkel sejr hver. Senest tilbage i 2004 hev Murcia en 2-1-sejr hjem på deres hjemmebane.

Villarreal – Almeria (Spilles søndag d. 25-11-2007 17:00)

Villarreal har overrasket alt og alle i denne sæson, hvor de i øjeblikket indtager en andenplads i ligaen – blot et point fra førstepladsen. Holdet har kun lidt to nederlag i denne sæson, og er ubesejret i deres seneste tre kampe. Deres seneste sejr fik de mod Sevilla, hvor de vandt 3-2 på hjemmebane. Oprykkerne Almeria indtager pt. en 16. plads. De har ikke vundet i deres seneste fire kampe. Deres seneste opgør endte uafgjort 0-0 mod Atletico Madrid.

Atletico Madrid – Valladolid (Spilles søndag d. 25-11-2007 17:00)

Atletico Madrid tager hjemme imod oprykkerne fra Valladolid. Atletico Madrid indtager i øjeblikket en sjetteplads, og de har ikke sejret i deres seneste to kampe. Valladolid ligger pt. på en 14. plads i ligaen, mens de er ubesejret i deres seneste fire opgør. I indbyrdes opgør står det lige, da begge hold har sejret tre gange. Deres seneste opgør mod hinanden endte 2-1 til Madrid-klubben.

Levante – Real Betis (Spilles søndag d. 25-11-2007 17:00)

Der er tale om et sandt bundbrag, når Levante byder Betis velkommen. Hjemmeholdet er ligaens absolutte bundhold med en enkelt sejr på kontoen, samt ti nederlag. Deres seneste kamp endte med et smalt 1-0-nederlag til Valladolid. Lidt bedre ser det dog ud for Betis, der blot står noteret for fem nederlag, samt har vundet to kampe. Betis’ seneste opgør endte med en 2-1-sejr mod Zaragoza. Indbyrdes klarer Betis sig bedst med tre sejre, mens Levante må nøjes med en enkelt. De to holds seneste møde endte 1-1.

Osasuna – Espanyol (Spilles søndag d. 25-11-2007 17:00)

Osasuna tager imod topholdet Espanyol. Osasuna må i øjeblikket tage til takke med en 15. plads, mens Espanyol ligger på en flot femteplads. Espanyol er ubesejret i deres seneste otte opgør. Senest er de noteret for en 2-1-sejr over Athletic Bilbao. Indbyrdes klarer Osasuna sig bedst med fire sejre mod Espanyols tre. De to holds seneste indbyrdes opgør endte 2-0 til Espanyol i Osasuna.

Athletic Bilbao – Deportivo La Coruna (Spilles søndag d. 25-11-2007 17:00)

Athletic Bilbao besejrede i sidste spillerunde Espanyol, og besidder 12. pladsen i tabellen. Værre ser det ud for Deportivo, der kan lige holder sig over nedrykningsstregen med en bedre målscorer end Huelva, der har 12 point ligesom Deportivo. Det er meget tæt i bunden, så tæt, at Athletic blot er et point bedre en Deportivo, hvorfor de tre point vil betyde meget for begge klubber. Sidst de to klubber mødtes var i foråret 2007, hvor kampen endte uafgjort 1-1.

Santander – Valencia (Spilles søndag d. 25-11-2007 19:00)

Hjemmeholdet er startet denne sæson godt, og indtager på nuværende tidspunkt 7. pladsen. Rundens modstander, Valencia, har ligeledes fået en udmærket start på denne sæson. Holdet indtager fjerdepladsen, og er fire point dårligere end ligaens tophold Real Madrid. De to klubber tørnede sidst sammen i marts i år, og der vandt Santander 2-0 på udebane. I denne kamp er de på hjemmebane, og de vil med sikkerhed forsøge at gøre kunsten fra tidligere efter.

Zaragoza – Getafe (Spilles søndag d. 25-11-2007 21:00)

Rundens sidste opgør spilles søndag aften i Zaragoza. Hjemmeholdet tager imod Michael Laudrups Getafe, der efter en dårlig sæsonstart, har spillet sig længere op i tabellen. På nuværende tidspunkt er holdet nummer 11, mens Zaragoza indtager 8. pladsen. Getafe kommer til dette opgør med selvtillid, idet de sidst de var i aktion slog FC Barcelona, og holdet har i de sidste fem kampe hentet fire sejre, mens det er blevet til et enkelt nederlag. Sidste gang de to klubber mødtes endte opgøret 2-2.

Skrevet af Casper Lohse og Pernille Nielsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu