Наши партнеры

MenuOptakt: Primera Division 12. Runde

Spansk fodbold

Laudrups Getafe kommer på en svær opgave, når de op hjemmebane tager imod FC Barcelona. De forsvarende spanske mestre, Real Madrid, skal forsøge at besejre Mallorca, mens der i opgøret mellem Villarreal og Sevilla er mulighed for danskermøde, idet Jon Dahl Tommasson spiller for Villarreal, mens Christian Poulsen optræder for Sevilla. Vi bringer hele overblikket over rundens kampe.

Getafe – FC Barcelona (Spilles lørdag d. 10-11-2007 kl. 20:00)

Michael Laudrup og Getafe er udset til at komme på en svær opgave i rundens første opgør. FC Barcelona kommer på besøg, og de spiller for tiden godt fodbold. Getafe har skuffet i dette efterår, og er kun placeret som nummer 15, mens mesterskabskandidaterne og gæsterne fra Barcelona, er nummer tre. Det bliver angiveligt svært for hjemmeholdet, der skal være glade bare de formår at spille uafgjort.

Valencia – Murcia (Spilles lørdag d. 10-11-2007 kl. 22:00)

I midtugen var Valencia i aktion i Champions League. holdet tabte skuffende til Rosenborg for anden kamp i træk, og er sidst i gruppe B. I ligaen ser det anderledes godt ud. Efter 11 kampe besidder holdet en fjerdeplads, mens rundens modstander, Murcia er nummer 11. På papiret ligner det derfor en hjemmebanesejr, selvom enten er afgjort før kampen er fløjet af.

Betis – Zaragoza (Spilles søndag d. 11-11-2007 kl. 17:00)

Betis ligger under nedrykningsstregen, og har ikke spillet et godt efterår. Den skuffende placering skal de i kampen mod Zaragoza forsøge at forbedre via en sejr, men det bliver ikke nemt. Zaragoza er inden denne spillerunde nummer syv i ligaen, men led i sidste spillerunde et nederlag til Valladolid. Betis løb også ind i et nederlag i sidste runde. Det var et af de ret klare nederlag. Barcelona vandt sikkert 3-0. Til denne kamp må udeholdet være favoritter til at sejre.

Recreativo Huelva – Osasuna (Spilles søndag d. 11-11-2007 kl. 17:00)

Hjemmeholdet ligger efter de første 11 spillerunder til nedrykning, men kan med en sejr i denne kamp rykke over nedrykningsstregen, hvis bare et af holdene, der ligger lige over nedrykningsstregen taber point. Osasuna er nummer 13, og det er kun tre point, der skiller de to hold. Recreativo har fordel af hjemmebane i opgøret, hvilket kan blive afgørende.

Valladolid – Levante (Spilles søndag d. 11-11-2007 kl. 17:00)

Valladolid er placeret lige over nedrykningsstregen inden denne runde. Derfor er det meget vigtige point, der bliver spillet om, når Levante kommer på besøg. Udeholdet er absolut sidst i tabellen, og selvom det skulle lykkedes dem at sejre i dette opgør, vil det ikke ændre på noget. Der er derfor lagt op til en tæt kamp, hvor det sandsynligvis vil være tydeligt at se, at der er meget på spil for begge hold. En sejr til hjemmeholdet vil give lidt afstand til stregen.

Almeria – Atletico Madrid (Spilles søndag d. 11-11-2007 kl. 17:00)

Oprykkerne fra Almeria kommer på en svær opgave, når Atletico Madrid kommer på visit. Holdet er lige over nedrykningsstregen på en 16. plads, og har derfor hårdt brug for point. Det samme har Atletico, hvis de vil hænge med i toppen, hvor de på nuværende tidspunkt er nummer fem. De har fem point op til førerholdet Real Madrid, hvilket betyder, at holdet har spillet et ganske fornuftigt efterår. De vil derfor også være favoritter til dette opgør, hvor tre point vil bevare holdet i den gode ende af tabellen.

Espanyol – Athletic Bilbao (Spilles søndag d. 11-11-2007 kl. 17:00)

Espanyol har spillet et godt efterår. Inden denne runde er holdet placeret på en sjetteplads, hvilket de godt kan være tilfredse med. Athletic Bilbao, der er nummer 12, kommer derfor på en svær opgave, når de gæster Espanyol. Hjemmeholdet har indtil videre måttet notere to nederlag, mens det er blevet til fem sejre. Det ligner sejr nummer seks i dette opgør, hvor hjemmeholdet burde have kvaliteten til at slå Athletic Bilbao.

Deportivo La Coruna – Racing Santander (Spilles søndag d. 11-11-2007 kl. 17:00)

Hjemmeholdet skal i kampen mod Racing Santander forsøge at spille sig længere væk fra nedrykningsstregen. I øjeblikket har holdet blot tre point ned til Recreativo Huelva, der ligger lige under stregen. De tre point er derfor meget vigtige, men det vil udeholdet nok være ligeglade med. De vil jagte sejren ligeså meget som hjemmeholdet. Santander er nummer otte i rækken. Otte point fra førstepladsen, og otte point ned til nedrykningsstregen. Derfor ligger holdet ganske fint, og en sejr vil måske forbedre dette.

Real Madrid – Mallorca (Spilles søndag d. 11-11-2007 kl. 19:00)

De forsvarende spanske mestre Real Madrid har åbnet godt i denne sæson. Godt nok tabte kongeklubben til 2-0 til Christian Poulsens Sevilla i sidste spillerunde, men det ændrede ikke på, at holdet topper rækken. Rundens modstandere fra Mallorca er nummer ni, og denne midterplacering skal de forsøge at forbedre, ved at sjæle point fra Real Madrid. Det ligner dog en meget svær opgave, da hjemmeholdet indtil videre har set stærke ude i ligaen.

Villarreal – Sevilla (Spilles søndag d. 11-11-2007 kl. 21:00)

I rundens sidste opgør er der mulighed for danskermøde. De to landsholdsspillere Jon Dahl Tomasson og Christian Poulsen spiller for henholdsvis Villarreal og Sevilla. Det er hjemmeholdet der indtil videre har gjort det bedst. Holdet er nummer to, mens vi vinder Sevilla på 10. pladsen. En dårlig start har betydet denne skuffende placering, men holdet ser ud til, at være på vej tilbage. I sidste runde blev det til en sejr på 2-0 over Real Madrid, og selvtilliden er derfor i orden. Der er tæt opgør i vente, hvor Villarreal dog har fordel af hjemmebane.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu