Наши партнеры

MenuOptakt: Primera Division 1. Runde

Spansk fodbold

Vi kan nu byde jer brugere velkommen til den nye Primera Division-sæson. Vi har skrevet en rundeoptakt til samtlige af opgørene i sæsonens første runde. Der er specielt to kampe i denne runde, som skal blive interessante at følge. Den ene er lokalopgøret mellem Real- og Atletico Madrid, mens det andet er Laudrups første store opgave mod sidste sæsons tophold Sevilla.

Real Madrid – Atletico Madrid (Spilles den 25-08-2007 20:00)

Dybdegående optakt bringes senere på dagen.

Sevilla – Getafe (Spilles den 25-08-2007 22:00)

Sevilla tager imod Laudrups hold Getafe. Sevilla viste sig stærke i sidste sæson, hvor holdet formåede at spille med i mesterskabskampen, og vandt flere store trofæer blandt andre UEFA Cuppen. Senest vandt de Super Cuppen mod Real Madrid i en samlet 6-3-sejr over to kampe. Kampen lørdag vil give et praj om, hvor langt Laudrup er nået med at skabe sit nye hold i sammenspil med John ”Faxe” Jensen.

Real Murcia – Real Zaragoza (Spilles den 25-08-2007 22:00)

Oprykkerne fra Murcia skal i deres første møde Real Zaragoza, der lige akkurat sikrede sig en UEFA Cup-plads. Zaragoza har sagt farvel til deres to store profiler Gabriel Milito og Ewerthon, mens Ricardo Oliveira er blevet hentet til klubben, som erstatning. Oprykkerne har også været flittige på transfermarkedet, hvor de har hentet Pablo Garcia, Fabián Carini og Alvaro Mejía Pérez, som nogle af de store navne.

Racing Santander – FC Barcelona (Spilles den 26-08-2007 19:00)

FC Barcelona tager hul på den nye sæson med noget der ligner en overkommelig opgave, når de på udebane skal møde Racing Santander, der i sidste sæson endte i midten af ligaen. Barcelona er overraskende et af de hold, der har været mindst aktiv på denne sommers transfermarked, de har dog formået at hente en række nye store profiler i form af Thierry Henry, Eric Abidal, Yaya Toure og Gabriel Milito, der må betegnes som klare forstærkninger. Santanders målhelt i sidste sæson Nikola Žigić er skiftet til Valencia CF, hvilket må betegnes som en klar svækkelse.

Real Mallorca – Levante (Spilles den 26-08-2007 19:00)

Sidste sæsons midterhold tørner sammen søndag, hvor det skal blive spændende at se, hvilke af de to hold, der har forstærket sig bedst til denne sæson. Mallorca har vinket farvel til profiler som Bosko Jankovic, Maxi Lopez og Diego Tristán, mens de har købt spillere som Getafes topscorer Daniel Güiza og Achille Webo fra Osasuna. Levante har lejet AC Milans målmand Marco Storari, derudover har de også købt flere forstærkninger blandt andre Real Sociedads Savio.

Recreativo Huelva – Real Betis (Spilles den 26-08-2007 19:00)

Real Betis’ nye cheftræner, Hector Cuper, har fået en god start i klubben, hvor han har formået at vinde venskabskampene mod både Real Madrid og AC Milan. Efter en dag i trænersædet havde Cuper hentet Ricardo, Mark Gonzalez, Marko Babic og Mariano Pavone, dermed understregede han, at han var kommet til klubben for at styre holdet til en bedre placering end sidste års skuffende 16. plads. Søndagens modstander, Recreativo Huelva, har også planer om at nå højere end deres 8. plads. Med forstærkninger som Florent Sinama-Pongolle, Quique Álvarez og Marcos bliver det spændende at følge de to hold, når de tørner sammen på Nuevo Colombino.

Deportivo La Coruna – Almeria (Spilles den 26-08-2007 19:00)

Deportivo tager hjemme imod oprykkerne fra Almeria. Deportivo måtte i sidste sæson tage til takke med en skuffende 13. plads, men dette har de tænkt sig at lave om på i denne sæson. Med hele 13 nyindkøb er de klar til at vise deres værd, når de får besøg af Almeria, der også har været flittige på transfermarkedet, hvor de blandt andre har hentet Bayern Münchens unge spiller Julio Dos Santos på en lejekontrakt.

Atheltic Bilbao – Osasuna (Spilles den 26-08-2007 19:00)

Baskerklubben Atheltic Bilbao har fået en ny mand i trænersædet. Der er tale om den tidligere Deportivo La Coruna-cheftræner, Joaquin Caparros. Caparros første store opgave for baskerne bliver søndagens opgør. Osasuna endte i sidste sæson tre pladser bedre end Atheltic Bilbao, da de endte på 14. pladsen. Osasuna har lejet stortalentet Carlos Vela i Arsenal, dermed skal det blive spændende at se, om han og resten af truppen kan besejre Bilbao på udebane.

Valencia CF – Villarreal (Spilles den 26-08-2007 21:00)

Det spanske tophold, Valencia, der i den seneste sæson endte på en fjerdeplads, møder Villarreal på hjemmebane. Villarreal, der blot var fire point fra at hugge fjerdepladsen fra netop Valencia i forrige sæson. Villarreal har forstærket sig lovende ved dette transfervindue. Javier Portillo, Diego Lopez Rodriguez og Giuseppe Rossi er blot nogle af navne, mens Juan Roman Riquelme atter er tilbage efter sit lejeophold hos Boca Juniors. Valencia har også handlet yderst fornuftigt ind. De har hentet Timo Hildebrand, Alexis, Luis Helguera, Nikola Zigic, for bare at vælge en lille håndfuld.

Espanyol – Valladolid (Spilles den 26-08-2007 21:00)

Forrige sæsons midterhold tager hjemme imod oprykkerne fra Valladolid. Espanyol har sagt farvel til deres rutinerede angriber, Walter Pandiani, der er skiftet til Osasuna, hvorfra de har hentet midtbanespilleren Valdo. Valladolid har blandt andre forstærket truppen med Valencias Fabián Estoyanoff, som de har hentet på en lejekontakt. Det skal blive interessant at se, hvordan oprykkerne klarer sig på udebane.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu