Наши партнеры

MenuOptakt: Panathinaikos – Werder Bremen

Champions League

Efter et choknederlag til Anorthosis i sidste spillerunde kæmper Panathinaikos om overlevelse i Europa, når Werder Bremen onsdag aften kommer på besøg.

Det var godt nok overgået deres ærkerivaler fra Olympiakos forinden i kvalifikationen til Champions League, men der var næppe nogen i Panathinaikos, der alligevel havde forestillet sig, at man også selv ville tage til Cypern og tabe 3-1 til de undertippede cypriotere fra Anorthosis Famagusta. Men det skete altså alligevel, og nu står Panathinaikos uden point efter to kampe med udsigt til et skæbneopgør mod Werder Bremen, som med en sejr fuldkommen kan distancere grækerne i bunden af gruppe B på en fjerdeplads. En fjerdeplads, der giver adgang til lige præcis nul og niks andet end en flybillet hjem.

Werder Bremen har under Thomas Schaff i de senere år haft et ry for at være et virkelig underholdende mandskab. Men specielt på det seneste er det kommet til virkelighed i den hjemlige Bundesliga, hvor holdet er røget ind i en stime af fuldkommen vanvittigt målrige kampe, der tæller episke resultater som 5-2 mod Bayern München, 5-4 mod TSG Hoffenheim, et 1-4-nederlag til Stuttgart og endelig 3-3 mod Dortmund. Alle kampe vel og mærke spillet lige efter hinanden i ligasammenhæng. Werder Bremen vil naturligvis prøve at overføre evnen til at score mål over til kampen mod Panathinaikos, som også vil være deres chance for at rykke forbi Anorthosis, der må formodes at tabe til Inter Milan.

Forventede startopstillinger:

Panathinaikos:

Tzorvas

Nilsson – Vyntra – Sarriegi – Spyropoulos

Moon – Silva – Mattos

Cleyton – Ivanschitz

Salpingidis

Werder Bremen:

Wiese

Fritz – Mertesacker – Naldo – Pasanen

Frings

Jensen – Özil

Diego

Rosenberg – Pizarro

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Det bliver formentlig en tæt affære, som begge hold helst vil undgå at tabe. Vi tror, at duellen ender 0-0.

Skrevet af Philip Blüdnikow.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu