Наши партнеры

MenuOptakt: OB – SønderjyskE

Dansk fodbold

Søndag tager OB på Fionia Park imod SønderjyskE i en kamp, der er vigtig for begge mandskaber. OB kæmper for at holde trit med de øvrige tophold, mens SønderjyskE skal forsøge at komme væk fra bunden.

OB sluttede efterårssæsonen med to nederlag, henholdsvis 1-2 ude mod AGF og derefter 0-1 hjemme mod Brøndby. Fynboerne vil derfor forsøge at komme godt fra start for at holde trit med de to førerhold, FC København og Brøndby, der tørner sammen mandag.

Cheftræner Lars Olsen føler, at de seneste måneders arbejde på træningsbanen har gjort truppen klar til det, der er i vente. Han siger til OB’s hjemmeside:

”Jeg synes, at vi har haft en god forberedelse. I starten brugte jeg mange forskellige spillere for at se, om der er nogle af dem, der ikke spillede så meget i efteråret, der er kommet tættere på holdet. Vi fik udmærkede resultater, men spillet var lidt svingende. Konklusionen på kampene under vores fantastisk gode træningslejr i Spanien er, at vi ser stærke ud. Vi er stadig lidt ustabile i spillet, men fysisk er vi rigtig godt med, og det ser ud til, at vi hverken har problemer med at skabe chancer eller score på dem.”

SønderjyskE ligger på en niendeplads og har blot fire point ned til bundproppen fra Horsens. De sluttede efterårssæsonen med to udmærkede resultater, nemlig 3-0 ude mod netop Horsens og efterfølgende 1-1 hjemme mod FC Midtjylland. Dermed nåede sønderjyderne at vaske det forsmædelige nederlag på 0-6 mod Brøndby af sig inden pausen.

Assistenttræner Nicolai Wael, der i sin flotte karriere spillede for blandt andre OB, ser frem til mødet med klubben og siger til SønderjyskE’s hjemmeside:

”Spillerne var allerede klar for en uge siden og ville virkelig gerne i kamp. Vi har virkelig haft en super træning gennem vinteren, så det er kun med til at motivere os, at det er et tophold, vi skal møde. Det gør også, at vi bliver kastet i ilden med det samme, og personligt tror jeg, det er godt at møde et hold som OB allerede nu. Spillerne har fået opbygget en stor spilleglæde og lyst til at kæmpe om point, og vi tror på, vi kan byde OB op til dans.”

I indbyrdes opgør har OB klar fordel ved at have vundet de fire seneste opgør mod SønderjyskE. Seneste sejr til sønderjyderne var på 3-2, men det var helt tilbage i august 2005.

Hos OB er Esben Hansen og Björn Runström ude med skader, mens Jonas Troest og Christian Kier ifølge OB´s hjemmeside sidder over. Desuden meldes det, at Njogu Demba-Nyrén kan få debut, og det kunne være fristende at sætte ham ind fra start, hvilket vi har gjort i den forventede startopstilling.

Hos SønderjyskE er Peter Lauridsen og Andrei Sidorenkov udenfor med skader, mens Morten Bertolt har været syg hele ugen uden at kunne træne med.

Forventede startopstillinger:

OB:

Onyszko

Helveg – Håland – Christensen – Sørensen

Bisgaard – Andreasen – Hansen – Absalonsen

Demba-Nyrén – Djiby Fall

SønderjyskE:

Ipsen

Thomsen – Larsen – Egholm – Ottesen

Stryger – Hansen – Avnskjold – Kjærulff

Fabricius – Ilsø

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Det er top mod bund, og det bliver interessant at følge OB´s Demba-Nyrén og Ken Ilsøe fra SønderjyskE. Men selv om, det er første kamp i forårssæsonen, og holdene endnu ikke har det store antal kampene i benene, tror vi på, at OB hiver en sejr hjem.

Efter de seneste ni opgør mellem OB og SønderjyskE er gennemsnittet af antal scorede mål præcis fem. Vi tror, det også denne gang bliver et målrigt opgør, hvor hjemmeholdet OB vinder 3-1.

Skrevet af John Vestergaard

____________________________________________________________________

HUSK AT TILMELDE DIG SAS LIGA-TIPPESPILLET – DET ER HELT GRATISKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu