Наши партнеры

MenuOptakt: OB – SønderjyskE

Dansk fodbold

I aften klokken 17.00 mødes topholdene OB og SønderjyskE. Fynboerne hentede et enkelt point i deres premierekamp, mens sønderjyderne hentede tre point og holdt nullet, da de mødte Randers FC.

Hjemmeholdet lørdag aften, OB, stod overfor en svær modstander i sæsonens første opgør, da man skulle møde storklubben Brøndby IF. Holdene endte med at dele i porten, eftersom kampen endte 2-2 og dermed kunne fynboerne kravle op på en delt fjerdeplads.

Aftenens gæster fra SønderjyskE slap noget bedre fra deres premiereopgør, idet man hentede samtlige tre point, som var på spil, da man vandt 1-0 over Randers FC og derved også holdte buret rent.

OB’s træner Lars Olsen fastslår over for klubbens hjemmeside, at SønderjyskE bestemt ikke skal undervurderes til dagens affære.

”Jeg kunne godt have ønsket mig at kampen mod Brøndby havde været spillemæssigt bedre fra vores side, men vi kæmpede godt, og jeg forventer også, at vi får brug for at kæmpe i kampen i morgen. SønderjyskE er et hold, der kæmper for deres chance, og det vil de helt sikkert også gøre på Fionia Park. Men vi må ikke undervurdere SønderjyskE som fodboldhold, og blot se dem som et hold, der kæmper godt. De er bedre fodboldspillere, end de får kredit for,” forklarede OB-cheftræneren.

På sønderjydernes bænk anser man kampen som en god prøvelse for at se, hvordan holdet har udviklet sig. Teamchef Michael Hemmingsen fortæller til klubbens hjemmeside:

“OB er et tophold, og det er netop i sådan en kamp, man kan se, hvor langt holdet er.”

Herudover forklarer Hemmingsens højrehånd, assistenttræner Ole Schwennesen, hvordan spillernes morale spiller ind på klubbens positive resultater.

“Når man som spiller oplever sine medspillere give sig 110 procent og oven i købet for point ud af det, så smitter det naturligvis af på resten af holdet, og pludselig vil alle 11 spillere give sin højre arm for holdets skyld. Det er helt klart en af SønderjyskeE’s største styrker.”

OB må undvære Jonas Troest og Timmi Johanson, mens SønderjyskE må se bort fra angrebsprofilen Ken Ilsø.

Forventede startopstillinger:

OB:

Lindegaard

Helveg – Christensen – Håland – Sørensen

Andreasen – Djemba-Djemba – H. Hansen – Absalonsen

Utaka – Nyrén

SønderjyskE:

Ousted

Larsen – Egholm – Ottesen – Halle

Thomsen – R. Hansen – Bertolt – Avnskjold

Fabricius – Kjærulf

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vi forventer ikke, at SønderjyskE gentager succesen fra sidste runde, hvor de både vandt og holdt nullet. Vi regner med, at hjemmeholdet vil sidde på det meste af spillet, samt ende med at vinde med 2-0.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu