Наши партнеры

MenuOptakt: OB – Randers FC

Dansk fodbold

Mandag aften tager OB imod Randers FC i en kamp, hvor odenseanerne skal vinde for at følge med de to førerhold, mens Randers skal sejre for fortsat at føre an i midterfeltet.

Sidste gang OB var i aktion i SAS Ligaen var ude mod førerholdet fra FCK. Olsens tropper startede bedst og bragte sig også i front lige efter pausen, men før de havde fået hænderne ned igen, havde Hutchinson og FCK udlignet. Og endnu værre blev det for ”de stribede”, da den indskiftede Morten Nordstrand kort før tid bragte københavnerne i front. OB kunne ikke slå igen og kampen endte derfor med en sejr til FCK på 2-1. Den rutinerede OB-back Chris Sørensen håber på sejr – specielt efter sidste rundes nederlag. Han siger til OB’s hjemmeside:

”Det ville da være rart. Det er det, vi går efter. Vi skal komme os ovenpå nederlaget mod FCK, hvor vi havde godt fat i kampen, og hvor vi nok burde have fået det ene point. Men efter det resultat, så er Randers-kampen blevet endnu mere vigtig i bestræbelserne på at være med i toppen og lægge større afstand til forfølgerne.”

Ligesom OB var Randers også oppe imod et af ligaens førerhold, Brøndby, og selvom at Faxes tropper efter godt 20 minutters spil fik hjælp af ”Duncans” mund og dommerens røde kort, så lykkedes det dem ikke at hente hverken tre eller et point.

Flot så det ellers ud, da Søren Berg headede bolden i nettet – desværre var det i eget mål og da Gislason i slutningen af kampen øgede til 2-0, måtte Randers FC endnu en gang gå fra banen uden sejr. Cheftræner John Faxe Jensen siger op til kampen til klubbens hjemmeside:

”Nu har vi to gange i år mødt to tophold, FCK og Brøndby og nu møder vi rækkens nummer 3, OB. Kan vi præstere noget af vi har gjort mod henholdvis FCK og Brøndby i længere tid i kampen, så er jeg også sikker på at vi får point med hjem.”

Op til kampen mod Randers har cheftræner Lars Olsen en skadesfri trup. Karantæneramte Johan Absalonsen er eneste mand ude, medmindre at cheftræneren vælger ikke at gøre brug af den voldstiltalte Onyszko.

Det afgøres først lige inden kampstart. Ligesom Olsen har Faxe også en mand i karantæne, nemlig den stærke midterforsvarer Issah Ahmed. På skadeslisten ser det forholdsvis lyst ud, da det kun er David Addy, der sidder ude. Marc Nygaard ventes desuden klar efter en skadespause.

Forventede startopstillinger:

OB:

Arek Onyszko

Thomas Helveg – Atle Roar Håland – Anders Møller Christensen – Chris Sørensen

Espen Ruud – Eric Djemba Djemba – Henrik Hansen – Hans Henrik Andreasen

Njogu Demba Nyren – Peter Utaka

Randers FC:

Kevin Stuhr Ellegaard

Søren Pedersen – Bobbie Friberg Da Cruz – Allan Olesen – Jan Frederiksen

Søren Berg – Kenneth Møller Pedersen – Tidiane Sane – Carsten Fredgaard

Tobias Grahn

Marc Nygaard

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Hvis OB stadig vil hænge på i toppen, så skal der tre point ind på kontoen i kampe som disse. Randers har haft det svært i foråret og de får heller ikke en sejr i dag. Til det er OB simpelthen bare for stærke. Vi tror, at den ender med forholdsvis klare 2-0 til OB.

Skrevet af Jonatan BøllingtoftKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu