Наши партнеры

MenuOptakt: OB – Genoa

Europa League

OB møder i aften italienske Genoa i den altafgørende Europa League-kamp, som giver adgang til gruppespillet. Genoa vandt det første møde 3-1 på hjemmebane, og lægger derfor yderligere pres på fynboerne.

OB måtte sande, at Genoa var for stor en mundfuld, da fynboerne tørnede sammen med italienerne på udebane for en uge siden.

OB’s Chris Sørensen lavede selvmål efter blot ni minutters spil. Kort inde i anden halvleg bragte Genoa sig yderligere i front ved Luciano Gabriel Lucho Figueroa, som små ti minutter senere, nemlig i det 56. minut, scorede sit andet mål i kampen. Blot to minutter efter den sidste scoring sendte Giandomenico Mesto bolden i eget net, hvilket resulterede i et 3-1-nederlag til OB’erne.

Genoa red efter OB-sejren videre på succesbølgen, da de i første runde af den nye Serie A-sæson besejrede AS Roma med 3-2, mens OB i deres efterfølgende runde, vandt knebent 1-0 mod det absolutte bundhold i SAS Ligaen, Randers FC.

OB’s islandske offensivspiller, Rurik Gislason, er optimistisk inden dagens opgør, men slår samtidig fast at gæsterne er favoritter.

“Selvfølgelig er Genoa favoritter, men kan vi overraske dem lidt og få et tidligt mål, så kan det sagtens blive spændende. Jeg er positiv, og jeg tror på det, for det er vigtigt. Vi havde også vores muligheder i Italien. Vi havde et par skud mod mål, der sagtens kunne være gået ind. De er ikke helt perfekte, så selvfølgelig kan vi vinde over dem, lyder det fra Gislason, der var stærkt indblandet i OB’s scoring i Italien,” siger han til klubbens hjemmeside, mens medspilleren Chris Sørensen fremhævede Genoa-spillernes specielle spillestil.

“De har et mønster i deres spil, der gør at de er svære at dække op. Og når de har bolden, så smider de den ikke væk, som man ofte ser modstanderne gøre i SAS Ligaen. Det er de små ting, der gør dem gode, og vores forhåbning er, at vi kan sidde en smule tættere på dem, end vi gjorde i første kamp. Det tror vi på, at vi kan,” lyder det fra Chris Sørensen.

Genoas midtbanespiller Domenico Criscito fortæller da også, at intet er afgjort på forhånd.

“Intet er givet på forhånd. Vi tager på udebanetur bevidste om vores egne evner, men også om de forhindringer, vi skal overvinde, fordi vi møder en modstander, der er meget motiveret for at få den nødvendige tomålssejr. Det er en knald eller fald-kamp,” fortæller han ifølge DR Sporten.

OB’s Peter Utaka har karantæne til dagens kamp. Derudover må Lars Olsen se bort fra den langtidsskadede reservemålmand Emil Ousager, men herudover er alle spillere til rådighed.

Genoa kan glæde sig over at have Hernan Crespo tilbage i startformationen, da argentineren er kommet sig over sin skade.

Forventede startopstillinger:

OB:

Roy Carroll

Thomas Helveg – Atle Roar Håland – Anders Møller Christensen – Chris Sørensen

Espen Ruud – Eric Djemba-Djemba – Hans Henrik Andreasen – Johan Absalonsen

Rurik Gislason

Njogu Demba-Nyrén

Genoa:

Marco Amelia

Sokratis Papastathopoulos – Giuseppe Biava – Emiliano Moretti

Marco Rossi – Alberto Zapater – Ivan Juric – Francesco Modesto

Giandomenico Mesto – Hernan Crespo – Giuseppe Sculli

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Selvom OB spiller på hjemmebane i aften får de svære arbejdsbetingelse, da italienske hold generelt er gode til at lukke ned defensivt og køre på kontraangreb, hvilket Genoa nok også vil forsøge i dag.

Derfor kræver det et ekstraordinært stort løbearbejde af OB-spillerne, hvis de skal skabe plads i Genoas bagrum. Vi tror desværre, at kampen ender 1-1, og OB dermed ikke kvalificerer sig til Europa League-gruppespillet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu