Наши партнеры

MenuOptakt: OB – FC Midtjylland

Dansk fodbold

OB får i denne rundes mandagskamp besøg af FC Midtjylland på Fionia Park. Ulvene har foretaget en permanent udskiftning på trænersædet, da man har fyret Thomas Thomasberg, mens Allan Kuhn er holdets nye cheftræner.

OB får i aften besøg af FC Midtjylland, som fyrede holdets cheftræner Thomas Thomasberg i tirsdags. Hidtil havde holdets målsætning heddet, at man skulle vinde guld inden 2011, men da holdets nye cheftræner, Allan Kuhn, trådte til, valgte man at udskyde dette mål til 2012.

Allan Kuhns store manddomsprøve i sin nye rolle som cheftræner hos midtjyderne bliver altså aftenens brag mod OB, som endnu ikke er blevet besejret på holdets hjemmebane i 2009.

Hjemmeholdet OB er ubesejrede i samtlige af deres kampe i denne sæson, hvor de senest vandt 2-1 mod Esbjerg fB. De flotte resultater på stribe bringer holdet op på en fjerdeplads, inden dagens opgør.

Holdets cheftræner Lars Olsen har svært ved at forudsige, hvordan holdet vil spille, eftersom de har skiftet cheftræner, og han derfor allerede kan have rettet op på nogle svagheder hos de midtjyske ulve.

”Det er en ubekendt faktor for os. Men det skulle være mærkeligt, hvis han lige har de samme forestillinger som sin forgænger. Så et eller andet vil der sikkert blive lavet om på, men det er svært at gætte på, hvad det bliver. Men Allan Kuhn kommer fra AaB, hvor han og Eric Hamrén havde stor succes med deres system, så mon ikke han hælder mod det,” siger Olsen til klubbens hjemmeside.

FC Midtjyllands forsvar har haft svært ved at dæmme op for målene i starten af sæsonen, hvor man har lukket otte mål ind i blot fire kampe. Holdet kommer dog til Odense med deres første sæsonsejr i erindringen, eftersom de vandt 4-1 over Randers FC. Den seneste sejr betyder, at holdet ligger på niendepladsen.

Mødet med OB bliver en meget speciel oplevelse for FCM’s polske keeper, Arek Onyszko, da det er første gang, han skal forsøge, at holde sine tidligere OB-holdkammerater fra at score.

”Der er ingen tvivl om, at det bliver en meget svær kamp. OB spiller godt i øjeblikket, men vi går efter sejren. Jeg glæder mig utroligt meget til kampen. Forhåbentligt kommer der rigtig mange tilskuere, og det bliver spændende at komme tilbage min gamle hjemmebane. Det bliver en speciel oplevelse for mig, eftersom jeg har spillet i OB i fem år, og tæt knyttet til klubben,” fortæller Onyszko til klubbens hjemmeside.

Værterne fra OB må muligvis undvære holdets nye førstemålmand, Anders Lindegaard, som er blevet meldt tvivlsom med et trælår. Han vil blive testet umiddelbart inden kampen, og Christian Kier er indkaldt som backup for ham. Derimod er det med garanti sikkert, at holdet må se bort fra Emil Ousager samt Timmi Johansen, som alle er ude med skader, mens Johan Absalonsen har karantæne.

OB’erne kan glæde sig over, at Thomas Helveg og Björn Runström igen er tilbage i truppen, og Helveg kan fejre sin kamp nummer 200 for OB, hvis han kommer på banen.

FC Midtjylland må se bort fra de langtidsskadede spillere Adigun Taofeek Salami, Baba Collins og Kim Christensen.

Holdets amerikanske forsvarer, Danny Califf, er tilbage i truppen sammen med backen Christopher Poulsen. Det forventes, at begge spillere starter inde for gæsterne i aften.

Forventede startopstillinger:

OB:

Lindegaard

Ruud – A. M. Christensen – Håland – Sørensen

Gislason – Djemba-Djemba – Hansen – H. H. Andreasen

Utaka – Demba-Nyrén

FC Midtjylland:

Onyszko

Ipsa – Califf – Reid – C. Poulsen

Thygesen – Albæk – Florescu – Borring

D. Olsen – Kristensen

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vi tror desværre, set med FCM-briller, ikke at holdets nye cheftræner, Allan Kuhn, får den drømmestart i sit nye job, som han sikkert har drømt om. Han har tidligere udført mirakler med AaB, men der er stor forskel på at overtage et trænersæde i en klub, man har dybe rødder til, og en klub, man ikke har lige så nære relationer til.

Samtidig tager vi OB’s gode formkurve og hjemmebane-suverænitet med i vores betragtning, hvilket alt sammen peger på en sejr til hjemmeholdet. Vores bud bliver 3-1 til fynboerne.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu