Наши партнеры

MenuOptakt: OB – AGF

Dansk fodbold

Mandag aften gæster AGF Fionia Park og Odense Boldklub, i en kamp, hvor odenseanerne skal vinde for fortsat at bevare guldhåbet og århusianerne for at forfølge drømmen om europæisk fodbold.

Da OB for en uge siden gæstede Brøndby Stadion, var der lagt op til et spændende og intenst topopgør. Målene udeblev og man sad med en smag af skuffelse i munden. Selvom tre point for OB havde bragt dem i en bedre position, end den de besidder nu, så mener Johan Absalonsen ikke at løbet er kørt endnu. Langt fra endda. Han siger således til klubbens hjemmeside:

”Vi er, hvor vi hele tiden har været. Vi er med til at spille om de sjove pladser, og vi er ikke ude af noget som helst endnu. Med et par gode kampe i træk er vi stadig med, men sætter vi point til, så kan vi hurtigt være ude af kampen om de allersjoveste pladser.”

AGF tog i seneste runde imod FC Nordsjælland. Rasmussens tropper trak en snæver 1-0 sejr i land og chancen for fjerdepladsen og europæisk fodbold er dermed stadig inde for rækkevidde. Forud for kampen mod OB siger AGF-anfører Steffen Ramussen til Århus Stiftstidende:

”Det er klart, at de vil lægge pres på os fra kampens start, det skal de gøre, men omvendt så er vi et giftigt kontrahold, så vi skal nok få vores muligheder. Jeg tror faktisk, at vi kan komme til at gøre rigtig ondt på OB.”

Lars Olsen må op til kampen se bort fra den karantæneramte Anders Møller Christensen.

Værre ser det ud for Erik Rasmussen som må undvære Michael Lumb, Dioh Williams, Nando Rafael, Mark Howard og Jerry Lucena.

Forventede startopstillinger:

OB:

Onyszko

Helveg – Troest – Håland – Sørensen

Ruud – Djemba Djemba – Andreasen – Absalonsen

Nyren – Utaka

AGF:

Rasmussen

Lindkvist – Thomassen – Kure – Krabbe

White – Gjesing – Povlsen – Poulsen

Devdariani – Graulund

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Der kom en lille smule grus i den ellers så velsmurte OB-maskine, da de i sidste uge gæstede Brøndby. AGF derimod fik tanket selvtillid med en sejr og de kan nu langsomt øjne fjerdepladsen.

Skadeslisten hos AGF kommer dog til at betyde så meget, at Lars Olsens mandskab trækker en smal 1-0 sejr i land.

Skrevet af Jonatan BøllingtoftKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu