Наши партнеры

MenuOptakt: Nordvest FC – FC København

Dansk fodbold

Pokalturneringen er nået til semifinalerne, hvor aftenens affære står mellem Danmarksserie-holdet Nordvest FC og SAS Liga-klubben FC København.

Nordvest FC’s hjemmebane, Holbæk Stadion, lægger græstæppe til det første semifinale-opgør mellem Nordvest FC og mægtige FC København.

I kvartfinalen besejrede Nordvest FC SAS Liga-klubben AC Horsens med 2-1, hvilket ganske overraskende betød videre avancement for Danmarksserieholdet til semifinalen.

Holdet indtager i skrivende stund en andenplads i Danmarksseriens pulje 2, hvor mandskabet har vundet de to første opgør i sæsonen.

”Vi kan måske ikke gøre så meget, der kan gøre en forskel, men på dødbolde synes jeg måske vi er lidt mere lige, end rækkerne egentlig siger. Der bliver forskellen i hvert fald mindre, end den er i spillet,” fortæller klubbens træner Freddy Andersen til bold.dk, og han fortsætter:

”Jeg håber at vi kan få scoret, og jeg håber, at vi kan være med i store dele af kampen. Om det er nok til at få uafgjort, eller at få et smalt nederlag, så vil jeg sige, at det er en god præstation fra vores side.”

FC Københavns form er fremragende for tiden, hvor man står noteret for fire ubesejrede kampe i ligaen, og ligger på førstepladsen i SAS Ligaen. FCK har valgt at spare otte af deres normale spillere i startopstillingen, men holdets cheftræner forsikrer, at man ikke undervurderer aftenens modstander.

”Vi har et stærkt nok hold til at gøre en god figur. Nogle af de spillere, som har spillet meget på det seneste, har brug for en pause, så selvom det havde været en SAS Liga-kamp, havde vi skiftet ud, dog ikke helt så meget, som tilfældet her er,” forklarer cheftræner Ståle Solbakken til bold.dk, og han uddyber:

”Vi undervurderer ikke Nordvest, for det er en mulighed for nogle af de spillere, som ikke har spillet så meget, til at vise, at de skal være med. Thomas Kristensen gør comeback, N’Doye og Nordstrand kan få lov til at vise hvad de kan over 90 minutter.”

Forventede startopstillinger:

Nordvest FC:

Lasse Sømmergaard

David Rørdam – Mathias Lysgaard – Michael Nielsen – Erdogan Aslan

Rasmus Lundberg – Stefan Håkansson – Niklas Jensen – Kim Munk

Morten Hamm – Philip Holm Svendsen

FC København:

Johan Wiland

Danni Jensen – Mathias Zanka Jørgensen – Peter Larsson – Niclas Jensen

Thomas Delaney – Thomas Kristensen – William Kvist – Libor Sionko

Dame N’Doye – Morten Nordstrand

TotalBold.dk’s bud på kampen:

FC København har ganske vist valgt, at spare en række af holdets vanlige spillere i startformationen, men vi tror fortsat, at Danmarksserie-holdet Nordvest FC vil få svært ved at bide skeer med hovedstadsklubben.

Dette illustreres også ved, at en række af holdets spillere har været på deres respektive arbejde frem til klokken 16.00 i dag, og altså derved kun er på deltid i klubben. Vi tror, at FCK vinder med 4-0, da de har den store rutine, som skal til.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu