Наши партнеры

MenuOptakt: Nordirland – Danmark

EM 2008

I aften vil det blive afgjort, om Danmarks spinkle mulighed for videre avancement fortsætter, eller om den ganske nation må vinke farvel til endnu en slutrunde.

Danmark har fortsat en teoretisk mulighed for at kvalificere sig til EM-slutrunden, denne er dog meget lille. Hvis Danmark vinder i aften, vil de sende Sverige af sted til EM, mens Spanien fortsat vil mangle et point fra at kvalificere sig, som de kan hente via et uafgjort resultat i aften. Hvis Danmark derimod spiller uafgjort mod Nordirland i Belfast i aften, vil både Sverige og Spanien stå med en EM-billet. Det sidste scenarie vil være, hvis Nordirland vinder i aften, så vil ingen kvalificere sig, uden at enten Sverige eller Spanien får en sejr.

”Alle kan huske sidste år, hvor resultatet mod dem var en skuffelse, og der er en del, som var med for syv år siden, hvor vi også spillede uafgjort mod dem. Med andre ord, så mener jeg, at et godt gæt på resultatet vil være uafgjort,” sagde Morten Olsen på pressemødet på Culloden Hotel i Belfast i går.

Olsen afviser, at point til verdensranglisten er vigtigere end, at spille efter den minimale chance for at kvalificere sig til EM.

”Ranglisten betyder selvfølgelig noget, men der er ikke så stor forskel på, om man er i andet eller tredje seedningslag, da der er så mange gode hold. Det vigtigste lige nu er at spille for den minimale chance, der er for at komme til EM, og så selvfølgelig slutte med så mange point som muligt,” fortalte Morten Olsen ifølge DR.

Morten Olsen kunne allerede i går præsentere det centrale forsvar, der skal bestå af Martin Laursen og Per Krøldrup. Olsen må undvære Daniel Agger, Lars Jacobsen, Jesper Christiansen, Jesper Grønkjær og Thomas Helveg, der alle er skadet, mens Jon Dahl har været tvivlsom. Daniel Jensen er ude med karantæne.

Forventede startopstillinger:

Nordirland: Taylor – McCartney, Hughes, Craigan, McAuley – Brunt, Davis, Clingan, Gillespie – Freeney, Healy.

Danmark: T. Sørensen – C. Sørensen, Krøldrup, M. Laursen, Priske – Andreasen, C. Poulsen – Jørgensen, Tomasson, Rommedahl – Bendtner.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Vi tror desværre set med dansk briller, at kampen ender uafgjort 1-1, således at danskernes EM-drøm løber ud i sandet, hvilket betyder, at Danmark må vinke farvel til endnu en slutrunde.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu