Наши партнеры

MenuOptakt: Manchester United – Liverpool FC

Engelsk fodbold

I morgen eftermiddag vil en af Englands helt store fodboldklassikere blive spillet, når de traditionelle arvefjender, Manchester United og Liverpool FC, mødes på Old Trafford i Manchester.

Sædvanen tro ligger morgendagens kombatanter i top fire, og som det også har været ganske almindeligt de seneste år, så er Manchester United stadig med i titelkapløbet med gode udsigter til det andet mesterskab i træk, mens Englands ellers mest vindende klub gennem tiderne, Liverpool FC, må finde sig i at kæmpe for at blive inde for de første fire pladser og dermed også Champions League-placeringerne.

Samtidig med, at denne dyst udspilles, så møder de to andre top fire-hold, Arsenal og Chelsea, hinanden i London, og disse to kampe vil være afgørende for det videre mesterskabskapløb. Arsenal har længe ført, men Manchester United er nu langsomt ved at få overtaget og har nu tre point ned til “The Gunners” inden morgendagens kampe. På samme tid har Chelsea også meldt sig tilbage i mesterskabskampen og jagter nu de to hold foran dem, mens Liverpool lige nøjagtig hænger på men dog med nærmest urealistiske odds for at vinde mesterskabet. Manchester United kan med en sejr mod Liverpool og et godt resultat fra London, helst i form af et nederlag til Arsenal eller en uafgjort, skabe sig et lille, men måske afgørende hul i toppen af tabellen.

Hvis man rejser lidt øst på fra Manchester, så er drømmen om 1.pladsen i Premier League langt væk. Denne sæson har, set med Premier League-øjne, været endnu en skuffelse for Liverpool, som det har været i efterhånden mange år. Endnu engang gik man ind til en sæson med forhåbninger om at kunne matche de tre andre hold i kvintetten, som næsten hvert år udgør top fire i engelsk fodbold, men endnu engang har man også måtte sande, at man lige har manglet det sidste i topstriden. Ydermere har Liverpool i denne sæson været nødt til at kæmpe med blandt andet Aston Villa, Portsmouth og bysbørnene fra Everton om den vigtige fjerdeplads, som giver adgang til Champions League. Men med en stærk stime på seks sejre og en enkelt uafgjort i de seneste syv kampe har Liverpool igen fået sat sig på fjerdepladsen, hvor kun Everton er inden for farlig rækkevidde med tre point.

Kigger man de to hold igennem på skadesfronten, så mangler Liverpool kun Daniel Agger, der som bekendt næpper kommer mere i kamp i denne sæson. Manchester United er lidt hårdere ramt, hvor både Edwin van der Sar og Louis Saha er tvivlsomme, mens Rio Ferdinand, Gary Neville og Mikaël Silvestre alle definitivt er ude.

Kampen i morgen mellem United og Liverpool vil sandsynligvis blive lige så tæt, som det altid er, når holdene mødes i ligaen. Det er sjældent at se decideret klasseforskel i de to klubbers indbyrdes opgør, uanset hvor i ligaen de ellers måtte befinde sig. Men alligevel har Manchester United haft langt den største pondus i disse opgør, hvor man med snæver margin har vundet alle indbyrdes Premier League-kampe den sidste håndfuld år. Sidste gang holdene mødtes blev det typisk nok 1-0 til “The Red Devils” fra Manchester i en kamp, som Liverpool ellers dominerede.

Kampen starter i morgen kl. 14:30.

Forventede startopstillinger:

Manchester United: Van der Sar – O’Shea, Brown, Vidic, Evra – Hargreaves, Anderson, Ronaldo, Giggs – Rooney, Tévez

Liverpool FC: Reina – Skrtel, Carragher, Arbeloa, Riise – Mascherano, Alonso, Gerrard, Babel – Torres, Kuyt

TotalBold.dk’s bud på kampen: Vi tror, at det bliver endnu en tæt og hårdt spillet affære mellem to hold, som begge vil gå til stålet i en rigtig herredyst. Det vil næppe blive poleret fodbold, men det bliver ihvertfald intenst. Vores tip lyder på endnu en smal sejr på 1-0 til Manchester United.Kommentér

2 kommentarer til “Optakt: Manchester United – Liverpool FC

  1. Ikercasillas siger:

    hej forventet startopstilling er helt forkert hos man u, både van der sar, og hargreaves starter ikke inde, blandt andet pga van der sar er skadet.

  2. Casper Lohse siger:

    Ikercasillas > Van der Sar er meldt tvivlsom, derfor har vi valgt, at satse på at han er med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu