Наши партнеры

MenuOptakt: Manchester United – Chelsea FC

Engelsk fodbold

Rivalerne Manchester United og Chelsea tørner søndag eftermiddag sammen på Old Trafford. Disse opgør plejer at være garanti for god underholdning og dramatik, og denne kamp bliver næppe en undtagelse

Der er meget tumult omkring Chelsea i denne tid. Skuffende resultater i både Premier League og Champions League førte til, at klubbens nu tidligere manager, José Mourinho, torsdag i samråd med klubben valgte at forlade klubben. Klubben offentliggjorde hurtigt den nye manager. Avram Grant, der kom til klubben i sommer fra Portsmouth, og hvor han siden har fungeret som teknisk direktør.

Mourinhos afgang har der været mange meninger om, men spillerne i klubben har været rystede over den pludselige afgang. Samtidig har afgangen også sat flere rygter i gang. Flere spillere skulle eftersigende være på vej væk fra klubben, som følge af Mourinhos afgang.

Det skal derfor blive spændende at se, hvordan John Terry og de øvrige Chelsea-spillere vil tackle dagens kamp mod Manchester United, som vil være klar til at byde velkommen på Old Trafford.

Der er ingen af de to klubber, der har fået nogen rigtig god start på sæsonen, men alligevel er de begge fint med. De ligger side om side på 4. og 5. pladsen, med lige mange point, 11. Det er derfor en rigtig vigtig kamp for begge hold, og der vil uden tvivl være kamp til stregen om sejren og de tre point.

Begge hold var i midtugen i kamp i Champions League. Chelsea spillede meget skuffende blot 1-1 med Rosenborg på hjemmebane, mens Manchester United vandt over portugisiske Porto på udebane. Det er derfor hjemmeholdet, der møder op med størst selvtillid til kampen, som har stor betydning.

Ingen af holdene kan rigtig tåle at tabe, for Arsenal fortsætter blot marchen frem, og hvis der bliver en taber i denne kamp, vil denne blive sat yderligere bagud.

Uniteds assistenttræner, Carlos Queiroz, vurderer, at United er kommet et stort skridt nærmere en sejr over Chelsea. José Mourinhos fyring, og Uniteds nuværende form er ifølge ham de afgørende grunde.

”Jeg har altid troet, at når man vinder en kamp, vinder man også 30 procent af den næste,” forklarede sejrssikre Queiroz.

”Rejsen koster ikke noget og attituden til træning bliver fantastisk, så fra et motiverende og mentalt synspunkt, er en sejr udbetaling foran sådan en stor kamp,” udtalte den spanske træner ifølge Sporting Life.

Om Queiroz får ret får vi at se, når Chelsea besøger Old Trafford søndag eftermiddag.

Forventede startopstillinger:

Manchester United: Van der Sar – Brown, Ferdinand, Vidic, Evra – Carrick, Scholes – Ronaldo, Rooney, Giggs – Tevez.

Chelsea: Cech – Belletti, Alex, Terry, A.Cole – Essien, Makelele, Mikel – J.Cole, Shevchenko, Malouda.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Manchester United er i stigende formkurve, mens Chelsea har set mere svingende ud i deres seneste optrædener, hvor skarpheden har manglet foran mål. Fyringen af træner Mourinho har uden tvivl også chokeret en del af spillere. Vi tror dog ikke, at det vil få en stor indflydelse på kampen. Vi forudser en dramatisk og underholdene kamp på Old Trafford, som ender med et 2-2 resultat.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu