Наши партнеры

MenuOptakt: Manchester United – Celtic

Champions League

Celtic og Manchester United er de to hold, der skal danne rammen for atter en stort opgør i Champions League, når skotterne skal forsøge at stjæle point fra landsmanden, Sir Alex Ferguson, på Old Trafford.

Det bliver slaget om Storbritannien, når Celtic og Manchester United brager sammen i Champions League. Disse giganter er hver et af de absolut største hold for hver deres nation, hvorfor der kan forventes et brag af en kamp mellem de to britiske storhold. Først og fremmest må Manchester United beregnes som favoritter, hvor hjemmebanen selvfølgelig har en god værdi i denne faktor.

Old Trafford er en bundsolid hjemmebane, der kan skræmme enhver storspiller. Dette afspejler sig måske også i, at Manchester Uniteds sidste fem kampe er vundet, og de fleste af dem endda med en ret stor margin. Samme statistik kan Celtic bryste sig med, blot med den undtagelse, at man i Champions League tabte til grupperivalen, Villarreal.

I gruppe E finder man ydermere danske AaB. I denne pulje er både Villarreal og Manchester United trukket godt fra land, da man leder puljen sammen med fire point. AaB og Celtic kæmper i skrivende stund om pladsen til UEFA Cuppen, begge med et enkelt point, hentet indbyrdes.

Til kampen står Evra, Carrick, Hargreaves, Scholes ikke til rådighed. Ydermere er Carlos Tevez tilbage, mens rygterne siger, at Cristiano Ronaldo vil blive sparet med henblik på skaden, der spolerede opstarten for den talentfulde portugiser. Celtic står ligeledes uden flere store navne, hvor i blandt Samaras, Hesselink og Killen er ude.

Manchester United

Van Der Sar

Neville – Ferdinand – Vidic – O’Shea

Nani – Fletcher – Anderson – Giggs

Tevez – Rooney

Celtic

Boruc

Caldwell – McManus – Loovens – Naylor

McGeady – Nakamura – Crosas – Robson

McDonald – Maloney

Totalbold.dk’s bud på kampen:

Det bliver ikke en nem kamp for Celtic, og når man i en af de to forestående runder har smidt point til et så tamt hold som danskerne fra Aalborg, skal man ikke regne med nåde fra mægtige Manchester United. 2-0 til hjemmeholdet fra England.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu