Наши партнеры

MenuOptakt: Manchester United – Bolton Wanderers

Engelsk fodbold

Manchester United har muligheden for at skabe sig et forspring på tre point ned til Arsenal, når de onsdag aften møder nedrykningskandidaterne fra Bolton hjemme på Old Trafford.

Det er meget tæt i toppen i Premier League. Manchester United overtog i weekenden førstepladsen, da de slog bundholdet Derby med 1-0. Samtidig led Arsenal pointtab igen, og det betyder, at United med en sejr i aftenens kamp mod Bolton kan øge forspringet til tre point ned til The Gunners. Manchester United har dog i deres seneste kampe haft problemer med at finde vejen til nettet trods stort overtog i både spil og chancer.

Det er også tæt i ligaens bund, hvor Bolton slås for overlevelse i den bedste række. I skrivende stund er de placeret på ligaens 18. plads med to point op til både Sunderland og Birmingham, der er placeret lige over stregen. De har derfor hårdt brug for point, men har det ikke nemt i øjeblikket. I det nye år er det kun blevet til to sejre over henholdsvis Derby og Reading. Ikke engang i weekendens bundopgør mod Wigan, formåede Bolton at få point. Dette på trods, at Wigan spillede med en mand i undertal i 85 minutter af kampen.

Manchester United er store favoritter på papiret, men med den senere tids problemer med at finde vejen til netmaskerne er intet umuligt for Bolton, der dog skal ligge en høj arbejdsindsats for dagen, hvis de ikke skal blive overløbet. Det er en central kamp for begge mandskaber, der kæmper i hver sin ende af tabellen. En sejr til Manchester United vil give lidt luft i toppen af ligaen, mens en sejr til Bolton vil betyde en endnu tættere top. For Boltons vedkommende vil et nederlag betyde, at de kommer i større fare for at rykke ned, mens de med en sejr kan rykke op på den anden side af stregen.

Det første møde mellem de to klubber i denne sæson endte overraskende med en Bolton-sejr på 1-0, men de får sandsynligvis svært ved at gentage denne flotte præstation. Manchester United er simpelthen et bedre hold og samtidig har de også resultaterne med sig, hvilket Bolton ikke har haft det store held med – slet ikke i det nye år.

Manchester United må igen se bort fra holdets førstekeeper, Edwin van der Sar, der er skadet. I kulissen står dog både Ben Foster og Thomes Kuszczak parat til at tage over.

Bolton må ligeledes undvære deres førstemålmand, Jussi Jääskeläinen, der er ude med en langvarig rygskade.

Opgøret fra Old Trafford fløjtes i gang kl. 21 i aften.

Forventede startopstillinger:

Manchester United: Foster – Brown, Ferdinand, Vidic, Evra – Ronaldo, Carrick, Anderson, Nani – Rooney, Tévez.

Bolton: Al Habsi – Steinsson, A. O’Brien, Cahill, Gardner – Nolan, Campo, Cohen – Diouf, Davies, Taylor.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Manchester United burde have kvalitet nok til at besejre Bolton, der ikke imponerer for tiden. Det vil kræve en pragtpræstation og sandsynligvis også en god portion held, hvis Bolton vil have noget med fra denne kamp. Vi tror, at Manchester United vinder kampen 3-1 og dermed skaber et trepointsforspring ned til Arsenal.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu