Наши партнеры

MenuOptakt: Manchester United – Arsenal

Engelsk fodbold

Manchester United kan sikre sig det engelske mesterskab, hvis de undgår at tabe til Arsenal, der lørdag eftermiddag gæster Old Trafford.

Manchester United mangler kun et enkelt point for at de for tredje år i træk, kan kalde sig vindere af den bedste engelske række, Premier League. Lørdag eftermiddag kan det hele blive afgjort, når United hjemme på Old Trafford tager imod rivalerne fra Arsenal.

Hvis det skulle lykkes Manchester United at vinde Premier League, vil de samtidig udligne Liverpools rekord på 18 engelske mesterskaber. Netop Liverpool er nærmeste forfølger. De er placeret på ligaens andenplads, seks point efter United, og i Liverpool håber man til det sidste, at Alex Fergusons tropper vil snuble inden målstregen. Liverpool-træner Rafa Benitez forsøger at motivere Arsenal til at spille en god kamp mod United.

”Vi tror på at Arsenal vil spille en god kamp. De har tabt deres to seneste kampe, men denne gang vil man se et fuldstændig forandret hold, der vil forsøge at bevise noget helt andet. Arsenal vil give alt hvad de har, de er et godt hold med kvalitetsspillere. Med de resultater de har haft for nylig, vil de gøre alt for at spille en god kamp,” lyder det fra Liverpool-boss Benitez ifølge bold.dk.

Manchester Uniteds Wayne Rooney mener, at det ville være fantastisk, hvis mesterskabet bliver sikret allerede lørdag mod Arsenal.

”Et point vil være nok for os, og forhåbentlig kommer det på lørdag. Det vil være fantastisk, hvis vi kan hive det i land foran vores eget publikum og i en kamp mod Arsenal, som er et godt fodboldhold,” siger Rooney ifølge bold.dk til Evening Standard og fortsætter:

”Når de kommer til Old Trafford så kan man altid høre dem synge om at vinde mesterskabet på Old Trafford, så det ville være dejligt, hvis vi kan gøre det mod dem. Det ville være noget helt specielt.”

I sidste weekend røg Arsenals chance for at blive nummer tre i Premier League, da de på eget græs blev besejret 4-1 af Chelsea, der dermed sikrede sig minimum tredjepladsen. The Gunners skal derfor forsøge at rejse sig efter det nederlag og hente et bedre resultat på Old Trafford.

Manchester United må klare sig uden midterforsvaren Rio Ferdinand, da han fortsæt har problemer med sin ene læg. Ferdinand skulle dog blive klar til kampen mod Hull og Champions League-finalen.

Arsenal må se bort fra Gael Clichy, William Gallas, Tomas Rosicky og Eduardo da Silva, der alle er ude med skader, mens også førstekeeper Manuel Almunia døjer med en skade.

Forventede startopstillinger:

Manchester United:

Van der Sar

Rafael – Vidic – Evans – Evra

Park – Carrick – Fletcher – Ronaldo

Rooney – Tevez

Arsenal:

Fabianski

Sagna – Toure – Silvestre – Gibbs

Walcott – Song – Fabregas – Denilson – Arshavin

Van Persie

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Manchester United skal blot bruge et enkelt point for at de kan kalde sig engelske mestre, og med denne motivationsfaktor og hjemmebanefordelen i form af Old Trafford, bliver det svært for Arsenal.

The Gunners vil forsøge at stikke en pind i hjulet på United, men vi tror ikke, at det lykkes for Nicklas Bendtner og co. Vi tror, at Manchester United vinder opgøret med 2-1 og dermed sikrer sig førstepladsen i Premier League.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu