Наши партнеры

MenuOptakt: Manchester United – Arsenal

Engelsk fodbold

I aften tørner Manchester United og Arsenal sammen. Efter tre kampe har mestrene fra Manchester vist store svaghedstegn, som der dog blev fjernet lidt fokus fra, da man smadrede Wigan 5-0. Arsenal har været flyvende fra første fløjt denne sæson.

Arsenal er kommet godt fra start denne sæson i den engelske Premier League. Både spillemæssigt og resultatmæssigt. De lavede vel årets første chokresultat denne sæson, da de rev Everton fra hinanden på udebane.

Et ydmygende 6-1-resultat for Evertons vedkommende. Bagefter slog man svage Portsmouth i en kamp på cruise control. Det ligner Alexandre Songs store gennembrudsæson. Han har i hvert fald fundet sig godt til rette på den centrale midtbane. Nyindkøbet Thomas Vermaelen har også været et yderst kvalificeret indkøb.

Modsat er det hos United, hvor de hverken har imponeret resultat- eller spillemæssigt. De lagde ud med at vinde 1-0 på Old Trafford over oprykkerne fra Birmingham efter en ganske forfærdelig spillemæssig indsats.

Efter det rendte de ind i endnu et oprykkerhold. Denne gang Burnley. Efter en stor kamp af danske Brian Jensen, der bl.a. reddede et straffespark fra Michael Carrick, så tabte United 0-1. Efter det slog de Wigan 5-0, så måske de er ved at have startet sæsonen.

Nyindkøbet Thomas Vermaelen er optimistisk forud for dagens kamp.

”Vi må se hvordan det går mod ham. For mig er det dejligt at møde United. Det vil første gang jeg møder Wayne Rooney, men jeg er ikke nervøs. Du skal kigge frem mod at spille disse kampe, og mod spillere som ham,” udtaler han til London Evening Standard.

Begge hold lider af skader. Hos Arsenal er Johan Djourou, Samir Nasri, Theo Wallcott, Tomas Rosicky, Lukasz Fabianski og anfører Cesc Fabregas skadet.

Hos United er målmand Edwin van der Sar stadig ude med en fingerskade. Rafael og Rio Ferdinand er også skadet.

Forventede startopstillinger:

Manchester United:

Ben Foster

Gary Neville – Jonny Evans – Nemanja Vidic – Patrice Evra

Antonio Valencia – Darren Fletcher – Paul Scholes – Nani

Dimitar Berbatov – Wayne Rooney

Arsenal:

Manuel Almunia

Bacary Sagna – William Gallas – Thomas Vermaelen – Gael Clichy

Alexandre Song – Andrei Arshavin – Denilson

Nicklas Bendtner – Robin van Persie – Abou Diaby

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Arsenal har været flyvende, og deres unge hold kan meget vel blive pillet ned mod United. Dog har United vist en masse svaghedstegn i starten af sæsonen, så den kan gå begge veje. Men United er stærke på hjemmebane – meget stærke. Derfor ender kampen 2-2.

Skrevet af Rasmus Kaasing.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu