Наши партнеры

MenuOptakt: Manchester City – AaB

UEFA Cup

AaB imponerede ved at slå Deportivo La Coruña ud af UEFA Cuppen. Torsdag aften gælder det FC Københavns banemænd fra Manchester City.

Nordjyderne har ikke været flyvende resultatmæssigt i SAS Ligaen efter vinterpausen, men er det til gengæld i UEFA Cuppen. 3-0 hjemme og 3-1 ude mod Deportivo taler sit tydelige sprog, og det samlede resultat på 6-1 er blevet bemærket i Europa.

Manchester City har derfor respekt for AaB, når de to hold torsdag aften mødes i det første af to opgør for at komme videre i turneringen. Engelske medier har gjort sit til at understrege, at kampene mod FC København ikke må tages som udtryk for den danske ligas niveau, men at AaB for tiden er bedre spillende.

Den 30-årige midtbanespiller hos AaB, Andreas Johansson, ser frem til kampen og siger til AaB’s hjemmeside:

”Efterhånden har vi prøvet mange af disse kampe, hvilket giver os tryghed og en sund selvtillid. Vi tror på et godt resultat.”

Cheftræner Magnus Pehrsson tror også, at holdet står stærkt.

”På forholdsvis kort tid har AaB opbygget en værdifuld ro og erfaring i forbindelse med disse kampe. Det er tydeligt at mærke. Vi ved, hvordan vi skal spille, og spillerne har en god følelse.”

Om Manchester City siger Pehrsson:

”Det er naturligt at nævne Robinho som en profil, der kan lave det uventede, men i det hele taget har de mange gode offensiv-spillere, der især er stærke i kontrafasen. Vi har studeret dem nøje, og selvfølgelig vil vi i morgen gøre alt for at få et godt resultat med herfra.”

Manchester City har fået Robinho klar ovenpå en skade, som han rejste til hjemlandet Brasilien for at få behandlet. Manager Mark Hughes siger til Eurosport:

”Robinho har trænet hele ugen. Han ser ud til at være klar og vil være til rådighed. Det var ikke en stor bekymring, men der var en risiko for, at han ikke ville blive klar, så vi er glade for, det ikke blev tilfældet.”

Manchester City må til opgøret se bort fra Petrov og Kompany. Vigtigere for AaB er det dog, at Craig Bellamy, der var en farlig mand i særligt det andet opgør mod FC København, også må sidde over. Han forventes erstattet af Caicedo i angrebet ved siden af Robinho.

Forventede startopstillinger:

Manchester City:

Given

Richards – Onuoha – Dunne – Bridge

Wright-Phillips – Ireland – Elano – Zabaleta

Caicedo – Robinho

AaB:

Zaza

Bøgelund – Wæhler – Beauchamp – Jakobsen

Johansson – Augustinussen – Enevoldsen – Due

Caca – Curth

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Manchester City så i kampene mod FC København stærkere ud på hjemmebanen, og de vil være indstillede på at få et godt resultat med sig til Aalborg. Det samme kan siges for AaB, der vil søge at holde nullet og samtidig få scoret et vigtigt udebanemål.

AaB’s defensive spillere får dermed en hovedrolle, mens et engelsk pres kan åbne op for kontrachancer, som de nordjyske angribere skal søge at udnytte. Vi tror, at kampen ender uafgjort 1-1.

Skrevet af John Vestergaard.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu