Наши партнеры

MenuOptakt: Mallorca – Real Madrid

Spansk fodbold

Mallorca tager i aften imod Real Madrid på Ono Estadi, der på trods af en voldsom prisstigning til netop denne kamp, vil være helt fyldt.

Mallorca chokerede i La Liga i sidste weekend, da de fik en sejr ude mod Sevilla, som ellers har spillet fantastisk, og som har været urørlige på hjemmebane indtil da.

Real Madrid fik også en smule selvtillid, da de hjemme slog Zaragoza og begge klubber har måtte lide med at ryge ud af Copa del Rey i midtugen, hvilket var mest overraskende og smertefulde for Real Madrids vedkommende.

Fabio Capello har ikke de store valgmuligheder til startopstillingen i aftenens kamp, da han må undvære næsten et helt hold på grund af forskellige årsager, holde kommer til at ligne nogenlunde det samme, som der ikke formået at vinde over Betis’ reserveprægede hold i Copa del Rey.

Real Madrid har i de seneste fem kampe kun formået af score sølle to mål, og Fabio Capello har da også kun Ruud van Nistelrooy og Pipita Higuaín til rådighed i angrebet. Holdet har vist noget af det de har manglet i et stykke tid, nemlig vilje, men offensivt producerer de stadig alt for lidt.

Mallorca vandt som tidligere nævnt den ”umulige” udekamp mod Sevilla, og dette kan have givet dem blod på tanden, men hvis man ser bort fra kampen mod Sevilla, har de kun skuffet gang på gang i denne sæson, hvor holdet indtil nu kun har vundet én hjemmekamp.

Holdet er dog i fremgang og for træner Gregorio Manzano vil kampen være en oplagt lejlighed til at slutte fred med klubbens kritiske hjemmepublikum.

Han må dog se bort fra forsvarsspilleren Sergio Ballesteros og angriberen Diego Tristán, men holdet råder fortsat over offensive-kræfter i form af Ibagaza og Maxi López, som kan tage sagen i egen hånd.

Real Madrid tabte sidste år 2-1 på Mallorca, hvilket efterfølgende fik Florentino Pérez til at træde tilbage. I aften vil kun to Florentino Pérez’s-indkøb være på banen, nemlig Robinho og Ramos, mens de resterende fire Pérez-indkøb (Cicinho, Ronaldo, Beckham og Cassano) af forskellige årsager er sorteret fra truppen.

Kampen spilles kl. 21:00, og den kan ses på Kanal 5.

Totalbold.dk tipper: 1-2Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu