Наши партнеры

MenuOptakt: Lyngby BK – FC København

Dansk fodbold

I aften tager Lyngby Boldklub imod FC København i DBU’s landspokalturnering. Begge hold har kæmpet sig vej til semifinalen, det bliver en kamp mellem de to 1’ere i Danmark.

Lyngby Boldklub ligger foreløbig meget overbevisende nummer et i 1. division, med 10 point ned til AGF på andenpladsen, mens deres modstander fra FCK, også ligger nummer et, dog er det i den bedste liga i Danmark – SAS Ligaen, hvor de fører med hele 13 point ned til FC Midtjylland.

Med begge holds store succes i de to rækker, er de springfyldte med selvtillid, dermed kan tilskuerne på stadion og hjemme i stuerne, roligt regne med en meget velspillet og underholdende kamp.

FCK har ikke tabt deres seneste 20 kampe i SAS Ligaen, og Lyngbys sejr over konkurrenterne, AGF, gav da også optimismen en tak opad.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Vi tror godt, at Lyngby BK kan drille FCK, men FCK som har klassen til at slå alle hold i SAS Ligaen i øjeblikket, burde også være i stand til at vinde over et 1. Divisions hold, selvom Lyngby BK også er inde i en succesfuld periode. Derfor tror vi, at FCK vinder 3-1 over Lyngby BK.Kommentér

2 kommentarer til “Optakt: Lyngby BK – FC København

  1. Hittman siger:

    Ja, det kan blive en god kamp, og FCK skal bestemt ikke undervurdere Lyngby. FCK har rigtig meget selvtillid, og det er ikke nødvendigvis godt. Men med en professionel indsats af os tror jeg på sejr.

  2. Mikkel Lasson siger:

    Kampen endte 2-3 til FCK, så man må sige i var tæt på at ramme rigtigt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu