Наши партнеры

MenuOptakt: Liverpool FC – Chelsea FC

Champions League

Aftenens Champions League semifinale står mellem de to engelske topklubber, Chelsea og Liverpool. Med en smal Chelsea sejr i første kamp, kan vi kun vente os en spændende retur kamp på Anfield.

Efter Chelsea, i de to klubbers første møde på Stamford Bridge, hev en smal 1-0 sejr hjem, skal det i aftenens kamp blive spændende at se, hvilket hold vi skal have i finalen.

Chelsea må dog med sejren i sidste uge, påtage sig en lille favoritværdighed.

Liverpool manager Rafael Benitez, ser optimistisk på kampen, og tror Anfield vil blive et svært sted, at spille for Chelsea.

”Jeg er sikker på, at de vil opleve at Anfield bliver en svær opgave for dem. Jeg ved at de har haft den oplevelse før og du kan nok så mange gange sige, nej, det er ikke noget problem. Vi ved det vil blive et problem for dem. I ved hvad jeg mener, vore supportere, de er de udvalgte,” udtalte en småsmilende Benitez til Skysports.

Hverken Liverpool eller Chelsea fik den allerbedste optakt til denne kamp. Det blev i begge holds tilfælde, til skuffende resultater i den hjemlige liga, Premier League.

Liverpool tabte på udebane 2-1 til Portmouth, i en kamp hvor spillet aldrig rigtig kom til at flyde.

Liverpool havde valgt at spare en håndfuld af de største spillere, og måske var det dét, som gjorde udslaget.

Chelsea mødte hjemme på Stamford Bridge Bolton, og en sejr skulle gerne hentes, hvis mesterskabsdrømmene forsat skulle holdes i live. Det blev dog til et skuffende 2-2 resultat, og med United sejr over Everton, ser det nu meget mørkt ud i drømmene om, at vinde Premier League for tredje år i træk.

Ser man lidt på skadessituationen i de to klubber, er Chelsea klart hårdest ramt.

De må til aftenens kamp se bort fra Andriy Shevchenko, Michael Ballack og Ricardo Carvalho, der alle er ude med skader.

Tre centrale spillere at må undvære. Faktisk en fast spiller fra hver kæde.

Til gengæld kan Mourinho og resten af Chelsea holdet glæde sig over, at Arjen Robben netop er vendt tilbage efter en knæskade.

Michael Essien vil også være tilgængelig i aftenens kamp, efter at have siddet over med karantæne, i de to klubbers første møde.

Liverpool, ser modsat Chelsea, ud til at have alle de nødvendige spillere til rådighed, efter tilbagevending fra højre-back, Steve Finann.

Forventede startopstillinger:

Liverpool FC: Jose Reina; Steve Finnan, Jamie Carragher, Daniel Agger, Àlvaro Arbeloa; Steven Gerrard, Javier Mascherano Xabi Alonso, John Arne Riise; Peter Crouch, Dirk Kuyt

Hold øje med: Peter Crouch. Trods hans, til tider, lidt kluntede teknik, er Peter Crouch bestemt en mand, der skal holdes øje med.

Med hans lange krop, er han svær at hamle op med i hovedstødsduellerne.

Hans evne til at få prikket bolden det sidste stykke i mål, med en såkaldt ”lang tå”, er også et kendetegn ved Liverpool spidsen.

Chelsea forsvaret skal passe på ham, for han er en mand, man aldrig rigtig kan vide hvor man har.

Chelsea FC: Petr Cech; Paolo Ferreira, Michael Essien, John Terry, Ashley Cole; Claude Makelele, Frank Lampard, John Obi Mikel, Joe Cole; Didier Drogba, Salomon Kalou.

Hold øje med: Didier Drogba. En mand, som kan drille ethvert forsvar, selv de allerbedste. Han har virkelig slået igennem i denne sæson, og er på nuværende tidspunkt topscorer i den hjemlige liga, Premier League.

Med et godt antrit, driblinger og afslutninger, både med fødderne og hovedet, i høj klasse, må han betegnes som en af verdens bedste angribere, på nuværende tidspunkt.

Liverpools forsvar skal være vågne i aften, for selv en lille chance kan pludselig blive stor, når den ivoriansk fødte angriber er på spil.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Vi mener, at denne kamp, ligesom den første kamp mellem de to hold, bliver meget tæt. Vi vil blive vidner til flot, men i perioder også hårdt spillet fodbold.

Liverpool har fordel af hjemmebane, og vil have et prop fyldt Anfield i ryggen.

Chelsea har til gengæld en 1-0 føring, fra første kamp, når kampen starter. Det vil sige, at Liverpool er tvunget til at komme frem på banen.

Det giver mulighed for hurtige kontraangreb fra Chelsea.

Kampen bliver tæt, og vi tror derfor på en uafgjort 1-1 kamp, og dermed videre avancement til Chelsea.

_______________________________________________________________________________

Skrevet af Pernille NielsenKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu