Наши партнеры

MenuOptakt: Liverpool – Everton

Engelsk fodbold

Kriteriet for Liverpool vil være tre point, hvis de fortsat vil besidde førstepladsen i Premier League, men Everton har blod på tænderne, og de vil uden tvivl forsøge, at bryde en ti år gammel stime på Anfield Road, hvor det ikke er lykkedes dem at besejre storebroren.

Merseyside-derbyet sparkes i gang i aften, når gæsterne Everton skal forsøge, at besejre mesterskabsaspiranterne, Liverpool FC, som med en sejr, atter kan overtage førstepladsen, som Manchester United i skrivende stund har overtaget efter sejren mod Bolton i lørdags.

Liverpools statistik i denne ligasæson er imponerende. De har kun tabt én kamp i de seneste ti opgør, hvilket de foreløbig er ene om i ligaen.

Liverpool har dog været plaget af meget støj på linjen, hvor anføreren Steven Gerrard blandt andet skal i retten senere på ugen omkring voldsepisoden på en pub, mens manager Rafael Benitez har afslået et kontraktudspil fra ledelsen, hvilket har sat spekulationerne i gang, om et brud med klubben til sommer.

Everton er også stormet frem på det sidste, hvor holdet har hentet tre sejre i træk, hvilket har gjort dem til seriøse bejlere om UEFA Cup-pladserne. Statistikken er dog stærkt imod den lille Liverpool-klub, eftersom de ikke har besejret Liverpool på Anfield Road i de sidste ti år.

Kampen afvikles klokken 21.00 i aften, og derbyet kan følges på Canal+ Sport 1.

Forventede startopstillinger:

Liverpool FC:

Reina

Arbeloa – Skrtel- Carragher – Aurelio

Alonso – Mascherano – Kuyt

Gerrard – Riera

Torres

Everton FC:

Howard

Hibbert – Jagielka – Lescott – Baines

Osman – Neville – Rodwell – Pienaar

Arteta

Cahill

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Everton har på det seneste stået solidt i bagkæden, og de har således holdt buret rent i de seneste opgør, hvilket uden tvivl har styrket holdets moral. Men Liverpools imponerende spil i denne sæson, samt deres statistik om ingen nederlag til Everton på hjemmebanen i de seneste ti år, taler for en smal Liverpool-sejr. Derfor tror vi, at opgøret ender 2-1 i hjemmeholdets favør.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu