Наши партнеры

MenuOptakt: Liverpool – Chelsea

Engelsk fodbold

Årets første store brag i Premier League står mellem Liverpool og Chelsea. Begge hold blev i sidste sæson snydt af Manchester United i kampen om mesterskabet, så i år er begge hold opsatte på revanche. Denne kamp er meget vigtig for begge hold, og vi kan derfor forvente os en dramatisk kamp med fodbold på højeste plan.

I sidste kunne hverken Liverpool eller Chelsea stille noget op i mod Manchester United, der via en flot sæson, vandt Premier League foran først Chelsea og dernæst Liverpool. De to hold skal i denne sæson tage revanche, og har begge lagt godt ud.

Chelsea mødte i første spillerunde oprykkerholdet Birmingham, og ikke helt uden besvær vandt de kampen 3-2. Holdet er i de seneste sæsoner blevet kritiseret for, at spille for kedeligt fodbold, men dette var bestemt ikke tilfældet i denne første kamp. Holdet virkede mere offensive, og selvom der gik to mål ind vandt de kampen via en offensiv, der virker stærk.

I anden kamp mødte de sidste sæsons overraskelse Reading, der netop havde klaret uafgjort mod Manchester United. Det blev da heller ikke en nem kamp for The Blues, der var bagud med 1-0 ved pausen. I anden halvleg viste de dog klassen, og Frank Lampard og Didier Drogba sørgede for, at sejren kom med hjem til London.

Liverpool har indtil videre blot spillet en enkelt kamp, og denne blev vundet. På hjemmebane mødte holdet Aston Villa, og selvom kampen længe så ud til at ende uafgjort, fik Liverpool reddet sejren hjem. Det var holdets anfører, Steven Gerrard, der fra kanten af feltet afgjorde kampen med et brag af et frisparksmål til slutresultatet 2-1. Målmanden i Aston Villa målet var chanceløs, og Gerrard og co. kunne juble over sejr i sæsonens første kamp.

Chelsea har været hårdt plaget af skader i sæsonstarten, men skadessituationen ser ud til at lysne. John Terry er med i truppen igen, og han kan meget vel afløse Ricardo Carvalho, der har fået en forstrækning. Ellers sidder Arjen Robben, Michael Ballack og Wayne Bridge forsat ude, og kommer derfor ikke i kamp. Det har de dog heller ikke været indtil videre, så det er alle spillere, som Chelsea burde kunne undvære.

I Liverpool ser der ikke ud til at være så store problemer. Anfører Steven Gerrard ser ud til at spille, trods en skadet fod, og ellers skulle der ikke være nogen nævneværdige problemer.

Danske Daniel Agger er som sædvanlig med i Liverpools trup, og forventes med fra start.

Vi har en spændende kamp i vente, hvor det skal blive spændende at se, hvilke af disse to store titel-favoritter der står bedst i øjeblikket. Hvis der findes en vinder i kampen vil denne også stå med gode kort i form af et overtag i forhold til det andet hold, når de to hold igen mødes i ligasammenhæng.

De forventede startopstillinger:

Liverpool: Reina – Finnan, Carragher, Agger, Arbeloa – Riise, Gerrard, Alonso, Pennant – Kuyt, Torres.

Chelsea: Cech – Ferreira, Terry, Ben Haim, A. Cole – Wright-Phillips, Essien, Lampard, Kalou – Drogba, Pizarro.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Vi tror, at denne kamp vil blive meget lige, og at de to holds midtbanespillere vil komme til at kæmpe meget. Begge hold råder over et godt forsvar, mens angrebet hos de to hold ligeledes ser stærkt ud. Liverpool har fordel af hjemmebane, men Chelsea har lagt godt ud i denne sæson. Derfor tror vi på uafgjort, 2-2.Kommentér

3 kommentarer til “Optakt: Liverpool – Chelsea

  1. Mike Justesen siger:

    Forza Liverpool!

  2. Mikkel Exner siger:

    Forza Torres & Agger!

  3. Mike Justesen siger:

    God stil Exner 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu