Наши партнеры

MenuOptakt: Liverpool – Arsenal

Engelsk fodbold

Der er et uhyre vigtigt opgør i vente i aften, når Liverpool på Anfield tager imod Arsenal. Begge er med i toppen af Premier League og har brug for tre point.

Liverpool har igennem den seneste halvanden måned effektivt formået at afkorte pointforskellen til Manchester United, der i øjeblikket fører Premier League. Liverpool er på andenpladsen blot et enkelt point efter, men har dog spillet en kamp flere end United. Desuden bliver de presset bagfra af Chelsea, der har tre point færre.

Liverpool-manager Rafael Benitez ser dog opad i tabellen og siger til eurosport.yahoo.com, at klubben bør vinde de sidste kampe i sæsonen og derved lægge maksimalt pres på Manchester United:

”Det vigtigste for os er at gøre vores arbejde ved at forberede os ordentligt til hver kamp og tage tre point i hver af dem. Kan vi gøre det og så alligevel ikke vinde ligaen, er der ikke noget, vi kan gøre. Det afhænger stadig af United, men vi må fastholde presset på dem. Vinder vi i aften, er vi igen i toppen og kan derved sætte dem under mere pres til i morgen aften (hvor Manchester United hjemme møder Portsmouth, red.).”

Arsenal ligger på fjerdepladsen og har seks point op til Chelsea. Til gengæld er der lige så langt til nærmeste forfølger i tabellen, idet Aston Villa har syv point færre og endda for en kamp flere end Arsenal.

Manger Arsene Wenger siger på klubbens hjemmeside om kampen mod Liverpool og placeringen i tabellen:

”Vi har endnu ikke sikret os fjerdepladsen, og vi kan stadig blive nummer tre. Vi kan ikke stille os tilfredse med bare at kæmpe for at bevare fjerdepladsen, men vil komme tættere på toppen med en sejr over Liverpool. Kampen er en storkamp, og vi vil bare vinde.”

Liverpool må undvære deres måske bedste mand i denne sæson, nemlig anfører Steven Gerrard. Den lyskeskade, han pådrog sig mod Chelsea den 8. april, har nemlig vist sig værre end først antaget, og han må holde pause i minimum en uge. Desuden sidder Degen udenfor med en skade.

Arsenal er hårdt ramt af skader for tiden og må undvære flere nøglespillere. Gallas, Almunia, Adebayor, Clichy, Van Persie og Djourou må således se til fra tilskuerpladserne. Det giver til gengæld danske Nicklas Bendtner muligheden i angrebet ved siden af Eduardo.

Forventede startopstillinger:

Liverpool:

Reina

Arbeloa – Skrtel – Carragher – Aurelio

Mascherano

Kuyt – Lucas – Alonso – Benayoun

Torres

Arsenal:

Fabianski

Sagna – Toure – Silvestre – Gibbs

Walcott – Fabregas – Denilson – Arshavin

Bendtner – Eduardo

TotalBold.dk’s bud på kampen:

På papiret er dette en af de kampe, der forud for sæsonen ventes på med spænding. Der resterer seks spillerunder, og begge mandskaber har masser at kæmpe for. Derfor venter vi en god, spændende og intens fodboldkamp, selvom Arsenal er hårdt ramt af skader.

Vi tror, at Bendtner kommer på måltavlen, og at kampen ender 2-2.

Skrevet af John VestergaardKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu