Наши партнеры

MenuOptakt: Juventus – Real Madrid

Champions League

Det bliver intimt, det bliver spændt, det bliver stort – det er altså Champions League som vi kender det, når Real Madrid gæster Juventus på italiensk græs. Få dit indblik i kampen her.

Der er lagt kul i ovnen når de to giganter, Real Madrid og Juventus, tørner sammen i Torino, hvor de to favoritter i gruppe H slår hovederne sammen i tredje runde af Champions League. Indtil videre har Real Madrid haft den bedste turnering af de to, da man befinder sig som fører af puljen med maksimum point af to kampe. Juventus er toer med fire point, mens de undertippede modstandere BATE Borisov og Zenit Petersborg befinder sig på henholdsvis tredje og fjerdepladsen.

Derfor er der mulighed for at gøre op med pointtabet fra Juventus’ side, da man med en sejr hjemme over et flyvende kongehold kan gøre sig til velfortjent førerhold. Den Gamle Dame vil derfor søge revanche. Dog ser det ud til at blive svært, da man i hele fem kampe ikke har hentet en sejr.

Der i mod vil Real Madrid være sprængfyldt med selvtillid, da formkurven, bortset fra en 2-2 mod Espanyol, er præget af sejre.

Buffon, Camoranesi, Tiago, Zanetti, Andrade, Trezeguet og ikke mindst danske Christian Poulsen vil ikke være til stede for de hvidstribede. Ranieri står derfor over for store taktiske kvaler forud for den vigtige kamp. Schuster må blot undvære Diarra, Guti og Miguel Torres i jagten på sejr.

Juventus FC

Manniger

Grygera – Legrottaglie – Chiellini – Molinaro

Salihamidzic – Sissoko – Marchisio – Nedved

Amauri – Del Piero

Real Madrid

Casillas

Sergio Ramos – Cannavaro – Pepe – Heinze

Van der Vaart – Gago – Sneijder

Higuaín – Van Nistelrooy – Raul

Totalbold.dk’s bud på kampen

Juventus er svækket, og dette i mere end en forstand. Man mangler ekstremt vigtige kræfter, specielt Gianluigi Buffon, hvis fravær snildt kan koste et point eller en scoring. Ranieries drenge er dog et tophold, som ved hvordan denne slags kampe skal håndteres. Real Madrid er blevet drillet af Juve før, men dog stikker de af med en smal sejr på 1-0.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu