Наши партнеры

MenuOptakt: Inter-Roma

Italiensk fodbold

For otte dage siden lammetævede Roma Inter med tenniscifrene 6-2 i den første italienske pokalfinale. Inter skal i dag prøve at rejse sig, men vil de vinde Coppa Italia, skal de slå Roma med over fire mål. Derfor kan der til dagens kamp forventes et stormløb mod Romas mål, og et, formentlig, utroligt spændende og velspillet opgør.

Hvis vi kigger på hvilke spillere der er ude, så er Inter umiddelbart værst ramt. De har Materazzi og Dacourt ude pga. karantæner, mens angrebsstjernen Ibrahimovic er ude med en skade indtil sommerpausen. Roma mangler playmakeren Pizarro og reservebacken Cassetti, der begge er skadede.

Som tidligere sagt kan vi forvente et opgør, hvor Inter vil tage fuld kontrol over spillet fra starten af og starte et sandt stormløb på Doni i Romas mål. Dette vil selvfølgelig give plads til Romas stærke kontraangreb, og kan Roma enten score hurtigt på en kontra eller holde stand i 20-30 minutter, så ser det absolut positivt ud for romerne.

Selvom de spiller Giuseppe Meazza, så er Inters hjemmebanefordel til at overse. 10 000 Romafans vil rejse til Milano for at følge kampen, og Inter menes kun at kunne mønstre omkring 3 gange så mange tilskuere til kampen. Spillerne kan altså godt forberede sig på et halvtomt stadion når kampen skydes i gang allerede kl. 17.30.

På trods af den store føring har Roma dog tidligere vist at de kan gå ned i cupturneringer. Først og fremmest ydmygede Manchester dem på Old Trafford med 7-1, mens de i Super Cuppen mod netop Inter smed en 3-0-føring væk på under en time og tabte i forlænget spilletid. Men Roma har jo slået Inter to gange i de sidste tre uger, og mon ikke de vil være opsatte på vinde deres første trofæ i mere end fem år?

Forventede startopstillinger:

Inter: Toldo; Maicon, Cordoba, Burdisso, Maxwell; Zanetti, Cambiasso, Vieira; Figo; Crespo, Recoba

Roma: Doni; Panucci, Ferrari, Mexes, Chivu; De Rossi, Aquilani; Taddei, Perrotta, Mancini; Totti

TotalBold.dks bud på kampen: Vi tror på en uafgjort kamp. Inter vil være topmotiverede, men Roma har spillet godt mod Inter på det seneste. 2-2 bliver resultatet.

For interesserede kan kampen følges lovligt her: Inter-Roma på RaiKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu