Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Optakt: Inter Milan - Anorthosis Famagusta - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuOptakt: Inter Milan – Anorthosis Famagusta

Champions League

Det store spørgsmål op til onsdagens kamp på Guiseppe Meazza/San Siro i Milano er, om sensationsholdet fra Cypern, Anothorsis Famagusta, endnu engang kan chokere mod gruppefavoritten fra Inter.

De sejrede overraskende mod Rapid Wien og sensationelt mod Olympiakos i kvalifikationen til Champions League, fik en uventet uafgjort med hjem fra Bremen i Tyskland i første kamp og slog så helt uvirkeligt Panathinaikos med 3-1 på hjemmebane i sidste runde af Champions League-gruppespillet; Anorthosis Famagusta er sensationsholdet, som alle taler om lige for tiden. Nu skal det gæve sammenrend af cypriotere og østeuropæere så ud på deres hidtil sværeste opgave, når de skal møde Inter Milan på udebane. En opgave, som ser endnu mere uoverkommelig ud end de, som man allerede har formået at overvinde på vejen dertil og Inter forventes da også fra alle sider, at spadsere hen over deres endnu engang undertippede modstandere. Men med fire point for to kampe har Anorthorsis fået blod på tanden og skimter ude i horisonten en fuldstændig overraskende plads i knockout-fasen, og træner Temuru Ketsbaias hold vil knokle defensivt for at skabe sig endnu en sensation.

Ketsbaias kollega, Inter-bossen José Mourinho, oplyste overraskende, at han til kampen mod Anorthosis har valgt at bruge sit normale andetvalg til målmandsposten, Francesco Toldo. Veteranen huskes nok bedst for at være det italienske landsholds førstevalg mellem stængerne omkring årtusindeskiftet, før Gianluigi Buffon for alvor gjorde sin entré på den scene. Men nu får han altså selv et gensyn med grønsværen, som han ikke har set så meget til i de senere sæsoner, hvor brasilianske Julio César har stået foran ham i kampen om pladsen. Ellers ånder alt ro og fred hos Inter, som stille og roligt nok engang er ved at trække fra i toppen i den italienske Serie A, hvor man i weekenden satte streg under førstepladsen med en lussing på 4-0 til de ellers normale førsteudfordrere fra AS Roma. Mourinho advarede dog på et pressemøde op til kampen mod, at storsejren blev en sovepude for hans hold, som nu skal omstille sig til at spille mod en modstander af noget ringere kvalitet, men med al den motivation i verden, som man kan have brug for.

Forventede startopstillinger:

Inter Milan:

Toldo

Maicon – Cordoba – Materazzi – Chivu

Muntari – Cambiasso – Zanetti

Balotelli – Ibrahimovic – Quaresma

Anorthosis Famagusta:

Beqaj

Constantinou – Katsavakis – Nikolaou – Leiwakabessy

Dellas – Dobrasinovic

Paulo Costa – Sávio – Laban

Sosin

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Al ære til Anorthosis’ utrolige europæiske eventyr, som muligvis endnu ikke er ovre med flere point at hente mod Panathinaikos og Werder Bremen. Men legen stopper her for en stund mod overmagten fra kølige og kyniske Inter. Vi tror, at Inter vinder sikkert 3-0.

Skrevet af Philip Blüdnikow.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu