Наши партнеры

MenuOptakt: HB Køge – SønderjyskE

Dansk fodbold

Oprykkerne fra HB Køge har endnu en sejr i SAS Ligaen til gode, mens SønderjyskE står noteret for to af slagsen. Søndag eftermiddag mødes de to hold på SEAS-NVE Park i Køge.

Hjemmeholdet HB Køge skal finde noget oprejsning, eftersom de led et ydmygende nederlag på 6-1 til Brøndby IF i sidste runde. Oprykkerne har endnu ikke sejret, men søndag får de endnu en mulighed for at hugge samtlige tre point, når SønderjyskE gæster SEAS-NVE Park i Køge.

Holdets keeper, Lars Bjerring, mener også, at kampen er enormt vigtig, idet de møder en modstander, som de gerne vil kunne måle sig med.

“Kampen på søndag mod SønderjyskE er meget vigtig for os. For det første er SønderjyskE et hold vi gerne vil måle os med. De har overlevet en sæson, og er ikke etableret endnu. Dem skulle vi gerne kunne bide skeer med. For det andet kan vi hente godt ind på dem med en sejr søndag, og dermed indhente noget af det tabte,” fortæller han til klubbens hjemmeside og uddyber:

“Det bliver vigtigt for os at kunne eliminere de fejl, vi har lavet i de store nederlag, vi har fået. Det skal vi simpelthen være i stand til. Vi skal have det defensive på plads. Det pudsige er, at SønderjyskE nok ikke kommer stormende, og kampen kan derfor godt udvikle sig til en taktisk stillingskrig.”

“Vi har den dybeste respekt for SønderjyskE. De har en super god evne til aldrig at falde helt ud af kampene. De taber sjældent stort, og har i de fleste kampe mulighed for at få point helt til sidste minut. Det er altså stærkt,” slutter Lars Bjerring.

SønderjyskE-spillerne er optanket med optimisme, da de vandt den seneste SAS Liga-kamp 1-0, efter at have tabt to kampe i træk mod henholdsvis FC København og AaB.

Holdets assistenttræner Ole Schwennesen har umiddelbart svært ved at vurdere opgøret, men han lægger dog vægt på, at sønderjyderne har mere SAS Liga-erfaring.

”Det er svært at vurdere. Den er en kamp, som begge hold gerne vil vinde. Vi har gode chancer samtidig forventer HB Køge også, at de kan få noget med fra kampen. Derfor tror jeg godt, det kunne blive en nervøs kamp,” fortæller assistenttræner Ole Schwennesen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

”Det svært at gøre os til favoritter mod nogen hold. Men jeg vil da indrømme, at vores chancer er større mod HB Køge. Vi har mere SAS-liga erfaring, så vi kan godt slå dem.”

SønderjyskE kan glæde sig over, at have alle mand til rådighed, mens HB Køge må undvære Thomas Christensen som den eneste.

Forventede startopstillinger:

HB Køge:

Lars Bjerring

Morten Nielsen – Mikkel Christoffersen – Martin Arlofeldt – Nicklas Svendsen

Søren Nielsen – Roberto Saraiva – Kenneth Sørensen – Fabinho

Henrik Toft – Emmanuel Ake

SønderjyskE:

David Ousted Hansen

Anders Egholm – Sölvi Ottesen – Anders Østli – Michael Larsen

Johnny Thomsen – Rasmus Hansen – Morten Bertolt – Michael Stryger

Kenneth Fabricius – Ken Ilsø

TotalBold.dk’s bud på kampen:

SønderjyskE må betegnes som favoritterne denne eftermiddag. Vi tror ikke, at HB Køge formår, at få sæsonens første sejr. Derfor tror vi, at sønderjyderne vinder 2-0 mod HB Køge-mandskabet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu