Наши партнеры

MenuOptakt: HB Køge – OB

Dansk fodbold

Oprykkerne fra HB Køge har haft en vanskelig start på tilværelsen i SAS Ligaen, men er efterhånden kommet til nogle fornuftige resultater. Søndag eftermiddag tager de på SEAS-NVE Park imod OB, der forventes at hente alle tre point hos oprykkerne og dermed lægge pres på de øvrige tophold.

HB Køge er i begyndelsen af denne sæson løbet ind i nogle gevaldige ørefigner med 1-7 ude mod FC København, 0-5 hjemme mod AaB og 1-6 ude mod Brøndby IF. Men i forrige spillerunde fik klubben sin første SAS Liga-sejr i 1-0-kampen mod SønderjyskE, og i seneste spillerunde lykkedes det to gange at udligne i udekampen mod Esbjerg fB, der dog vandt kampen 3-2.

Så selv om det blot er blevet til fem point i otte kampe, ser det ud til at gå fremad for HB Køge, og det glæder klubbens sportsdirektør, Per Frem. Han siger til klubbens hjemmeside:

”Jeg kan tydeligt mærke på både trænerteam og spillerne, at vi henter selvtillid i øjeblikket. Pilen peger i høj grad i den rigtige retning for tiden, så der er grund til optimisme, selv mod OB. Og jeg regner da med både godt vejr, masser af tilskuere og måske også point til os.”

Per Frem forventer dog samtidig, at kampen mod OB bliver en stor udfordring for HB Køge-spillerne:

”Det er en kamp, vi glæder os til. Men skal vi have noget at gøre mod dem, kræver det, at vi er helt klar. OB er uden sammenligning SAS Ligaens fysisk stærkeste mandskab, og det bliver derfor på mange måder den ultimative styrkeprøve for os.”

OB ligger på SAS Ligaens fjerdeplads og har resultatmæssigt kun skuffet i en enkelt kamp, nemlig i forrige spillerunde mod Silkeborg, der på eget græs vandt 3-1. Fynboerne har til gengæld vundet kampene mod de lavere placerede hold og desuden hentet uafgjort i kampene mod topholdene Brøndby IF, AGF og FC København og er dermed udmærket med i toppen.

Den stærke midterforsvarer Anders Møller Christensen forventer dog ikke en nem kamp mod HB Køge og siger til OB’s hjemmeside:

”Vi skal ikke regne med, at det bliver en let kamp. Vi skal være hundrede procent klar til opgaven, for selvom vi vandt over dem i en træningskamp, så er det noget helt andet at møde dem i turneringen. Ud fra hvad jeg har hørt, spillede de godt mod Esbjerg. De har vundet hjemme mod SønderjyskE, og de var tæt på at drille AGF. Så det bliver ikke nemt for os, hvis vi ikke er koncentrerede. Hvis først de føler, at de har en chance, så får vi problemer. Så vi skal fortsætte spillet fra FCK-kampen og gå hårdt på dem. Vi skal lægge tryk på deres banehalvdel, så vi kan få fat i returboldene og holde presset på dem.”

HB Køge melder ikke umiddelbart om skadede eller karantæneramte spillere.

Hos OB er Eric Djemba-Djemba tilbage efter overstået karantæne, mens Thomas Helveg sidder ude med en skade.

Forventede startopstillinger:

HB Køge:

Lars Bjerring

Martin Arlofelt – Thomas Sørensen – Morten Nielsen – Nicklas Svendsen

Fabinho – Kenneth Sørensen – Søren Nielsen – Rytis Leliuga

Emmanuel Ake – Henrik Toft

OB:

Roy Carroll

Espen Ruud – Anders Møller Christensen – Atle Roar Håland – Chris Sørensen

Caca – Eric Djemba-Djemba – Johan Absalonsen

Hans Henrik Andreasen

Njogu Demba-Nyrén – Peter Utaka

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Med 25 scoringer imod sig er HB Køge suverænt det hold, der har lukket flest mål ind i de første otte spillerunder. De mange mål er faldet i kampe mod topholdene, så det virker logisk at tænke, at stimen vil fortsætte, når topholdet OB kommer på besøg.

Midtbanespillerne Eric Djemba-Djemba og Hans Henrik Andreasen har begge fået en aldeles udmærket start på sæsonen, og med dem som iscenesættere og med skarphed i angrebet er det tvivlsomt, om HB Køge kan dæmme op for endnu et nederlag.

Vi tror, det bliver til en sikker OB-sejr, og at kampen ender 4-1.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu