Наши партнеры

MenuOptakt: HB Køge – AGF

Dansk fodbold

Det et to af SAS Ligaens mest formsvage mandskaber, der tørner sammen lørdag eftermiddag på Herfølge Stadion. Hjemmeholdet HB Køge er uden sejr siden den 30. august, mens AGF i de sidste syv SAS Liga-kampe blot har fået fire point.

Ikke mange har spået HB Køge til at blive oppe i SAS Ligaen og det ser også svært ud for dem. En enkelt sejr er det blevet til i fjorten kampe og det var helt tilbage den 30. august, hvor HB Køge på hjemmebane besejrede SønderjyskE med 1-0 på mål af Søren Nielsen.

Emanuel Ake (tidligere Ali Akida, red.) er fuldt ud bevist om at det gælder om at slå til, når HB Køge har chancen. Det er der mulighed for i de næste to kampe.

”Det er to spændende kampe, vi står foran mod AGF og FC Nordsjælland. Vi skulle gerne vinde dem, hvis vi vil bevare håbet om at blive i Superligaen. Det er to hjemmebanekampe i træk, og nu handler det om at se, hvor meget vi kan få ud af de opgør,” siger Ake til bold.dk.

AGF fik en fremragende start på sæsonen, hvor de en årgang lå på førstepladsen, men siden da er det gået nedad bakke. Statistikken taler sit tydelige sprog: Fire point i de seneste syv kampe er det blevet til for AGF og selvom spillet måske har været til mere er det ikke blevet til det.

Den seneste AGF-sejr stammer tilbage fra den 3. oktober, hvor holdet på hjemmebane vandt over SønderjyskE. Den kedelige statistik er stortalentet Michael Lumb indstillet på at lave om.

”Jeg tror helt klart på tingene. Vi har vist i de seneste kampe, at vi har spillet til at være med. Vi trænger bare til en sejr nu. Tingene kan dog vende hurtigt. Lige pludselig er det os, der hugger alt i kassen,” fortæller Lumb til stiften.dk.

Hjemmeholdet mangler til opgøret Kenneth Sørensen og Thomas Christensen, der er ude med henholdsvis en hofteskade og en fibersprængning, mens AGF til kampen må se bort fra Mark Howard, Ulrik Lindkvist og Niels Kristensen.

Forventede startopstillinger:

HB Køge:

Lars Bjerring

Morten Nielsen – Thomas Sørensen – Stefan Hansen – Martin Arlofelt

Sebastian Andersen – Søren Nielsen – Lasse Kronborg – Fabinho

Emmanuel Ake – Henrik Toft

AGF:

Steffen Rasmussen

Frederik Krabbe – Dan Thomassen – Jens Gjesing – Michael Lumb

Jeremiah White – Jerry Lucena – Jakob Poulsen – Benny Feilhaber

Peter Graulund – Dioh Williams

TotalBold.dk’s bud på kampen:

HB Køge har vist bedre takter efterhånden som sæsonen er skredet frem, men ligeledes har AGF spillet godt på det seneste, selvom det ikke kan afspejles på resultaterne. Vi tror at AGF’s gode spil fortsætter i dag og det vil give udbytte i form af en sejr på 2-0.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu